30 Mart 2012, Cuma 08:04:23

KÖRFEZ'DE YARIN TEMEL ATILIYOR

Körfez Havaalanı’na kurulacak olan yeni terminal binasının temelini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım atacak.
  • Sikinti olacagi önceden belli idi. Peki sorunun cözümü pasaport arkasina tasimak mi? Tabi ki hayir. Bu en büyük hata olur. Cünkü yolcular pasaport kontrolünden,üst aramaya göre daha hizli geciyor. Eger ki aramalar pasaport kontrolünden sonra olursa,pasaport bankolari ile arama noktasi arasinda yigilma olacak. Mevcut durumda hic degilse kuyruk terminal icine uzayabiliyor. Ayrica haber ile ilgili resimlerin arasina pasaport kontuarlarini da koysaydiniz sorunun pasaporttan kaynaklanmadigi net olarak görülürdü.
  • tantana...yeni pist yapiyoruz ancak terminal yapmiyoruz. Simdi ise torenle tantana ile terminal binasi temeli atiyoruz. Pist ile beraber terminal acilsa ne kaybederdi politikacilar? Hic bir sey...aksine %100 takdir kazanirlardi her iki yatirimida ayni anda yaptiklari icin.
Balıkesir - Körfez Havaalanı’nın yeni terminal binasının temel atma töreni yarın saat 14:00'te, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek.

Son yıllarda yapılan yatırımlar sayesinde uluslararası uçuşlara hizmet verilecek pist yapısına sahip olan havaalanı ve temel atma töreniyle ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Edremit Kaymakamı Osman Tunç, yaklaşık 39 milyon TL’ye mal olacağı bilinen yeni terminal binasının 2013 yılı sonunda tamamlanması planlandığını söyledi.

Kaymakam Tunç, “Sayın bakanımız Binali Yıldırım’ın da katılacağı Balıkesir - Körfez Havaalanı yeni terminal binası temel atma törenine tüm vatandaşlar da davetlidir. Cumartesi günü sabah saatlerinde bölgeye sektör temsilcileri gelerek inceleme yapacak. Yaklaşık 39 bin TL’ye mal olacağı bilinen yeni terminal binası etap etap yapılacak. Mevcut geçici terminal binamız 675 metrekare idi. Yeni yapılacak olan kalıcı terminal binamız ise 23 bin 260 metrekare alanı kaplayacak ve modern imkanlar sunacak. 17 Kasım 2011’de başlayan çalışmanın 16 Aralık 2013 günü tamamlanması hedefleniyor. Yaklaşık 5 milyon TL harcanarak yeni kule ve teknik bina da havaalanımıza yapılacak. İnsanımıza ve ülkemize layık, modern ve örnek bir havaalanı bölgemizde olacak. Bu sayede Edremit Körfezi her bakımdan ülkemizin en güzide cazibe merkezleri konumuna ulaşacaktır. Heyecanlı ve gururluyuz” dedi.
KÖRFEZ'DE YARIN TEMEL ATILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Sikinti olacagi önceden belli idi. Peki sorunun cözümü pasaport arkasina tasimak mi? Tabi ki hayir. Bu en büyük hata olur. Cünkü yolcular pasaport kontrolünden,üst aramaya göre daha hizli geciyor. Eger ki aramalar pasaport kontrolünden sonra olursa,pasaport bankolari ile arama noktasi arasinda yigilma olacak. Mevcut durumda hic degilse kuyruk terminal icine uzayabiliyor. Ayrica haber ile ilgili resimlerin arasina pasaport kontuarlarini da koysaydiniz sorunun pasaporttan kaynaklanmadigi net olarak görülürdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tantana...yeni pist yapiyoruz ancak terminal yapmiyoruz. Simdi ise torenle tantana ile terminal binasi temeli atiyoruz. Pist ile beraber terminal acilsa ne kaybederdi politikacilar? Hic bir sey...aksine %100 takdir kazanirlardi her iki yatirimida ayni anda yaptiklari icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000