22 Haziran 2008, Pazar 14:49:21

Körfez Havaalanı ihalesi 5 Ağustos'ta

AK Parti Burhaniye ilçe Başkanı İhsan Karagöz, Körfez Havaalanı'nın yapım işinin 5 Ağustos'ta ihaleye çıkarılacağını söyledi.
  • ne kadar çirkin yorumlar özel hayatınızdaki sorunları kusmayın buralara.
  • Yoksa neden bu kadar gayreti göstermekteler.Borc boyu asmis iken,Kazdaglarini talanida nerde ise yasallastirdilar.Bu Gün Izmit Kandir'a ve Sakarya Kaynarca'yi ilk defa gördüm.Dogayida ne kadar hor kullandigimiza sahit oldum.IsTanbul gibi Izmit'inde Sanayiye ve dolayli göce kurban edildigi besbelli.50 yil sonra AKP BELEDIYECILIGI LANEDTLENECEKTIR.
  • ihaleye gerek yok aslında akp nin yandaş bir kuruluşuna versinler,tabi bu havaalanının ne kadar büyük lokma olduğuyla doğru orantılı.

Edremit Körfez Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara uygun hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ederken, bununla ilgili ihalenin 5 Ağustos'ta yapılacağı bildirildi.

Körfez Havaalanı'nın yöre turizmi için çok önemli olduğunu belirten AK Parti ilçe Başkanı İhsan Karagöz, "Havaalanının genişletilmesi için başlatılan çalışmalarda önemli gelişmeler sağlandı. Bunun için 5 Ağustos'ta ihale yapılacak. Genişletme çalışmalarına da eylül ayında başlanacak.

Körfez Havaalanı'nın uluslararası uçuşlara açılmasıyla, yörede büyük bir hareketlilik yaşanacak. Bunun için körfezdeki tüm ilçeler gereken hazırlıklarını yapmalı. Havaalanının uluslararası uçuşlara hazır hale getirilmesi için yapılan çalışmalara büyük destek veren milletvekillerimize teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki yerel seçimlerde, Burhaniye belediye başkanlığını almak istiyoruz. Bunun için de şimdiden çalışmalara başladık" dedi.

Körfez Havaalanı ihalesi 5 Ağustos'ta

Yorumlar

her haberin altında kavga var ~ 16 yıl önce
ne kadar çirkin yorumlar özel hayatınızdaki sorunları kusmayın buralara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Yoksa neden bu kadar gayreti göstermekteler.Borc boyu asmis iken,Kazdaglarini talanida nerde ise yasallastirdilar.Bu Gün Izmit Kandir'a ve Sakarya Kaynarca'yi ilk defa gördüm.Dogayida ne kadar hor kullandigimiza sahit oldum.IsTanbul gibi Izmit'inde Sanayiye ve dolayli göce kurban edildigi besbelli.50 yil sonra AKP BELEDIYECILIGI LANEDTLENECEKTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 16 yıl önce
ihaleye gerek yok aslında akp nin yandaş bir kuruluşuna versinler,tabi bu havaalanının ne kadar büyük lokma olduğuyla doğru orantılı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000