22 Temmuz 2011, Cuma 11:23:59

KORE HAVAYOLLARI’NIN DEV KUŞU PİSTİ ÖPTÜ

Kore Havayolları’nın bir kaç ay önce teslim aldığı Airbus A380-800 tipi yolcu uçağının sağ motoru Tokyo Havaalanı’nda piste dokundu.
  • Arkadaslar lutfen herkez kendi inancina baksin burda kim ne yazmak isterse yazar ama kimse kimsenin inancina haksizlik edemez ve sen tetbirini al takdirini inandigin seye allaha inaniyosan allha baska bir inancin varsa ona inan kimse kimsenin inancina dil uzatamaz.. ! sacma sapan konusuyosunuz.. burdaki yorumlar siyaset yorumlari degil veya dini inanclar yorumlari degil burdaki hava yolu siketleri v.b seyler yorumlari icin yapilmis bir forumdur.. birazcik saygili olun lutfen.
  • Bunu yaptığına göre, dahasını da mutlaka yapacaktır. Bu eğitimin ötesinde bir iş. Teknikle ilgili bir noksanlığı var. Çok büyük bir faciadan dönüldüğü belli. Kıvılcım yok, duman yok! Bu kez!
  • sen rudder kullanmaya devam et palyede PC pilotu seni
  • 1-SKYTRAX,o şirketin uçuş emniyeti ile ilgilenmez ve de ordaki sıralama kabin,kabin içi servis ve handling hizmetleri ile ilgilenir ve ona göre degerlendirir....;) yani şirketin uçuş emniyeti ile hiç alakası yoktur beyfendiler...;) Yani Skytrax de ödül almak demek o şirketin uçuş emniyetinin çok iyi oldugunu göstermez..İsterseniz amsterdam kazası,brukselde motor vurmaları da degerlendirelim isterseniz ????? 2-burda atan falan yok mal müdürü kardeşim meydan burda buyur Kore Havayollarına müraaat etve boyunun ölçüsünü al istersen ;))3-Evet bundan 18 yıl önce Kore Havayollarının çok kazası olmuş ama son 18 senedir bir olayı dahi yok buyurun araştırın..;) Kendinizi astronot falan sanmayın bu meslegin proflugu yurt dışında uçabilmektir.buyrun..
  • biz o tur hava olaylarinda yada daha farkli emergency durumlarda allah demedigimiz icin PILOT olduk...
  • çok gördük sizin gibileri. bi deprem oldu mu Allah Allah diye bağırısınız ama işiniz düşmeyince aklınıza gelmez. büyük bir faciadan dönülmüş ve gerçekten de Allah korumuş.
  • ne kadar atiyon beeee.
  • kesinlikle kokpite nazar boncuğu asılmalı. tabiki işin teknik kısmı da var ama kötü göze inanmalısınız arkadaşlar. lütfen
  • Bu badem biyiklilar ve AKP'liler yonetimde oldukca, cemaatci pilotlar torpille alindikca bu tarz olaylar yasanmaya devam edecektir.
  • o değil dee, TK, SEFER DUALARINA NE ZAMAN başlayacak hmm?..yakındır bence
Kore Hava Yolları’na ait Airbus 380-800 tipi uçak, Seul – Narita seferinin ardındanTokyo Havaalanı’nda bulunan 34L pistine inişte sağ motoru vurdu.

168 yolcusu bulunan uçak bakıma alınırken, uçağın iniş yaptığı pist 20 dakika kapatıldı. KE 702 seferi 1 saat rötara uğradı. Yürekleri ağızlara getiren olay şans eseri ucuz atlatıldı.
KORE HAVAYOLLARI’NIN DEV KUŞU PİSTİ ÖPTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar lutfen herkez kendi inancina baksin burda kim ne yazmak isterse yazar ama kimse kimsenin inancina haksizlik edemez ve sen tetbirini al takdirini inandigin seye allaha inaniyosan allha baska bir inancin varsa ona inan kimse kimsenin inancina dil uzatamaz.. ! sacma sapan konusuyosunuz.. burdaki yorumlar siyaset yorumlari degil veya dini inanclar yorumlari degil burdaki hava yolu siketleri v.b seyler yorumlari icin yapilmis bir forumdur.. birazcik saygili olun lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunu yaptığına göre, dahasını da mutlaka yapacaktır. Bu eğitimin ötesinde bir iş. Teknikle ilgili bir noksanlığı var. Çok büyük bir faciadan dönüldüğü belli. Kıvılcım yok, duman yok! Bu kez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sen rudder kullanmaya devam et palyede PC pilotu seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1-SKYTRAX,o şirketin uçuş emniyeti ile ilgilenmez ve de ordaki sıralama kabin,kabin içi servis ve handling hizmetleri ile ilgilenir ve ona göre degerlendirir....;) yani şirketin uçuş emniyeti ile hiç alakası yoktur beyfendiler...;) Yani Skytrax de ödül almak demek o şirketin uçuş emniyetinin çok iyi oldugunu göstermez..İsterseniz amsterdam kazası,brukselde motor vurmaları da degerlendirelim isterseniz ????? 2-burda atan falan yok mal müdürü kardeşim meydan burda buyur Kore Havayollarına müraaat etve boyunun ölçüsünü al istersen ;))3-Evet bundan 18 yıl önce Kore Havayollarının çok kazası olmuş ama son 18 senedir bir olayı dahi yok buyurun araştırın..;) Kendinizi astronot falan sanmayın bu meslegin proflugu yurt dışında uçabilmektir.buyrun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biz o tur hava olaylarinda yada daha farkli emergency durumlarda allah demedigimiz icin PILOT olduk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok gördük sizin gibileri. bi deprem oldu mu Allah Allah diye bağırısınız ama işiniz düşmeyince aklınıza gelmez. büyük bir faciadan dönülmüş ve gerçekten de Allah korumuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne kadar atiyon beeee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesinlikle kokpite nazar boncuğu asılmalı. tabiki işin teknik kısmı da var ama kötü göze inanmalısınız arkadaşlar. lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu badem biyiklilar ve AKP'liler yonetimde oldukca, cemaatci pilotlar torpille alindikca bu tarz olaylar yasanmaya devam edecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o değil dee, TK, SEFER DUALARINA NE ZAMAN başlayacak hmm?..yakındır bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000