08 Ağustos 2014, Cuma 10:05:56

KORE HAVAYOLLARI 10'A ÇIKARDI

Güney Kore'nin bayrak taşıyıcısı Kore Havayolları, 29 Temmuz tarihinde filosuna onuncu A380 uçağını ekledi.
  • 3. havaalalimanı açılsın thy seyredin neler olacak türkiyedeki vatan hainleri var güçleri ile uğraştılar 3. havalaimanı inşatı başlamasın diye..ama olmadı özellikle doğan grubu arkalarından almanlar Frankfurt havalimanı çaptan düşecek İstanbul 1 numaraları transit ve Cargo havalimanı olacaktır..
  • 7 milyon Kore'li Kore disinda yasar. Bunlarin 2 milyonu ABD'de yasiyor. Eger 2 milyon Turk ve Turkiyeli ABD'de yasasaydi THY'de 380'leri ucucrurdu ABD'ye.
  • A380 THY'ye cok yakisir! Harika olur
  • Ya Kore nasıl yarimiz kadar değil el insaf. Adamlar global onlarca markaya sahip ve dikkat edin 1 katın tamamı business class.. biz o uçağı minimum 700 yolcu yaparız ki yapalım zaten.
  • Evet kore biZden daha küçük ve nufusu az ama ekonomisi bizden büyük. Samsung lg kia hyundai. Sakın başbakan duymasın yolsa gezi olaylarını bizi korenin kıskanmasına bağlar ...
  • A380 olupta 407 koltukla sinirlamak da ilginc birseymis dogrusu nerdeyse B-777-300ER mizle ayni koltuk.Business larimi ucuz ilginc valla
  • 20 tane 380 olsa Türkiye ye az gelir Kore Türkiye'nin yarısı kadar bile değil Kendine güven Türkiye m
  • Reklamlar?

Onuncu A380 tüm testlerden geçtikten sonra 3 Ağustos'ta Atlanta uçuşunu gerçekleştirdi.

Kore Havayolları Airbus A380 ile Incheon-Los Angeles ve Incheon-New York'a haftada 14 ve ayrıca Incheon-Paris arasında haftada 7 uçuş gerçekleştirmektedir. Kore Havayolları rekabet gücünü arttırmak için Incheon-Atlanta güzergahı üzerinde uzun menzilli uçuşlar da yapmaktadır.

Airbus A380'de 3 sınıf düzenini 407 koltuk ile sınırlamış olan Kore Havayolları, "hotel in the sky" ile onboard yolcular için maksimum konfor sağlar.

Kore Havayolları Airbus A380 301 koltuğuyla ekonomi sınıfı yolcular için 34 inçlik en geniş alanı verirken, ergonomik olarak tasarlanmış 'Yeni Ekonomik' koltuklar uzun mesafeli uçuşlarda yolculara azami konfor sunar.

Kore Havayolları, Prestige Class (business class) için büyük bir uçağın tüm bir üst güvertesini ayıran ilk global taşıyıcı olma yolunda cesur bir adım atmıştır. 94 adet tam yatan Prestige Sleeper koltuklar ile vip bir uçuş hizmeti vermektedir.

Alt güvertenin önündeki bağımsız alanında bulunan on iki ultra-lüks First Class Kosmo Suites ile yolcularına tam mahremiyet sağlar.

Kore Havayolları A380 alt güverte arkasında bulunan Duty Free Showcase bölümünde özel bir kabin ekibi üyesi ile yolcuların tüm alışveriş ihtiyaçlarını karşılayarak gümrüksüz ürün çeşitliliği sunmaktadır.

Yolcular uçuş sırasında A380 uçağına özel Celestial Bar'ı ziyaret edebilirler. Ayrıca Kore Havayolları; Celestial Bar'da VIP müşterileri için 6 farklı özel kokteyli tadıma sunmaktadır.

Her katta bulunan diğer barlar yerinden kalkmak istemeyen Prestige ve First Class yolcularına koltuklarında hizmet vermektedir.

Özel olarak sipariş edilmiş tasarımında, dünyanın yerleşik 'Duty Free Showcase'i, üç bar ve lounge'ı bulunan ilk A380 uçağını Haziran 2011'de teslim alan Kore Havayolları onuncu A380 uçağı alımını da sonuçlandırmıştır. Mükemmel yolcu konforu sağlayan A380 uçakları ABD ve Avrupa'ya uzun menzilli uçuşlarda görev yapmaktadır.

KORE HAVAYOLLARI 10'A ÇIKARDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

camaroth ~ 10 yıl önce
3. havaalalimanı açılsın thy seyredin neler olacak türkiyedeki vatan hainleri var güçleri ile uğraştılar 3. havalaimanı inşatı başlamasın diye..ama olmadı özellikle doğan grubu arkalarından almanlar Frankfurt havalimanı çaptan düşecek İstanbul 1 numaraları transit ve Cargo havalimanı olacaktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2 milyon ~ 10 yıl önce
7 milyon Kore'li Kore disinda yasar. Bunlarin 2 milyonu ABD'de yasiyor. Eger 2 milyon Turk ve Turkiyeli ABD'de yasasaydi THY'de 380'leri ucucrurdu ABD'ye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
A380 THY'ye cok yakisir! Harika olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya Kore nasıl yarimiz kadar değil el insaf. Adamlar global onlarca markaya sahip ve dikkat edin 1 katın tamamı business class.. biz o uçağı minimum 700 yolcu yaparız ki yapalım zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karşılaştır ~ 10 yıl önce
Samsungun, lg'in, hyundai'n ve benzer daha birçok global markan var mı? Yok. O zaman önce üretelim sonra tüketelim ve A380 almayı düşünüp hava atmaya bakalım.
Kore ~ 10 yıl önce
Evet kore biZden daha küçük ve nufusu az ama ekonomisi bizden büyük. Samsung lg kia hyundai. Sakın başbakan duymasın yolsa gezi olaylarını bizi korenin kıskanmasına bağlar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
A380 olupta 407 koltukla sinirlamak da ilginc birseymis dogrusu nerdeyse B-777-300ER mizle ayni koltuk.Business larimi ucuz ilginc valla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darısı Türkiye ye ~ 10 yıl önce
20 tane 380 olsa Türkiye ye az gelir Kore Türkiye'nin yarısı kadar bile değil Kendine güven Türkiye m

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Reklamlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000