02 Aralık 2017, Cumartesi 09:32:16

Kore, havacılık sektörüne çağ atlatacak

Kore Hava Yolları, en son teknolojiyi kullanılarak dizayn ettiği yeni terminali ile havacılık sektörüne çağ atlatacak. Dünyanın en büyük 20 hava yolu şirketinden biri olarak gösterilen Kore Hava Yolları, 18 Ocak 2018'de hizmete girecek Incheon Havaalanı Yolcu Terminali 2 (T2) ile yılda 18 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.
  • Bizde hala cemaat işleri, adamlarda da teknoloji. Aramızdaki fark bu işte
  • Onlarda toplumun gelişimini engelleyen ya da yavaşlatan dinci, gerici ahmaklar yok çünkü. Bilim var adamlarda, bilime saygı var.
  • HİTACHİ Japon....80 milyonuz,1 ay sonra 81...
  • Bir Japon markasıdır, Kore değil.
  • Korean Airlens Assiana ülkenin iki büyük havayolu gerçekten Kore Asya kıtasında imrenilecek bir ülkesi yıllık 400 milyar $ ihracatı olan ekonomik alanda her yönüyle Japonya ile rekabet edebilen bir ülke Samsung Olg Kia Hyundai Sang Yong Hitachi başlıca uluslar arası markaları ve biz 70 milyonlul ülkeyiz hâlà bir markamız otomobilimiz yok

Kore Hava Yolları, 18 Ocak 2018’de faaliyete geçireceği Incheon Havaalanı Yolcu Terminali’nde (T2) son teknolojiyi kullandı. Havacılık sektörüne çağ atlatmayı hedefleyen şirket, çevre dostu mimari tasarımı, ferah mekan kullanımı ve yolcuların konforunu artıracak yenilikçi uygulamalarına sahip yeni terminali sayesinde Kuzey Doğu Asya'nın en önemli bağlantılarından birisi olma konumunu güçlendirecek.

95 dönümlük araziye kurulan ve yılda 18 milyon yolcu ağırlaması beklenen T2'de, ülkenin havacılık alanındaki amiral gemisi olan Kore hava Yolları'nın yanı sıra, SkyTeam üyesi olan üç havayolu şirketi (Delta, Air France ve KLM) daha hizmet verecek. Bu hava yolları konuklarını ‘check-in' ve ‘boarding' için T1 yerine T2'den kabul edecekler.

Kore Hava Yolları'nın bilgisi ve deneyimiyle tasarımından planlanmasına kadar aktif olarak destek sağladığı T2'ye yönlendirme işaretleri zorunlu olacak. T1 ve T2 terminalleri arasındaki 20 dakikalık yol için mekik otobüs seferleri konulacak.

BAGAJ TAŞIMA HIZI ARTACAK
SkyTeam'e özel olarak artan sayıdaki ‘check-in' kiosku ve otomatik bagaj bırakma bölümleri biniş işlemlerini kısaltacak. Ayrıca T2'nin bekleme odası, güvenlik kontrol bölümü ve transit yolcular için check-in kontuarları T1'in 2.5 katı genişliğinde. Bunların yanı sıra 24 yeni görüntüleme cihazı güvenlik geçişini daha hızlı hale getirildi. Bagaj taşıma hızı artarken, yolcuların kat etmeleri gereken mesafe ise azalacak.

‘Boarding' kartı ve bagaj fişi verebilen kioskların yanı sıra kılavuz robotlar ve uçuş bilgilendirme görüntü sistemleri gibi yüksek teknoloji uygulamaları da konukların yüksek seviyede konfor sunmak için tasarlandı. Kore havacılık sektörü için uluslararası rekabette dönüm noktası olacak T2 terminali sadece Asya'da değil tüm dünyada yolcu hizmetleri kavramına damgasını vuracak.

Kore, havacılık sektörüne çağ atlatacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bizde ~ 6 yıl önce
Bizde hala cemaat işleri, adamlarda da teknoloji. Aramızdaki fark bu işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapar adamlar ~ 6 yıl önce
Onlarda toplumun gelişimini engelleyen ya da yavaşlatan dinci, gerici ahmaklar yok çünkü. Bilim var adamlarda, bilime saygı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Senarist ~ 6 yıl önce
Bende hayret kimse konuyu dine getirmemiş diyordum ki aşırıcı ilerici arkadaş hemen analizi yapmış.
Koreli ~ 6 yıl önce
HİTACHİ Japon....80 milyonuz,1 ay sonra 81...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hitachi ~ 6 yıl önce
Bir Japon markasıdır, Kore değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 6 yıl önce
Korean Airlens Assiana ülkenin iki büyük havayolu gerçekten Kore Asya kıtasında imrenilecek bir ülkesi yıllık 400 milyar $ ihracatı olan ekonomik alanda her yönüyle Japonya ile rekabet edebilen bir ülke Samsung Olg Kia Hyundai Sang Yong Hitachi başlıca uluslar arası markaları ve biz 70 milyonlul ülkeyiz hâlà bir markamız otomobilimiz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi de ~ 6 yıl önce
Uçaklar kimin? Kimin ise asıl parayı o götürüyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000