17 Kasım 2009, Salı 17:14:07

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!

Hani geçen bir yazı yazmıştık, ‘Hadsizler’ diye… Bugün gördük ki hadsizler sadece bizim bahsettiğimizle sınırlı değilmiş. Başka da varmış…
  • Airport Haber dergisini bir kaç yıl önce tanıdım ve abonesi olduğum yabancı havacılık dergilerinden farklı olmadığını anladım. Tarafsız, duru ve profesyonelce yazılan yazılarını okuyorum ve bu yorumları okuyarak karar veren kişi veya kişilerin de sabırlarına hayran kalıyorum. Türkçesi son derece sınırlı olan kişilerin bile yorumlarını yayınlayan bir dergiye ancak kapıcısı bile olamayacak kadar sığ kişi veya kişilerin kıskançlıkları sonucu kapıldıkları hezeyanın sonucu olarak yorumluyoru. Yaşa Airporthaber...doğru bildiğin yolda devam....Havacılığın sana ihtiyacı var.

Ne idüğü belirsiz birisi aklı sıra Airport TV ve AirportHaber’i hedef almış. Apron kartı olmadığı için hep tel örgü dışından, camların arkasından baktığı apronda, muhabir ve kameramanımızı fotoğraflamış, onu da ‘kural tanımazlar’ diye lanse etmiş.

Apron kartı olmayan, kuralların ne olduğunu bilmeyen birinin apron kurallarından bahsetmesi sizce de garip değil mi?

O kuralları yıllardır bütün AirportHaber ekibi, bir buçuk yıldır da Airport TV ekibi zaten uyguluyor. Aprona nasıl çıkılacağını, kimden izin alınacağını, apronda ne giyileceğini çok iyi biliyor.

Çünkü onlar haber için zaman zaman aprona çıkıyor, çünkü onların apron kartları var. Çünkü onlar yasal zeminde yayın yapan medya kuruluşlarında görev yapıyor. Çünkü onlar evden korsan internet sitesi yapmıyor. Çünkü onlar sahadalar... En azından apronda sigara içilmeyeceğini biliyorlar… En önemlisi onların apron kartları var. ( Korsan oldukları için bunları yazanlarda olmayan apron kartlarından bahsediyoruz.)

Aslında irtifalarımız farklı olduğu için bu yazıyı yazanlara cevap dahi vermemek en akıllıca olanı fakat bu yalan dolan yazılar hasbelkader ilgili yerlere ulaşırsa bir yanlış anlaşılma olmasın… Tek derdimiz bu.

O gün arkadaşlarımızın iç hatlar meteoroloji kapıdan aprona çıkış iznini, Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş bizzat kendisi vermiştir. Bunun aksi tabiî ki mümkün olamaz. Ancak iç hatlar meteoroloji kapıda yelek bulunmadığı için yelek giyememişlerdir… Dolayısıyla kural ihlali falan da yoktur.

Bu tür asılsız suçlamaların tek bir amacı vardır o da AirportHaber ve Airport TV’yi karalamaktır. Bunun için daha önce de çeşitli girişimlerde bulunuldu. Ancak hiçbiri amacına ulaşamadı.

Airport TV ve AirportHaber, her şeye rağmen sektörün tek sesi olmaya devam edecektir.

‘Bugün canım haber koymak istedi’ mantığıyla keyfe keder habercilik yapan ilgili yerler ise hayatları boyunca korsan internet yayıncılığı yapmaya mahkûm kalacaklardır…

*Başlık ünlü bir Rumen Atasözüdür.

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Airport Haber dergisini bir kaç yıl önce tanıdım ve abonesi olduğum yabancı havacılık dergilerinden farklı olmadığını anladım. Tarafsız, duru ve profesyonelce yazılan yazılarını okuyorum ve bu yorumları okuyarak karar veren kişi veya kişilerin de sabırlarına hayran kalıyorum. Türkçesi son derece sınırlı olan kişilerin bile yorumlarını yayınlayan bir dergiye ancak kapıcısı bile olamayacak kadar sığ kişi veya kişilerin kıskançlıkları sonucu kapıldıkları hezeyanın sonucu olarak yorumluyoru. Yaşa Airporthaber...doğru bildiğin yolda devam....Havacılığın sana ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000