09 Aralık 2015, Çarşamba 10:20:03

Köpekler havalimanında böyle görüntülendi

Atatürk Havalimanı’nda bir uçağın köpeğe çarpmasından sonra Antalya Havalimanı’ndan gelen görüntüler, orada da adeta kazaya davetiye çıkarıldığını ortaya koydu.
  • garip?
  • Kisirlasmadan bas ediyorsun .al onlari senin gibi dusunenler alin evde ozel bir kose yapin Apronda ne isleri var. o kopeklerin.hayret ediyorum gorgu ve kuturunuze belkide boyle dusundugune gore . Kultur yok.
  • Boyrun. Turizim bogesindeki. Kopek kulturune bak bi bu eksik. Bu kopek surusunden memleketi kim kutaracak Sokaktaki durum utanc verici . Memleketin kulturune bak . Bu meseleyi direkt bakanliga sesleniyorun sehirleri bu vaziyette kurtarin lutfen yurt disinda USA da hep bize soruyorlar. Neden istanbulda sokakta kopek serbest dolasiyor ne cevap verecgimizi. bilemiyoruz .Lutfen bu kotu goruntuyu. Ortadan yok edin Ormanlik bolgeye yer yapin Sehirde olmaz. Utanc verici. Saygilar sunuyorum.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • resmi yakalayıp airporthabere gönderen arkadaşın alnından öpüyorum.bende de var bazı resimler.ama hayalim de .emin ol köpek değil.o terminal 1 de meşhur lojmanların önündeki ağaçların altında sarı arabanın içinde. saat gece 04:00 civarı.yanlız bu kedi 2 ayaklı ...hatırladın mı yüzünüzün rengi hiç gözümden gitmiyor.yerin dibine geçmiştiniz. ....o günden beri hız limiti bana vız gelir...
  • apron makinistlerinin araçlarının lastiklerinden patladığı zaman havaş mı sorum ludur? çelebimi sorumludur?.patlayan lastiği tamir etmediler diye çelebinin 1 günde 4 tane aracına ceza kesti bu zihniyet.ayrıca makinistlerin araçlarının temizliğinden kim sorumlu? o garip apron temizlik görevlilerimi? vay vay vay. yazık size ..
  • başmüdür particilik yapana kadar işini yapmalı.memurşenin müdürleri kaza kırım yaptıracaklar.tarihe not düşüyorum.partililer bu kadar politika ile uğraşmıyor.tüm başmüdürler parti memurşen memurları oldu.tehlike geliyorum diyor.
  • DHMİ ancak Hava Limanı etrafına kasis koysun nedir o öyle her yer kasis Nizamiye ve dönel kavşaklar dışındakiler gereksiz.Lütfen diğerlerini ya kaldırın yada daha sıklıkla koyun ki Ülkemizi ziyaret eden turistlere trafikte kurallara ne kadar da riayet ettiğimizi görsünler...
  • Yahu etfaiyciler mangal yapınca hayvancağızların canı çekmiştir. Sivri Sinekle mücadele etmek istiyorsan bataklığı kurutacaksın. Aproncunun ne suçu var etfaiyeyi çıkar meydanın dışına bak bir tane köpek çıkıyormu aprona.
  • Burdan 130 ayrı arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yazılanları dikkate almayın ürüyenler ürüsün biz daha sıkı çalışalım kontrollerimizi daha sıkı yapalım nasıl olsa iyi de olsak kötü de olsak kabak bizim başımıza patlıyor.

Atatürk Havalimanı’nda bir uçağın köpeğe çarpmasından sonra Antalya Havalimanı’ndan gelen görüntüler, orada da adeta kazaya davetiye çıkarıldığını ortaya koydu.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda geçtiğimiz günlerde piste iniş yapan bir THY uçağı, piste çıkan bir köpeğe çarpmıştı. Çarpma sonrası köpek feci şekilde ölürken şans eseri olayda uçakla ilgili bir sıkıntı yaşanmadı.

Bu olay henüz sıcaklığını korurken bu kez pistte kontrolsüz dolaşan köpekler Antalya Havalimanı’nda ortaya çıktı. Airporthaber’e gelen görüntülerde, kalkış yapan bir uçağın arkasından taksi yoluna çıkan bir köpek ile pistin hemen yanında bekleyen iki köpek görülüyor.

Pilotların korkulu rüyası olmaya başlayan köpeklerin iniş ve kalkış sırasında uçaklarla burun buruna gelmesi an meselesi iken yetkililer köpeklerin piste girmesine bir türlü engel olamıyor.

©AirportHaber

İşte Antalya Havalimanı’ndan gelen o görüntüler:



Köpekler havalimanında böyle görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

uykucu ~ 8 yıl önce
garip?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset. ~ 8 yıl önce
Kisirlasmadan bas ediyorsun .al onlari senin gibi dusunenler alin evde ozel bir kose yapin Apronda ne isleri var. o kopeklerin.hayret ediyorum gorgu ve kuturunuze belkide boyle dusundugune gore . Kultur yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 8 yıl önce
Boyrun. Turizim bogesindeki. Kopek kulturune bak bi bu eksik. Bu kopek surusunden memleketi kim kutaracak Sokaktaki durum utanc verici . Memleketin kulturune bak . Bu meseleyi direkt bakanliga sesleniyorun sehirleri bu vaziyette kurtarin lutfen yurt disinda USA da hep bize soruyorlar. Neden istanbulda sokakta kopek serbest dolasiyor ne cevap verecgimizi. bilemiyoruz .Lutfen bu kotu goruntuyu. Ortadan yok edin Ormanlik bolgeye yer yapin Sehirde olmaz. Utanc verici. Saygilar sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğrucu davut ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 8 yıl önce
resmi yakalayıp airporthabere gönderen arkadaşın alnından öpüyorum.bende de var bazı resimler.ama hayalim de .emin ol köpek değil.o terminal 1 de meşhur lojmanların önündeki ağaçların altında sarı arabanın içinde. saat gece 04:00 civarı.yanlız bu kedi 2 ayaklı ...hatırladın mı yüzünüzün rengi hiç gözümden gitmiyor.yerin dibine geçmiştiniz. ....o günden beri hız limiti bana vız gelir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
horoz ~ 8 yıl önce
kediler sizin mah. veya sizin evin kedilerimi yoksa?
çile ~ 8 yıl önce
apron makinistlerinin araçlarının lastiklerinden patladığı zaman havaş mı sorum ludur? çelebimi sorumludur?.patlayan lastiği tamir etmediler diye çelebinin 1 günde 4 tane aracına ceza kesti bu zihniyet.ayrıca makinistlerin araçlarının temizliğinden kim sorumlu? o garip apron temizlik görevlilerimi? vay vay vay. yazık size ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ali gündüz ~ 8 yıl önce
başmüdür particilik yapana kadar işini yapmalı.memurşenin müdürleri kaza kırım yaptıracaklar.tarihe not düşüyorum.partililer bu kadar politika ile uğraşmıyor.tüm başmüdürler parti memurşen memurları oldu.tehlike geliyorum diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesut ŞANLI ~ 8 yıl önce
parti mi kaldı bu ülkede ki particilik yapılsın.Vatanseverler ve vatan düşmanları var.e başmüdür de Vatanseverlerin yanında yer almışsa taktir etmek gerek.Ha birde çalışanlar ve parazitler var bu ülkede.ali gündüz gibiler de kendini bu ülkeye adayanlara parazit yaparlar.
yalaka ~ 8 yıl önce
sen ne yalaka adammışsın ya.kesin bu dhmi özelleştirilmeli. bu gibi şeyleri duydukça tüylerim diken diken oluyor.yazık size yazıklar olsun .işe yaramaz bir gurub asalak makinistler için koca dhmi yi lekeliyorsunuz.ben de dhmi de çalışıyorum. benimde kanıma dokunuyor makinistlerin hal tavır ve davranışları.bu kişiler kendilerini ifade bile edemiyorlar.esas sorun bunların konuşma şekilleri, aprondaki arkadaşlara davranışları, yaklaşımları,olaylara bakış açısı çok yanlış . ya bunlara bir eğitim verilsin, yada bu birim özelleştirilsin.külhan beyi gibi, efe gibi, herşeyi ben bilirim ,sen kimsin gibi konuşma şekilleri çok ayıp.hava limanın da gerçekten çok kültürlü ve çok seviyeli insanlar var . bu arkadaşlar. iyot gibi açığa çıkıyorlar.dhmi çok büyük bir kitledir.makinistler için herkesi karalamak yanlış olur ......
üstteki yoruma ~ 8 yıl önce
kardeş çok uzun yazmışsın özet geçer misin ben sayısalcıyım?
AYT ~ 8 yıl önce
DHMİ ancak Hava Limanı etrafına kasis koysun nedir o öyle her yer kasis Nizamiye ve dönel kavşaklar dışındakiler gereksiz.Lütfen diğerlerini ya kaldırın yada daha sıklıkla koyun ki Ülkemizi ziyaret eden turistlere trafikte kurallara ne kadar da riayet ettiğimizi görsünler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOLCU ~ 8 yıl önce
Vatandaş haklı nedir o öyle heryer kasis G20 Zirvesinde söktünüz, tekrar koydunuz.Lütfen biran önce gereksizleri sökün.Gereksiz olanlar hangisi diyorsanız.Onlarıda yazarız.
Etfaiye ~ 8 yıl önce
Yahu etfaiyciler mangal yapınca hayvancağızların canı çekmiştir. Sivri Sinekle mücadele etmek istiyorsan bataklığı kurutacaksın. Aproncunun ne suçu var etfaiyeyi çıkar meydanın dışına bak bir tane köpek çıkıyormu aprona.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etfayeciyim ~ 8 yıl önce
Bizimle zorun ne senin.tamam biz hava sahasından çıkarız ama kız kardeşinden bizimle gelsin....anladın sen onu
apron trafik ~ 8 yıl önce
Burdan 130 ayrı arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Yazılanları dikkate almayın ürüyenler ürüsün biz daha sıkı çalışalım kontrollerimizi daha sıkı yapalım nasıl olsa iyi de olsak kötü de olsak kabak bizim başımıza patlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi ordan...... ~ 8 yıl önce
bana şu ana kadar başınızda patlamış 1 tane kabağı soylesene.130 arkadaşının nesine teşekkür ediyorsun.baksana şu eleştirilere hiç savunan var mı.balık baştan kokar dicem çok ağır olacak ama siz bunada yarabbi şükür dersiniz.ben sana anlatayım da dinle. en son makinistlerden birinin yaptığı bir kaza sonrası, memuru alkol muayenesine kaç saat sonra götürdüler.işde o kabak o gariban işci şoför arkadaşın başında patladı. işinden oldu vijdanın sızladı mı.bir defa eyer bu işlere devam edecekseniz makinistlerin iş başı yapmadan önce alkol testinden geçirin.ikincisi de: mekan terminal 1 deki lojmanların önündeki ağaçların altının dili olsada bir konuşsa.orada yapılan alemleri.tabikide eskiler bunu daha iyi bilirler o yüzden hiç sesleri çıkmaz çünkü vişne suyu ve sodayı tükettikleri en fazla alan burası.ikramcı arkadaşlar daha iyisini bilirler vere vere bıktılar. siz benim yazdıklarımı hala dikkate falan almayın.eyer siz yetkili biriyseniz bunların tedbirini alın.daha açık nasıl söylenir......

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000