14 Mayıs 2015, Perşembe 17:04:03

KONYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Konya'da sivil bir uçağın düştüğü, uçaktaki iki kişinin Hava Kuvvetleri Komutanlığının arama kurtarma ekiplerince sağ kurtarıldığı bildirildi.
  • Atın atın kale bosch.
  • NG-4 ultralight 2 kişilik değilmidir. 3 kişi nasıl kurtarılır?.
  • Arkadaslar kim nasil yorum yaparsa yapar ,sadece askerler yorum yapmasin onlar once evlerini yonetsinler.
  • Bu ucagin Turkiye de bulunma nedeni (basindan ogrendigimize gore) konya daki tatbikatin fotograflarini cekmek icinmis.haber dogruysa kokpitte Turk pilot olmaliydi.
  • Gene bir suru bos yorum iskembei-i kubradan serbest atislar. ICAO uyesi olan tum ulkelerde tum ICAO ucaklari, TURK HAVA SAHASINDA DA tum ICAO VE ECAC ucaklari TICARI OLMAMAK sarti ile istedigi gibi ucar. Turk gozlemci pilot sadece yabanci ucak yabanci pilot ile TICARI bir faaliyet yada havadan gozlem foto cekimi v.s yapacaksa mecburidir.
  • Haberi okumadan yorum yazan armutları cımbızla çekmek lazım aradan...
  • HABERI OKUMAYA BILE TENEZZUL ETMEDEN YORUM YAPMAYIN BARI... ALLAHIM YARATIYON TAKIP ET BARI...
  • Milli servet bunlar milli servet!! yaziklar olsun size elin adamına vermişsiniz milli servetimizi! Sömürgeci zihniyetin oyunları bunlar hep!
  • Haydi SHGM Türk havasında uçan yabancı pilotlara ne yapacak? Bu konuda Türk Pilotlar olsaydı ceza ve lisansları alınırdı Bir daha ultralight uçamazdı ayrıca TÜRK HAVA SAHASINDA yabancıların Türk Gözlemci olmadan uçması yasak Çözün bakalım
  • NG-4 tipi Ultralıght 2 kişilik . Nasıl 3 kişi binmişler anlayamadım çok ilginç ! Acaba haber teyid edilmişmi. Yapısal olarak mümküm değil !!!

Konya'da sivil bir uçağın düştüğü, uçaktaki üç kişinin kurtarıldığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, NG-4 ultralight model uçak, henüz belirlenemeyen bir nedenle düştü. Uçaktaki üç kişinin Hava Kuvvetleri Komutanlığının arama kurtarma ekiplerince kurtarıldığı belirtildi.

Selçuk Üniversitesi yetkilileri, Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralılar Portekizli Carlos Jorge (56), Alman Ulrich Metternich (56) ve İtalyan Diego Ruggiero'nun (40) sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Uçaktaki kişilerin, Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında yapılan "NATO Tiger Meet 2015 Tatbikatı"nın sivil katılımcıları olduğu öğrenildi.​

KONYA'DA KÜÇÜK UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Atın atın kale bosch.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.Uzman ~ 9 yıl önce
NG-4 ultralight 2 kişilik değilmidir. 3 kişi nasıl kurtarılır?.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 9 yıl önce
Arkadaslar kim nasil yorum yaparsa yapar ,sadece askerler yorum yapmasin onlar once evlerini yonetsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ucagin Turkiye de bulunma nedeni (basindan ogrendigimize gore) konya daki tatbikatin fotograflarini cekmek icinmis.haber dogruysa kokpitte Turk pilot olmaliydi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gene bir suru bos yorum iskembei-i kubradan serbest atislar. ICAO uyesi olan tum ulkelerde tum ICAO ucaklari, TURK HAVA SAHASINDA DA tum ICAO VE ECAC ucaklari TICARI OLMAMAK sarti ile istedigi gibi ucar. Turk gozlemci pilot sadece yabanci ucak yabanci pilot ile TICARI bir faaliyet yada havadan gozlem foto cekimi v.s yapacaksa mecburidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Haberi okumadan yorum yazan armutları cımbızla çekmek lazım aradan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Armut ~ 9 yıl önce
Muhtemelen Hava Kuvvetleri kökenlisin. Azıcık eleşetirildiğinde hemen Yorumcuları armuta çevirmişsin. Yanlız işin ilginç yanı patır patır armut gibi düşen ya uçurduğunuz, ya da koordine ettikleriniz. Buradan da anlaşıldığına göre Oldukça kıvama gelip olgunlaşmış olmalısınız.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
HABERI OKUMAYA BILE TENEZZUL ETMEDEN YORUM YAPMAYIN BARI... ALLAHIM YARATIYON TAKIP ET BARI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 9 yıl önce
Milli servet bunlar milli servet!! yaziklar olsun size elin adamına vermişsiniz milli servetimizi! Sömürgeci zihniyetin oyunları bunlar hep!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 9 yıl önce
Haydi SHGM Türk havasında uçan yabancı pilotlara ne yapacak? Bu konuda Türk Pilotlar olsaydı ceza ve lisansları alınırdı Bir daha ultralight uçamazdı ayrıca TÜRK HAVA SAHASINDA yabancıların Türk Gözlemci olmadan uçması yasak Çözün bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gözlemci ~ 9 yıl önce
sanırım kısıtlama sadece VFR için. TC tescili dışındaki uçaklar sınırlarımız içinde yalnızca IFR ile yol takip ederek uçabiliyor olmalı. Kırım için ceza saçma tabi ama ne yazıkki mantık bu. TC tescilli uçak yapsa aynen de uçurmazlardı bidaha bu uçaklar düşüyor diye. Yabancı bir sitede biri yorum yapmış, hiç SHGM kaza raporu yok yada ben mi ulaşamıyorum diye. Sanırım haklı SHGM nin bizim hava sahalarımızda meydana gelen kazalar için bir tane kaza raporuna ulaşamadım. Sanırım kaza raporuyla uğraşmadan direk yasaklayarak işi kökten çözüyorlar. Sonuçta havacılığımız çok gelişmiş olduğundan daha fazla gelişmesine gerek yok diye düşünüyor olabilirler.
Viziter ~ 9 yıl önce
NG-4 tipi Ultralıght 2 kişilik . Nasıl 3 kişi binmişler anlayamadım çok ilginç ! Acaba haber teyid edilmişmi. Yapısal olarak mümküm değil !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resim ~ 9 yıl önce
İşin ilginci habere konulan resimde uçak havada ama kokpitte pilot yok :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000