11 Ağustos 2016, Perşembe 14:44:55

Konya'da gece uçuşları balşadı

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası bir süre kapatılan, daha sonra da gün batımı ile gün doğumu arasında uçuşlara izin verilen Konya Havalimanı'nda gece uçuşları da başladı.
  • Gece uçuşlarina hayır hayır hayır...
  • Binlerce taraftar Ziraat Türkiye Kupası gecesi dönemediği için mağdur olmuş, otobüslere ve YHT'ye yönelmiş. Mevcut uçuşların tamamı dolmuştur. THY'nin derhal hem bu taraftarlar, hem de sabah Avrupa'ya gidenler için Konya kalkış 04:50 uçağı geri konulmalıdır. Atlasglobal zaten uçuşlarını 29 Ağustos'a kadar durdurmuş. 14 Ağustos günü tüm uçuşlar dolu ve ek sefer de konulmuyor, uçaklar büyütülmüyor. Böyle bir uygulama baya iyi olmuş, inşallah gece uçuşları en kısa sürede başlar. Konya gibi bir kültür şehrine yakışmamıştı gece uçuş yasağı.
  • Bu FETO'nun ekonomiye verdigi zarar muazzam, yatacak yerin yok senin, takkeli papaz.
  • Bence gündoğumu ve günbatımı notamı, gayet basarili olmustu. Konya Havalimani kendini bulmustur. Uçuşlar gecikmesiz ve sorunsuz oluyordu. Gece ucuslarina hayir !

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası bir süre kapatılan, daha sonra da gün doğumu ile gün batımı arasında uçuşlara izin verilen Konya Havalimanı'nda gece uçuşları da başladı.

Konuyla ilgili Konya Valiliği bugün yaptığı açıklama ile gece uçuşlarının serbest bırakıldığını açıkladı.

Valilik'ten yapılan açıklama şöyle;
“Bilindiği üzere FETÖ/PDY terör örgütü darbe girişimi nedeniyle ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de tüm uçuşlar durdurulmuştu. Konya Havalimanı’mızda sivil uçuşlar 21 Temmuz 2016 Perşembe gününden itibaren başlamış uçak seferlerinin ise sabah gün doğumu ile gün batımı saatleri arasında yapılmasına açılmıştı. 11 Ağustos 2016 tarihinden itibaren havalimanında sivil havacılık için gece uçuşları da serbest bırakılmıştır”.

Konya'da gece uçuşları balşadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Hayır ~ 8 yıl önce
Gece uçuşlarina hayır hayır hayır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne demek gece uçuşuna hayır ~ 8 yıl önce
Sayın yorumcu yurt dışından gelen binlerce kişinin mağdur olduğundan haberiniz yok galiba. Belkide sizi ilgilendirmiyordur. Önceden gece için satılan uçuşlar yapılmalıdır.
Taraftar ~ 8 yıl önce
Binlerce taraftar Ziraat Türkiye Kupası gecesi dönemediği için mağdur olmuş, otobüslere ve YHT'ye yönelmiş. Mevcut uçuşların tamamı dolmuştur. THY'nin derhal hem bu taraftarlar, hem de sabah Avrupa'ya gidenler için Konya kalkış 04:50 uçağı geri konulmalıdır. Atlasglobal zaten uçuşlarını 29 Ağustos'a kadar durdurmuş. 14 Ağustos günü tüm uçuşlar dolu ve ek sefer de konulmuyor, uçaklar büyütülmüyor. Böyle bir uygulama baya iyi olmuş, inşallah gece uçuşları en kısa sürede başlar. Konya gibi bir kültür şehrine yakışmamıştı gece uçuş yasağı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taraftar düşmanı ~ 8 yıl önce
Tabi gecenin korunde çalışan sizsiniz sizin için ordan konuşması rahat
Boş laflar ~ 8 yıl önce
Bir kere maç ziraat Türkiye kupası değil bu bir , bir diğeri ise sen istedin diye ek sefer mi konulacak beyefendi bunun süreçleri var boş boş konusmayalim
Otobüsçülük ~ 8 yıl önce
Bu işin otobüsçülük minibüsçülük gibi olmadığını biliyoruz arkadaşım. Ancak doluluk oranlarında sürekli eriyen, turizmdeki malum durumlar nedeniyle kan kaybeden havayolu şirketlerimiz, bu durumu nasıl telafi ederim diye düşünüp, burada bir ekmek varsa ona göre organize olmalı. Bu da doğru. Araştırma planlama departmanları ne yapıyor?
pilot ~ 8 yıl önce
TARAFTAR DÜŞMANI ! Gece mesai yapmak istemiyorsan bırak kardeşim havacılık sektörünü. git başka iş yap. Senin gündüz yaptığın operasyonların 4-5 katını AHL de gece mesaisinde yapıyorlar. Böyle sen gibi ağlamıyorlar.
Ah ulen ~ 8 yıl önce
Bu FETO'nun ekonomiye verdigi zarar muazzam, yatacak yerin yok senin, takkeli papaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
aynen davutoğlu da ben emri verdim demişti:)
emir ~ 8 yıl önce
rus uçağını vurma emrini verende konyalı millekvekiliydi!
yolcu 1 ~ 8 yıl önce
Bence gündoğumu ve günbatımı notamı, gayet basarili olmustu. Konya Havalimani kendini bulmustur. Uçuşlar gecikmesiz ve sorunsuz oluyordu. Gece ucuslarina hayir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000