29 Aralık 2008, Pazartesi 14:04:23

KONTROLÖRLER BULUŞTU. PEKİ NE KONUŞTU?

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Hava Trafik Kontrolörlerinin 28 Aralık Pazar günü düzenledikleri “brunch” adı altındaki 6 saat süren uzun toplantı 60 kontrolörün katılımıyla gerçekleşti.
  • teşekkürler sitemimizi yayınlamışsınız ama asıl mesajımız silindi galiba onuda yayınlayın
  • ya sizin nasıl bi habercilik anlayışınız var sizin bu yaptığınız hiç hoş değil buraya ne yazmalıyız ki yayınlanmalı şiddetle kınıyorum önceki messajım ve bu mesajım yayınlanmadığı sürece bir daha sizin sitenize girmeyecem
  • Hava trafik kontrolörü arkadaşlarımıza bu zamana kadar gösterdikleri özveri için teşekkür borçluyuz. Havacılığın sadece pilotlardan ve CEO lardan ibaret olmadığı; kontrolör, teknisyen, kabin memuru, ikram görevlileri, ramp, operasyon v.s. tüm çalışanların bir an önce özlük haklarına ve kendilerine ait bir havacılık kanununa kavuşmalarını diliyorum.

Kasaba Restaurant'ta bir araya gelen kontrolörlerin sıkıntıları dile getirildi ve alternatif çözüm yolları tartışıldı.

İstanbul’da yaşanan en büyük sıkıntının personel yetersizliği ve her geçen gün enflasyon karşısında eriyen maaşları olduğu belirtildi. Her fırsatta dile getirilen bu sorunların çözüm yolları aranması gerektiği belirtilirken, hava trafik güvenliğini de birinci derecede etkileyen bu problemlere dikkat çekmek amacıyla yine 2001 yılında olduğu gibi geniş kapsamlı bir katılımla, iniş ve kalkış ayırmalarında inisiyatif kullanmama ve var olan kurallar ile anlaşma mektuplarına sıkı sıkıya bağlı kalınarak pasif direniş ile hakların aranması kararı alındı.

Yüzde 80 gibi geniş bir katılımla gerçekleşen toplantıda tüm kontrolörlerin tek bir ağızdan personel sıkıntısı üzerinde yoğunlaşmaları konuusnda görüşbirliğine varıldı.

KONTROLÖRLER BULUŞTU. PEKİ NE KONUŞTU?

Yorumlar

hakikatperver ~ 15 yıl önce
teşekkürler sitemimizi yayınlamışsınız ama asıl mesajımız silindi galiba onuda yayınlayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakikatperver ~ 15 yıl önce
ya sizin nasıl bi habercilik anlayışınız var sizin bu yaptığınız hiç hoş değil buraya ne yazmalıyız ki yayınlanmalı şiddetle kınıyorum önceki messajım ve bu mesajım yayınlanmadığı sürece bir daha sizin sitenize girmeyecem

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 15 yıl önce
Hava trafik kontrolörü arkadaşlarımıza bu zamana kadar gösterdikleri özveri için teşekkür borçluyuz. Havacılığın sadece pilotlardan ve CEO lardan ibaret olmadığı; kontrolör, teknisyen, kabin memuru, ikram görevlileri, ramp, operasyon v.s. tüm çalışanların bir an önce özlük haklarına ve kendilerine ait bir havacılık kanununa kavuşmalarını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000