09 Temmuz 2009, Perşembe 08:05:09

Koltuk kapasitesinde artışa gittiler

GTI Travel, Almanya’dan Türkiye’ye olan uçuşlarında kapasite artırımına gitti. Özellikle sonbahar dönemine yönelik olarak kapasitesini arttıran GTI, 100 ilave uçakta yaklaşık 20 bin koltuğu daha hizmete sundu. GTI, uçuşlarını Sky Airlines ile yapıyor.
  • Türkiye'nin bacasız fabrikası olan turizmi ne kadar iyi biliyorsunuz ki rencide edici ve haddinizi aşan şekilde eleştiride bulunuyorsunuz ? Oteli, havayolunu, tur organizasyonu yapan acentayı ayakta tutmanın zorluğunu ne bilirsiniz siz ? Yurtdışında ülkemize döviz getiren insanları küçük görmenizin sebebi nedir acaba ? FB'li...
  • ILAVELERI KOYUP O FIYATA HERKEZ SATAR! ÖNEMLI OLAN KER YAPMAK! ÖLDÜM FIYATINA BABAMDA SATAR!

Almanya’nın 26 havaalanından Türkiye’ye paket tur uçuşları gerçekleştiren GTI Travel’in, koltuk kapasitesini arttırdığı bildirildi. Sky Airlines ile uçan GTI, ağırlıklı sonbahar dönemine ilişkin olmak üzere 100 ek seferle 20 bin koltuğu daha devreye soktu.

Almanya’da sonbahar tatiline yönelik olarak programını ve kapasitesini genişleten GTI’nin Türkiye satışlarında müşteri sayısının iki haneli büyüme kaydettiği, ilk kez XGTI adı altında dinamik paket tur ürünlerini pazarladığı İspanya, Mısır ve Yunanistan’da da satışların iyi gittiği belirtiliyor.

Koltuk kapasitesinde artışa gittiler

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'nin bacasız fabrikası olan turizmi ne kadar iyi biliyorsunuz ki rencide edici ve haddinizi aşan şekilde eleştiride bulunuyorsunuz ? Oteli, havayolunu, tur organizasyonu yapan acentayı ayakta tutmanın zorluğunu ne bilirsiniz siz ? Yurtdışında ülkemize döviz getiren insanları küçük görmenizin sebebi nedir acaba ? FB'li...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ILAVELERI KOYUP O FIYATA HERKEZ SATAR! ÖNEMLI OLAN KER YAPMAK! ÖLDÜM FIYATINA BABAMDA SATAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000