17 Nisan 2016, Pazar 11:26:30

Köln Havalimanı'nda güvenlik zafiyeti

Avrupa Birliği (AB) müfettişleri, Almanya'nın Köln-Bonn Havalimanı'nda yaptıkları testte, güvenlik kontrollerinde yakalanmadan silah geçirdi.
  • Bizim oralara operasyon yapan sirketlerimiz ne onlem alacak acaba?
  • Sayın cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi avrupa da artık güvenli değil. Dünyanın en güvenli yerleri olarak görülen yerlerin ne kadar güveli olduğu ortada... Allah kötülere fırsat vermesin..

Avrupa Birliği (AB) müfettişleri, Almanya'nın Köln-Bonn Havalimanı'nda yaptıkları testte, güvenlik kontrollerinde yakalanmadan silah geçirdi.

AB müfettişleri üfettişleri, Almanya'nın önde gelen havalimanlarından Köln-Bonn Havaalanı'nında yapmış oldukları testlerde güvenlik zafiyeti tespit etti. WDR televizyonunda yayınlanan Westpol programının ulaştığı bilgilere göre müfettişler, güvenlik önlemlerinin üst seviyede olduğu sanılan havalimanında; silah parçası ve bomba imalatında kullanılan malzemeleri kontrollere yakalanmadan geçirdi.

Şubat ayı başlarında habersiz yapılan bu testlerde AB müfettişleri, normal yolcuymuş gibi güvenlik kontrollerine girdi ve yapılan 12 testen 6'sında güvenli bölgeye bu malzemelerle geçmeyi başardı.

Havaalanı güvenliğinin haberdar olduğu testlerde ise güvenli bölgeye sokulması yasak olan 12 malzemeden sadece 3'ünün tespit edildiği belirtildi.

Köln Havalimanı'nda güvenlik zafiyeti

Yorumlar

O zaman ~ 8 yıl önce
Bizim oralara operasyon yapan sirketlerimiz ne onlem alacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet suç THYnin. ~ 8 yıl önce
Tüm dünya uçsun, ama neden THY uçuyor önlem almıyor olsun.. Şirketimizi çok yerlere batırmayı seviyorsunuz ama bu konularda dünyadaki en iyilerden. Çalkantılı bir bölgede konumlanmışız ve buna göre önlemler her daim alınmakta.. Siz havalimanları yol geçen hanı olan Avrupa yı evvela araştırın..
Ac gozunu ~ 8 yıl önce
Oncelikle oraya sadece THY ucmuyor. Yarasi var gocunur misali. Havaalani guvenli degil ama tum dunya ucuyor, biz neden ucmayalim demek, ekonomik sebepleri on planda tutup emniyeti ikinci plana atmak demektir. Ha kargo sirketleri haric low cost sirketler fazlasiyla ucuyor. Elbette havaalani sorgulanir, en basta orada onlem alinmali ama ac gozunu de bak, alan emniyeti saglanamamis. Saglanana kadar ucmazsin, ulke olarak kendi denetcini gonderirsin v.s. Bizim tarafimizdan onlem var mi diye soruyorum, sen kalkmissin THY.
... ~ 8 yıl önce
Sayın cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi avrupa da artık güvenli değil. Dünyanın en güvenli yerleri olarak görülen yerlerin ne kadar güveli olduğu ortada... Allah kötülere fırsat vermesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000