07 Eylül 2010, Salı 14:13:35

KOKPİTTE YANGIN SONLARI OLDU

UPS kargo'ya ait Boeing 747-400 tipi uçak kalkıştan kısa bir süre kokpitte çıkan yangın sonucu düştü.
  • 4 gün önce meydana geldi olay basın yayın internet bas bas bağırdı airport biraz geç kalmış bu habare.
  • Bazen tehlikeli maddelerin yanlış yüklenmesi ve ayrıştırılmaması sebep olabiliyor ama hep gözardı ediliyor..
  • Bu 3 yıllık uçakta ne diye yangın çıkar kokpitte anlamıyorum ya . şimdi boing in marifestimi yoksa başka bir şey mi,, olan iki pilota oldu. Allah hayırlı ölümler versin inşallah. yanarak düşüşe geçen bir uçaktaki 2 pilotun o anki hisleri neydi acaba. Bu şekilde çaresizlikli çlümler çok üzüyor beni. bir daha tekrarlanmaması dileğiyle.
Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan Köln Havaalanı'na gitmek üzere havalanan uçak kalkışından kısa bir süre sonra düştü. Kazanın kokpitte çıkan bir yangın nedeniyle yaşandığı ve pilotların düşmeden önce kuleye bunu bildirdiği ifade edilirken, uçağın havaalanı yakınında bulunan bir yerleşim bölgesine düşmesine rağmen yaşanan kazada şans eseri başka can kayıplarının bulunmadığı ifade edildi.

NTSB tarafından kurulan bir ekibin yaşanan kazanın ardından bugün inceleme için Dubai'ye ulaştığı bildirildi. UPS kargo tarafından yapılan açıklamada uçağın N571UP kuyruk tesciline sahip olduğu ve sadece üç yıllık olduğunu belirtildi. Eylül 2007 yılında alınan uçağın 9977 saatlik uçuşunun bulunduğunu ve 1764 iniş-kalkış yaptığını da sözlerine ekledi.

Kazada hayatını kaybeden pilotların cenazeleri bugün Amerika Birleşik Devletlerine ulaştığı belirtildi.
KOKPİTTE YANGIN SONLARI OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
4 gün önce meydana geldi olay basın yayın internet bas bas bağırdı airport biraz geç kalmış bu habare.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bazen tehlikeli maddelerin yanlış yüklenmesi ve ayrıştırılmaması sebep olabiliyor ama hep gözardı ediliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu 3 yıllık uçakta ne diye yangın çıkar kokpitte anlamıyorum ya . şimdi boing in marifestimi yoksa başka bir şey mi,, olan iki pilota oldu. Allah hayırlı ölümler versin inşallah. yanarak düşüşe geçen bir uçaktaki 2 pilotun o anki hisleri neydi acaba. Bu şekilde çaresizlikli çlümler çok üzüyor beni. bir daha tekrarlanmaması dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000