04 Temmuz 2009, Cumartesi 08:29:02

"Kokpitte sigara içiyorum"

Niran Ünsal, eskisi gibi uçakta sigara içilmemesinden rahatsız olduğunu, o yüzden bazen kokpitte sigara içtiğini itiraf etti.
  • sizi tebrık ederım ve tesekkur ederım. Sizin gibi daha fazla insana ihtıyac var su ulkede ama herkes bencıl herkes saygısız... tekrar tekrar tesekkur ederım kendı adıma
  • asker hegomonyalı mesul kaptanlar her türlü haltı yiyebilir.maalesef öle alışmışlar askeri uçaklardan.bi tam yetki bulmasınlar mesul kaptan olunca reytingleri tavana vuruyo emekli generallerine b737-4-5-7-8 319-20-21-330-340 demeden siz uçurmak istermisiniz paşam diye sorup duruyorlar.abdurrahman kafalılar ne diyeyim.paşalık bir yere kadar be kardeşim.orda 100-200 yolcu var senin takoz nezaketine bak.
  • Niran ÜNSAL hanım, ufak atta civcivler yesin ,kokpit 'e nasıl girdiğini bir anlatta hepimiz kurtulalım yorum yazmaktan,kokpitte girmiş sigara içiyormuş vb şeyler yalandan başka bir şey değil, doğru girdim içtim diyorsa TALPA bu konuda açıklama yapmaya mecburdur. Niran Ünsal vb her kimse kokpit içersine girmesi suçtur,sigra içmesi suçtur.Niran ÜNSAL ya doğruyu söylecek yada TALPA bu konuda açıklama yapacak ,bence Niran hanım atmış tutturmaya çalışmış ,hiç bir pilot kendi geleceğini ailesinin geleceğini ekmek parası kazandığı mesleğini bir sigara içilsin diye tehlikeye atmaz
  • o pisliği içmenin zaten herhangi geçerli olabilecek bir mantığı kesinlikle yoktur. Kansere sebep olan diğer etkenlerin haricinde tütün denen bitkinin kesinlikle kanser yaptıği ortadadır. siz kendi sigara içme özgürlüğünüzden önce öldürdüğünüz pasif insanların temiz hava alma hakkı olduğunu düşününü terbiyesizlik etmeyinçbu hakkı çalan bir katil sayılırsınız. en büyük katliam terörü sigaradır. malum terör örgütünün 24 senede yaptigi katliamın defalarca fazlasını bir yılda sigara yapmaktadır. Bağımlı 112 bin kişi pasif 13 bin toplam125 bin her sene ölü net rakamlardır. damar tıkanıklığı yüzünden organları budanan bağımlıları konuşmuyoruz bile.
  • Kaptanlar sigara içiyormudur?içmiyordur.yok arkadaşlar ben içtiklerini zannetmiyorum. birde kokpitte içilen sigaranın uçuş emniyetine ne tür bir tehlikesi vardır bilenler yazsın lütfen !
  • bu kavga bitmez şu sigarayı uçakta yine serbest bıraksınlar yolcular olarak rahat rahat uçalım:))
  • sen önce uçagı kullanmayı ögren de gel sonra kaptana .... atarsın
  • Dingil sen bir saat uçuyorsun diye kaptan da mı bir saat uçuyor sanıyorsun
  • Ne demek pilotların sigarasıyla uğraşmayı bırakın işinize gidin. Ben o biletin parasını veriyorsam ve canımı firmaya emanet ediyorsam firma kurallara uymak zorundadır. Kurallar sigara içmek yasak der. Pilotun kim olduğu beni ilgilendirmez kardeşim bana ne pilottan ben pilota değil firmaya güvenirim. Hepinizin öz geçmişini mi dağıtıyorlar bize. Kokpitte içilen sigaraya karışmayın diyen zihniyetin otobüste muavin olmaya bile hakkı yok. Bu nasıl bir mantıktır. Firmalar pilotlarını denetlemeli kardeşim! Kimsenin benim hayatımı riske atmaya hakkı yok. Ozaman biz bu paraya uçarız ama pilot sigara içer desinler. Yada başta yapılan anonsu This is a smoking pilot flight diye değiştirsinler. Birde yolcuları beğenmezler böylelerine az bile.
  • Ben Pilotum ve yasak bile olsa kokpitte sigara içerim diye düşünen pilotlara sesleniyorum. Pilotsan pilot, bulunmaz hint kumaşımısın? Anandan pilot olarak mı doğdun? Ayaklarınız lütfen yere bassın. Kurallar herkes içindir, pilotlar da içinde olmak üzere. Sen sigaraiçmedem pilotluk yapamazsan yapacak başka bir sürü insan çıkar.

Bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olan ve kazalardan korktuğu için genelde uçakla seyahat etmeyi tercih ettiğini anlatan Ünsal, “Uçaklarda eskiden sigara içiliyordu, şimdi içilmiyor mesela. Ben ondan çok rahatsızım. Kokpitte içiyorum” dedi.

İşleri nedeniyle çok seyahat ettiğini belirten Ünsal, uçağın daha güvenli olduğunu söylerken, “Çarpışan uçak gördünüz mü? Ama karayolunda var” dedi.

 

"Kokpitte sigara içiyorum"

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Misafir ~ 15 yıl önce
sizi tebrık ederım ve tesekkur ederım. Sizin gibi daha fazla insana ihtıyac var su ulkede ama herkes bencıl herkes saygısız... tekrar tekrar tesekkur ederım kendı adıma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
asker hegomonyalı mesul kaptanlar her türlü haltı yiyebilir.maalesef öle alışmışlar askeri uçaklardan.bi tam yetki bulmasınlar mesul kaptan olunca reytingleri tavana vuruyo emekli generallerine b737-4-5-7-8 319-20-21-330-340 demeden siz uçurmak istermisiniz paşam diye sorup duruyorlar.abdurrahman kafalılar ne diyeyim.paşalık bir yere kadar be kardeşim.orda 100-200 yolcu var senin takoz nezaketine bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Niran ÜNSAL hanım, ufak atta civcivler yesin ,kokpit 'e nasıl girdiğini bir anlatta hepimiz kurtulalım yorum yazmaktan,kokpitte girmiş sigara içiyormuş vb şeyler yalandan başka bir şey değil, doğru girdim içtim diyorsa TALPA bu konuda açıklama yapmaya mecburdur. Niran Ünsal vb her kimse kokpit içersine girmesi suçtur,sigra içmesi suçtur.Niran ÜNSAL ya doğruyu söylecek yada TALPA bu konuda açıklama yapacak ,bence Niran hanım atmış tutturmaya çalışmış ,hiç bir pilot kendi geleceğini ailesinin geleceğini ekmek parası kazandığı mesleğini bir sigara içilsin diye tehlikeye atmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
o pisliği içmenin zaten herhangi geçerli olabilecek bir mantığı kesinlikle yoktur. Kansere sebep olan diğer etkenlerin haricinde tütün denen bitkinin kesinlikle kanser yaptıği ortadadır. siz kendi sigara içme özgürlüğünüzden önce öldürdüğünüz pasif insanların temiz hava alma hakkı olduğunu düşününü terbiyesizlik etmeyinçbu hakkı çalan bir katil sayılırsınız. en büyük katliam terörü sigaradır. malum terör örgütünün 24 senede yaptigi katliamın defalarca fazlasını bir yılda sigara yapmaktadır. Bağımlı 112 bin kişi pasif 13 bin toplam125 bin her sene ölü net rakamlardır. damar tıkanıklığı yüzünden organları budanan bağımlıları konuşmuyoruz bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kaptanlar sigara içiyormudur?içmiyordur.yok arkadaşlar ben içtiklerini zannetmiyorum. birde kokpitte içilen sigaranın uçuş emniyetine ne tür bir tehlikesi vardır bilenler yazsın lütfen !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu kavga bitmez şu sigarayı uçakta yine serbest bıraksınlar yolcular olarak rahat rahat uçalım:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen önce uçagı kullanmayı ögren de gel sonra kaptana .... atarsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dingil sen bir saat uçuyorsun diye kaptan da mı bir saat uçuyor sanıyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne demek pilotların sigarasıyla uğraşmayı bırakın işinize gidin. Ben o biletin parasını veriyorsam ve canımı firmaya emanet ediyorsam firma kurallara uymak zorundadır. Kurallar sigara içmek yasak der. Pilotun kim olduğu beni ilgilendirmez kardeşim bana ne pilottan ben pilota değil firmaya güvenirim. Hepinizin öz geçmişini mi dağıtıyorlar bize. Kokpitte içilen sigaraya karışmayın diyen zihniyetin otobüste muavin olmaya bile hakkı yok. Bu nasıl bir mantıktır. Firmalar pilotlarını denetlemeli kardeşim! Kimsenin benim hayatımı riske atmaya hakkı yok. Ozaman biz bu paraya uçarız ama pilot sigara içer desinler. Yada başta yapılan anonsu This is a smoking pilot flight diye değiştirsinler. Birde yolcuları beğenmezler böylelerine az bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben Pilotum ve yasak bile olsa kokpitte sigara içerim diye düşünen pilotlara sesleniyorum. Pilotsan pilot, bulunmaz hint kumaşımısın? Anandan pilot olarak mı doğdun? Ayaklarınız lütfen yere bassın. Kurallar herkes içindir, pilotlar da içinde olmak üzere. Sen sigaraiçmedem pilotluk yapamazsan yapacak başka bir sürü insan çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000