01 Haziran 2017, Perşembe 08:57:46

Kokpite girmeye çalışınca özel harekat müdahale etti!

Melbourne-Kuala Lumpur seferini yapan Malezya Havayollarına ait uçak, bir yolcunun kokpite girmek istemesi üzerine Avustralya'nın Melbourne kentine geri dönüş yaptı.
  • Biz de olsa sayın amirlerimiz aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın der o biraz sonra sızar çocuklar deyip başımıza bırakır kaptana da sarhoş biz hallediyoruz efendim der. Heee bi dönemde sinirlenen 5-6 yolcu girmek istemişti trolleyleri çekmiştik amir telaşla kontrollüğü aradı çünkü cesur kaptan kalkmaya kararlıydı sen amirsin neden ağlıyorsun deyip bizi göndermeye kalkmışlardıııı. Heyyy yavrummm heyyy
  • GERCEKTEN MH 370 SEFER SAYILI UCAGA NE OLDU????

Melbourne-Kuala Lumpur seferini yapan Malezya Havayollarına ait uçak, bir yolcunun kokpite girmek istemesi üzerine Avustralya'nın Melbourne kentine geri dönüş yaptı.

The Star’da yer alan habere göre, MH 128 sefer sayılı uçak yerel saatle 23.11’de Melbourne Tullamarine Havalimanı'ndan ayrıldıktan kısa süre sonra bir yolcunun zorla pilot kabinine girmek istemesi üzerine kente geri döndü.

Malezya Havayolları'ndan yapılan açıklamada, uçağın kalkıştan 20 dakika sonra Tullamarine Havalimanı'na acil iniş yaptığı belirtildi.

Açıklamada, kabin görevlilerinin bir yolcunun pilot kabinine girmek istemesi üzerine durumu kaptan pilota ilettiği ve pilotun Melbourne’a dönme kararı aldığı kaydedildi.

Yolcuların güvenlik ve emniyetinin öncelikleri olduğunun belirtildiği açıklamada, kaptan pilotun kontrol kulesi yetkililerinden güvenlik desteği istediği ifade edildi.

Uçağın, inişten sonra güvenlik yardımı gelene kadar pistte bekletildiği açıklandı. Olaya özel harekat polisi müdahale etti.

Malezya Havayolları yetkilileri uçağın kaçırılmak istendiğine ilişkin haberi ise yalanlayarak söz konusu yolcunun alkollü olduğuna dikkat çekti.

Melbourne Tullamarine Havalimanı'ndan yerel saatle 23.11’de ayrılan uçağın, 1 Haziran sabahı saat 05.30 sularında Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı'na iniş yaptığı bildirildi.

Malezya Havayolları 8 Mart 2014 tarihinde 239 yolcu ve mürettebatla Kuala Lumpur-Pekin seferini yapan MH 370 sefer sayısı uçağı radardan kaybolmuş ve bugüne kadar da uçaktan haber alınamamıştı. Malezya, Avustralya ve Çin’in Hint Okyanusu’nun güneyinde sürdürdükleri araştırma çalışmaları da sonuç vermemişti. Ayrıca 17 Temmuz 2014 tarihinde de Amsterdam-Kuala Lumpur seferini yapan MH-17 sefer sayılı uçak Ukrayna Rusya sınırında yerden atılan bir füzeyle düşürülmüş ve uçaktaki 288 yolcu ve 15 mürettebat hayatını kaybetmişti.

Kokpite girmeye çalışınca özel harekat müdahale etti!

Yorumlar

Ali Rıza bey ~ 7 yıl önce
Biz de olsa sayın amirlerimiz aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın der o biraz sonra sızar çocuklar deyip başımıza bırakır kaptana da sarhoş biz hallediyoruz efendim der. Heee bi dönemde sinirlenen 5-6 yolcu girmek istemişti trolleyleri çekmiştik amir telaşla kontrollüğü aradı çünkü cesur kaptan kalkmaya kararlıydı sen amirsin neden ağlıyorsun deyip bizi göndermeye kalkmışlardıııı. Heyyy yavrummm heyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WOW ~ 7 yıl önce
GERCEKTEN MH 370 SEFER SAYILI UCAGA NE OLDU????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000