28 Şubat 2009, Cumartesi 16:48:53

KOKPİT CAMI ÇATLADI

SKY Havayolları'nın Antalya-Münih seferini yapan uçağına kuş çarptı.
  • YOLCULARIN VE EKIBIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN. SKYIN BASINA DAHA NELER GELIR NELER. KUL HAKKI ANCAK BOYLE BOYLE CIKAR. ALLAHTAN SADECE YOLCULARINA VE UCUCU EKIPLERINE KOLAYLIK DILIYORUM.SKY BU HERSEY OLUR.
  • ucak zaten TC-SKB yani resim yanlis koyulmus! ve ucak Münih inisinde Kus sürüsüne girdi!
  • TC SKD kodlu uçak şu anda tam solumda duruyor. diğer arkadaşın dedigi gibi uçak şu anda d check te sanırım onun resmini koymuşlar kuş çarpan uçak bu degil.
  • kuş çarpması çok ciddi bir havacılık sorunudur...airport haber bunu antalya kalkışı olarak deklare ediyor....eğer öyleyse nasıl bu uçak geri antalyaya dönmüyor anlamak çok zor ve imkansız ne olur 5 saat gecikme olsa seferde....eğer antalya kalkışlı bir seferde kuş çarpıp tekrar antalyaya dönülmedi ve kontrole girilmediyse bu saçmalıktır siz insanların hayatıyla dalgamı geçiyorsunuz?
  • uçagın ismi yok ki zaten. sky a ve yolcularına geçmiş olsun
  • bu uçağın camı çatlamış olamaz çünkü uçak my technic hangarında D check de sanırım başka bi tail koduna ait bir uçak
  • Bir havayolu bu kadar mı şanssız olur.Onca olaydan sonra bir kuş çarpmadığı kalmıştı.Gerçi sıradışı bir olay değil ama Sky'ın daha önceden başına geleneleri düşününce nazara inanır oldum.
  • Sky Havayollarına geçmiş olsun. Amsterdam kazasında yakınlarını kaybedenlere başınız sağolsun ve yaralananlara acil şifalar diliyorum.
  • herkeze gecmis olsun diliyorum
  • DUYDUGUMA GÖRE EKIBINIZI TAMAMEN YOK ETME CABASINDASINIZ ; ILK CAM PATLAR SONRA SINIRLER PATLAR ONDAN SONRADA SIZLERI PATLATIRLAR; SKY YÖNETICILERI MUTLAKA BI HUMAN FACTORS EGITIMINE GÖNDERMEK GEREKIYOR ; CALISANLARIN PARASI ÖDENMESSE VE IYI NIYETINI KÖTÜYE KULLANIRSANIZ BU INSANLARDAN NE BEKLERSINIZ ; ALLAH BÜTÜN SKY EKIBINE SABIRLAR VERSIN VE YÖNETIMDEKILERINEDE AKIL FIKIR VERSIN :: NOT ; BÜTÜN AVRUPADAKI HAVACI SEKTÖRÜ SIZLERIN REZALETINIZI DUYMUS DURUMDA VE KINAMAKTADIRLAR BUNLARI SKY YÖNETIMINE ILETIYORUM::

Münih'e gitmek üzere bugün sabah saatlerinde Antalya'dan havalanan SKY Havayolları'na ait uçak kuş sürüsüne girdi. Uçağın kokpit camı çarpmasının etkisiyle çatladı. Ancak, uçak sorunsuz şekilde Münih Havaalanı'na inişini gerçekleştirdi.

KOKPİT CAMI ÇATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
YOLCULARIN VE EKIBIN ALLAH YARDIMCISI OLSUN. SKYIN BASINA DAHA NELER GELIR NELER. KUL HAKKI ANCAK BOYLE BOYLE CIKAR. ALLAHTAN SADECE YOLCULARINA VE UCUCU EKIPLERINE KOLAYLIK DILIYORUM.SKY BU HERSEY OLUR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ucak zaten TC-SKB yani resim yanlis koyulmus! ve ucak Münih inisinde Kus sürüsüne girdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
TC SKD kodlu uçak şu anda tam solumda duruyor. diğer arkadaşın dedigi gibi uçak şu anda d check te sanırım onun resmini koymuşlar kuş çarpan uçak bu degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kuş çarpması çok ciddi bir havacılık sorunudur...airport haber bunu antalya kalkışı olarak deklare ediyor....eğer öyleyse nasıl bu uçak geri antalyaya dönmüyor anlamak çok zor ve imkansız ne olur 5 saat gecikme olsa seferde....eğer antalya kalkışlı bir seferde kuş çarpıp tekrar antalyaya dönülmedi ve kontrole girilmediyse bu saçmalıktır siz insanların hayatıyla dalgamı geçiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
uçagın ismi yok ki zaten. sky a ve yolcularına geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu uçağın camı çatlamış olamaz çünkü uçak my technic hangarında D check de sanırım başka bi tail koduna ait bir uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir havayolu bu kadar mı şanssız olur.Onca olaydan sonra bir kuş çarpmadığı kalmıştı.Gerçi sıradışı bir olay değil ama Sky'ın daha önceden başına geleneleri düşününce nazara inanır oldum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sky Havayollarına geçmiş olsun. Amsterdam kazasında yakınlarını kaybedenlere başınız sağolsun ve yaralananlara acil şifalar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herkeze gecmis olsun diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DUYDUGUMA GÖRE EKIBINIZI TAMAMEN YOK ETME CABASINDASINIZ ; ILK CAM PATLAR SONRA SINIRLER PATLAR ONDAN SONRADA SIZLERI PATLATIRLAR; SKY YÖNETICILERI MUTLAKA BI HUMAN FACTORS EGITIMINE GÖNDERMEK GEREKIYOR ; CALISANLARIN PARASI ÖDENMESSE VE IYI NIYETINI KÖTÜYE KULLANIRSANIZ BU INSANLARDAN NE BEKLERSINIZ ; ALLAH BÜTÜN SKY EKIBINE SABIRLAR VERSIN VE YÖNETIMDEKILERINEDE AKIL FIKIR VERSIN :: NOT ; BÜTÜN AVRUPADAKI HAVACI SEKTÖRÜ SIZLERIN REZALETINIZI DUYMUS DURUMDA VE KINAMAKTADIRLAR BUNLARI SKY YÖNETIMINE ILETIYORUM::

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000