03 Mart 2011, Perşembe 08:12:29

KOKAİN ADAM

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Narkotik uzmanları, şüpheli bir yolcuyu durdurdu. Brezilya’dan gelip aktarma yaparak Kenya’ya gitmek isteyen biyoloji öğretmeni Corey Muhando M.’nin (45) üst araması yapıldı.
  • ??????????
  • Günde on tanesi nasıl geçiyor... Sen mi gönderiyosun on tanesinin geçtiğini ya da havalimanı polisi veya güvenlik olarak çalışanlarının yakalayamadığı bir kişiyi göster de onlarda ona göre kendini şekillendirsin... Ukalaca yorum yapmak yarine tebrik etmeyi bilin... Erdemlik ruhunuz gelişsin (!)
  • bir tane yakalanır günde on tanesi gecer. böyledir bu. bunuda bulsunlar bir zahmet .
  • Tamam, bizim polise helal falan olsun ama... Mantiken onca kokaini midesini zula etmis bir adam, neden geri kalan kokaini mesela bavulu yerine cebinde tasir? Aktarma Istanbulda yapiliyor ve bizim polisler onca insanin arasindan gelip bu adamin cebini ariyorlar?
  • Polis camiasını tebrik ediyorum. Zehir tacirlerine göz açtırmayın.
Gömleğinin cebinde bir miktar kokain bulunan Corey Muhando M.’nin valiziyle üzerinde detaylı arama başlatıldı. Ayakkabılarının içinde ve ayakkabı tabanında bir miktar daha uyuşturucu ele geçirilen ve karın bölgesindeki şişlikler fark edilen şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Renkli MR’ı çekilen Corey Muhando M.’nin midesindeki uyuşturucu kapsülleri tespit edildi. Cep, ayakkabı ve midesinde toplam 1 kilo 564 gram kokain ele geçirilen Corey Muhando M., tutuklandı.
KOKAİN ADAM

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
??????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Günde on tanesi nasıl geçiyor... Sen mi gönderiyosun on tanesinin geçtiğini ya da havalimanı polisi veya güvenlik olarak çalışanlarının yakalayamadığı bir kişiyi göster de onlarda ona göre kendini şekillendirsin... Ukalaca yorum yapmak yarine tebrik etmeyi bilin... Erdemlik ruhunuz gelişsin (!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir tane yakalanır günde on tanesi gecer. böyledir bu. bunuda bulsunlar bir zahmet .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tamam, bizim polise helal falan olsun ama... Mantiken onca kokaini midesini zula etmis bir adam, neden geri kalan kokaini mesela bavulu yerine cebinde tasir? Aktarma Istanbulda yapiliyor ve bizim polisler onca insanin arasindan gelip bu adamin cebini ariyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Polis camiasını tebrik ediyorum. Zehir tacirlerine göz açtırmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000