14 Haziran 2009, Pazar 08:42:42

Koçoğlu 17 helikoptere imza atıyor

Ekonomik krize rağmen Türkiye’nin helikopter filosu yeni anlaşmalar ve teslimatlarla hızla büyüyor.
  • GEÇMİŞTE KARGO ŞİRKETİ OLARAK KURULMUŞ ANCAK O ZAMANKİ TEK MÜD ..KALİTE MÜD ..VEDE BİR VEYA DİĞER YÖNETİCİLERİN HATASI DOLAYISI İLE 747 UÇAĞI GETİRMİŞLER VEDE UÇAĞIN 3 MOTORU SON UÇUŞ SAATLERİNİ İATANBULDA TAMAMLAMIŞ .VEDE ŞİRKET KAPANMIŞ..BÜYÜK ZARARLA VE ŞİMDİ O ZAMAN DA BU HATAYAI YAPAN TEKNİK MÜD .....ZANNEDİYORUMKİ ...ŞUANDA BAŞKA BİR ŞİRKETTE TEKNİK MÜD OLARAK GÖREV YAPMAKTA İŞALLAH ONLARIN SONUCU AYNI OLMAZ..
  • 1) Bu helikopterleri Sağlık Bakanlığı alıp işletmiyecekmiydi? Neden?Bu güne kadar hep sağlık bakanlığının helikopterleri diye bahsedildi.Bu hizmetin bir ticari şirketten alınacağı halka açıklanmadı. 2) Firma neden çeşitli helikopter alıyor.Tek marka ve tek tip işletme ve bakım açısından daha mantıklı değil mi?
  • Saglik ve Egitimi özellestirmek.Bunlarin üzerinden Devletin elini cekmesini anlamak asla mümkün degildir.Almanya'da DRF ve ADAC bu isi yürütmektedir.DRF Özel bir Vakif,ADAC ise Otomobil Kulübüdür.Her ikiside üyelerin aidatlari ile finanse edilmektedir.SGK'larina hizmet evrirler fakat amaclari para kazanmak degil hizmet vermektir.Hem profesyonel hemde sosyal dayanismali bir program.Bizim acikgözlerimiz ise bunu sömürmekteler.En iyi bir örnekle bunu kanitlamak istiyorum.Devlet Hastahanelerinin yakininda en azindan 10 Eczahane vardir.Bunlarin Maliye'ye verdikleri kazanc matrahlarini bir göz önüne alan olsa,sormasi gereken net bir soru olabilir,oda siz bu kazancla nasil rekabet ediyorsunuz,ancak olabilir.Gerisini söylemiyorum.

Salı günü Paris Air Show’da Sağlık Bakanlığı adına hava ambulans hizmeti veren Koçoğlu Havacılık, 17 helikopter almak üzere Eurocopter ve AgustaWestland şirketleriyle anlaşma imzalıyor.

Satın alma yoluyla şirketin filosuna Eurocopter imalatı 10 EC135 ve bir EC145, AgustaWestland’dan da 6 adet A109 katılacak. Özel sektördeki en büyük helikopter alımında teslimatlara önümüzdeki ay içinde başlanacak. Bu helikopterler, filodaki kiralık olanların yerini alacak.

Koçoğlu, Eurocopter ve AgustaWestland serisi için İstanbul ve Ankara’da bakım tesisi kurmak üzere çalışmalarını hızlandırdı. Yetkili bakım servisleri Türkiye’deki diğer helikopterlere de hizmet verecek.

Koçoğlu 17 helikoptere imza atıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
GEÇMİŞTE KARGO ŞİRKETİ OLARAK KURULMUŞ ANCAK O ZAMANKİ TEK MÜD ..KALİTE MÜD ..VEDE BİR VEYA DİĞER YÖNETİCİLERİN HATASI DOLAYISI İLE 747 UÇAĞI GETİRMİŞLER VEDE UÇAĞIN 3 MOTORU SON UÇUŞ SAATLERİNİ İATANBULDA TAMAMLAMIŞ .VEDE ŞİRKET KAPANMIŞ..BÜYÜK ZARARLA VE ŞİMDİ O ZAMAN DA BU HATAYAI YAPAN TEKNİK MÜD .....ZANNEDİYORUMKİ ...ŞUANDA BAŞKA BİR ŞİRKETTE TEKNİK MÜD OLARAK GÖREV YAPMAKTA İŞALLAH ONLARIN SONUCU AYNI OLMAZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1) Bu helikopterleri Sağlık Bakanlığı alıp işletmiyecekmiydi? Neden?Bu güne kadar hep sağlık bakanlığının helikopterleri diye bahsedildi.Bu hizmetin bir ticari şirketten alınacağı halka açıklanmadı. 2) Firma neden çeşitli helikopter alıyor.Tek marka ve tek tip işletme ve bakım açısından daha mantıklı değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Saglik ve Egitimi özellestirmek.Bunlarin üzerinden Devletin elini cekmesini anlamak asla mümkün degildir.Almanya'da DRF ve ADAC bu isi yürütmektedir.DRF Özel bir Vakif,ADAC ise Otomobil Kulübüdür.Her ikiside üyelerin aidatlari ile finanse edilmektedir.SGK'larina hizmet evrirler fakat amaclari para kazanmak degil hizmet vermektir.Hem profesyonel hemde sosyal dayanismali bir program.Bizim acikgözlerimiz ise bunu sömürmekteler.En iyi bir örnekle bunu kanitlamak istiyorum.Devlet Hastahanelerinin yakininda en azindan 10 Eczahane vardir.Bunlarin Maliye'ye verdikleri kazanc matrahlarini bir göz önüne alan olsa,sormasi gereken net bir soru olabilir,oda siz bu kazancla nasil rekabet ediyorsunuz,ancak olabilir.Gerisini söylemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000