25 Şubat 2017, Cumartesi 09:11:10

Kocaseyit'te uçuşlar azaldı

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı'nda 2017 Ocak ayında ağır kış şartları sebebiyle uçuşlar azaldı.
  • Kis hava sartlari filan bahane. Ekonomi kotu, piyasalarda para kalmadi, tam ifadesi ile tulumbada su bitti. Varlik fonuyla sicak para girerse bi derece faydasi olur. Millet gecim derdinde keyfinden fedakarlik yapiyor. Sicak para gelmezse Pensilvanya yapiyor deyip ustlerine alinmazlar, gittigi yere kadar gider. Sonrasi Kerbela.............
  • 2017 Yaz mevsiminde THY Ataturk havalimanindan Edremit'e seferlere basliyor.Baslangicta acikladiklari Istanbul'dan 00:45 'te havalanacak ucagin saatini 13:25 olarak degistirdiler.Tahminim bu yaz EDO ucar.Fakat hala israrla Kuzeybati Ege,ucak ile Akdeniz'e baglanmiyor.Ne Canakkale'den ne de Edremit'ten Antalya'ya ucus var.Bizim gibi ust orta gelir grubunda ki kisiler maalesef Izmir'e gidip Adnan Menderes havalimanindan Antalya'ya ucmaya mecbur birakiliyor.Hem Akdeniz'de hem de Kuzey Ege'de villaniz varsa ,nasil gidip geleceksiniz? Havayolu sirketleri artik sesimizi duysun.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki Koca Seyit Havalimanı'nda 2017 Ocak ayında ağır kış şartları sebebiyle uçuşlar azaldı.

Yükselen yolcu grafiği ile dikkatleri çeken Koca Seyit Havalimanı 2016 yılının Ocak ayında 15 bin 521 iç hat ve 367 dış hat yolcusuna hizmet verirken, 2017 yılında bu rakamda yüzde 23'lük bir düşüş oldu.

2017'in ilk ayında iç hatlarda 11 bin 822 ve dış hatlarda 341 olma üzere toplam 12 bin 163 yolcuya hizmet verildi. Ocak ayında yaşanan ağır kış şartları sebebiyle yolcu sayısında düşüş dikkati çekti. Geçen yıl ocak ayında 182 ticari uçuşun yapıldığı Koca Seyit'e bu yılın aynı ayında toplam 125 ticari uçuş gerçekleştirildiği bildirildi. 

Kocaseyit'te uçuşlar azaldı

Yorumlar

Hikaye ~ 7 yıl önce
Kis hava sartlari filan bahane. Ekonomi kotu, piyasalarda para kalmadi, tam ifadesi ile tulumbada su bitti. Varlik fonuyla sicak para girerse bi derece faydasi olur. Millet gecim derdinde keyfinden fedakarlik yapiyor. Sicak para gelmezse Pensilvanya yapiyor deyip ustlerine alinmazlar, gittigi yere kadar gider. Sonrasi Kerbela.............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fuel Tank ~ 7 yıl önce
2017 Yaz mevsiminde THY Ataturk havalimanindan Edremit'e seferlere basliyor.Baslangicta acikladiklari Istanbul'dan 00:45 'te havalanacak ucagin saatini 13:25 olarak degistirdiler.Tahminim bu yaz EDO ucar.Fakat hala israrla Kuzeybati Ege,ucak ile Akdeniz'e baglanmiyor.Ne Canakkale'den ne de Edremit'ten Antalya'ya ucus var.Bizim gibi ust orta gelir grubunda ki kisiler maalesef Izmir'e gidip Adnan Menderes havalimanindan Antalya'ya ucmaya mecbur birakiliyor.Hem Akdeniz'de hem de Kuzey Ege'de villaniz varsa ,nasil gidip geleceksiniz? Havayolu sirketleri artik sesimizi duysun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
E bi jet alın bu kadar derde girmeyin.
Yetkililer duyun bizi ~ 7 yıl önce
Biz Kütahya ve Afyon un zenginleri olarak kışın Kütahya ve Afyonda yazın ise Los Angeles ta durmaktayız. Bizim gibi orta üst sınıf kişiler Zafer den uçağa binip rahat rahat direkt uçuşla LAX a uçamıyor. Hem Afyonda, Kütahyada hem de Los Angeles ta eviniz varsa nasıl gidip geleceksiniz? Havayolu şirketleri artık sesimizi duysun. Thy,Delta,United,American hangi şirket uçacaksa lütfen başlasın şu uçuşlara artık. Bu arada Ordu civarındaki akrabalar da Miami deki yazlıklarına rahat gidip gelemiyorlar bi ona da el atılsa iyi olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000