11 Temmuz 2016, Pazartesi 08:48:47

Kocaseyit'te tatil yoğunluğu

Ramazan Bayramı tatillerini Edremit Körfezi'nde geçirenlerden bazılarının dönüş için havayolunu tercih etmesi nedeniyle Koca Seyit Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor.
  • Koca Seyit Havalimanindan Guneye ucus yok,Antalya ucusu olmasi lazim.Sadece Ankara,Istanbul ucuslari var.
  • "Yaz aylarında günde ortalama 4 uçağın inip kalktığı havalimanında" diye bilgi verdiğiniz limanın uçuşlarını incelemediğiniz belli. En azından geçen sene yaz dönemi uçuşlarına baksaydınız. Ayrıca uçuş okullarının eğitim limanlarından biri olduğu içinde eğitim uçuşları da bazı günler çok yoğun olabiliyor. Tüm Koca Seyit Havalimanı personellerine selam olsun. Allah kaza bela vermesin; iyi çalışmalar.
  • yeter artık izmir den edremite 3-4 saatte gitmek istemiyoruz THY duy sesimizi sefer koy b777 falan
  • Geçen hafta pgs ile saw'a gitmek için 2.5 saat rotarli kalktı. nedeni ise sawdaki yoğunluk olduğunu belirttiler. Ayni zamanda gecenin 2sinde art arta uçuşu olan bir meydan haline geldi .

Ramazan Bayramı tatillerini Edremit Körfezi'nde geçirenlerden bazılarının dönüş için havayolunu tercih etmesi nedeniyle Koca Seyit Havalimanı'nda yoğunluk yaşanıyor.

Turizm sezonu dışında 300 bin civarında kişinin yaşadığı körfezdeki ilçelerin bayram tatilindeki tahmini nüfusu 2,5 milyonu aştı.

Adeta tatilci akınına uğrayan Kuzey Ege sahillerinde bu kez dönüşler nedeniyle yoğunluk oluşuyor.

Tatilin son gününde karayollarında yoğun trafik yaşanırken, çok sayıda tatilci daha hızlı olan havayolunu tercih etti.

Koca Seyit Havalimanı'nda yoğunluk nedeniyle iç hat seferlerine ilaveler yapıldı. Yaz aylarında günde ortalama 4 uçağın inip kalktığı havalimanında, tatilcilerin dönüşünden dolayı uçuş sayısı günde 12'ye çıkartıldı.

Personelin tam kadro görev başında olduğu havalimanında bayram tatilinin son gününde 11 iç hat uçuşu yapılıyor.

Havalimanında yoğunluğun, yaz tatilinden dolayı bayram tatili sonrasında da sürmesi bekleniyor.

Kocaseyit'te tatil yoğunluğu

Yorumlar

Fuel Tank ~ 8 yıl önce
Koca Seyit Havalimanindan Guneye ucus yok,Antalya ucusu olmasi lazim.Sadece Ankara,Istanbul ucuslari var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzeltme ~ 8 yıl önce
"Yaz aylarında günde ortalama 4 uçağın inip kalktığı havalimanında" diye bilgi verdiğiniz limanın uçuşlarını incelemediğiniz belli. En azından geçen sene yaz dönemi uçuşlarına baksaydınız. Ayrıca uçuş okullarının eğitim limanlarından biri olduğu içinde eğitim uçuşları da bazı günler çok yoğun olabiliyor. Tüm Koca Seyit Havalimanı personellerine selam olsun. Allah kaza bela vermesin; iyi çalışmalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İZMİR - EDREMİT ~ 8 yıl önce
yeter artık izmir den edremite 3-4 saatte gitmek istemiyoruz THY duy sesimizi sefer koy b777 falan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
air ~ 8 yıl önce
Geçen hafta pgs ile saw'a gitmek için 2.5 saat rotarli kalktı. nedeni ise sawdaki yoğunluk olduğunu belirttiler. Ayni zamanda gecenin 2sinde art arta uçuşu olan bir meydan haline geldi .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000