08 Ocak 2015, Perşembe 10:41:18

KOCASEYİT'TE PERSONELİN SOĞUKLA MÜCADELESİ

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda kış aylarının gelmesiyle birlikte ısınma sorunu ortaya çıktı. Terminaldeki ısıtma yetersiz olunca çalışanlar çareyi elektrikli ısıtıcılarda buldu.
  • Bunun suçlusu inşaat şirketi. ama geçen sene buranın çalışanları daha çok üşüyordu gece nöbetine kalanların bir ısıtıcısıda yoktu bu sene yine düşünüp ısıtıcı vermişler ...
  • Dhmi kimseden zorla bisey almiyor, kimseyi de zorla kiracı yapmadı. ilk olumsuz durumu firsat bilmek luzumsuz...
  • Bolgesel anlamda son yillarin belkide uzun yillarin en soğuk kışının yaşandığını unutmamak gerek, devlet/dhmi bolgenin en büyük en işlevsel tesisini yapmış, vatandaşin hizmetine sunmus ilk kış sorunlar cikabilir.
  • Boyle en fazla 4-5 ucagin indiği havaalanlarinin içine şöyle küçük bir kapali bölme yapsalar. Ornegin 2. Güvenlik kontrolünden sonraki alanda kapili bir sistem yapilsa, calisan personelin olduğu bölgede vezne gibi camlarla kapatilsa isinmasi kolay olmaz mi? Gerçekten terminal binalari çok büyük ve isitmak çok masrafli. Bu binalari yapanlar bunlari neden düşünmez ki?
  • Bingolden istanbula uçtum resmen buz gibi catilar saçma sapan yapılmış ters tavan zaten yok. gördüğüm en saçma havalimaniydi.. Devletin parası ziyan olmuş resmen.
  • Öğrenci Pilot... Allah yardımcınız olsun, arasıra uçuyoruz meydanınıza herkes güler yüzlü ve yardımsever. Sevgiler
  • Terminal buz gibi işlem yaptırdıktan sonra geçen sürede uçağı beklerken soğuktan titriyoruz yetkililer olana ivedi şekilde el atmali
  • butun gun toplasan aksam saati 1 bilemedin 2 ucak iniyor dev gibi terminal yapilmis acik alanli orayi isitmaya kalksan surekli maliyeti asla cikmaz. bolgesel isiticilarla boyle isinmaya devam, belki aksam saati ucaklar inerken ve kalkarken isitma yapilabilir gerisi gercekten israf
  • Havalimanında çok sık uçuş yapıyorum gerçekten çalışan personelleri allah kolaylik versin terminal buz gibi. Biran onca çözüm bulunmalı devlet bunu görmeli. !!!!!!!!!!!!! Icerinin dışarıdan farkı yok bence sigara içinde terminal de müsade edilsin de belki biraz daha isiniriz uçağa binene kadar dondum ..
  • Yeni bina ama.. En azindan küçük terminalde isitma olmasada kucuk olmasindan insan sicakligiyla isiniyordu..

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda kış aylarının gelmesiyle birlikte ısınma sorunu ortaya çıktı. Terminaldeki ısıtma yetersiz olunca çalışanlar çareyi elektrikli ısıtıcılarda buldu.

Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda çalışanlar ve yolcular bu aralar ısınma sıkıntısı yaşıyor. Yeni açılan terminalin ısıtma sistemlerinin çalışmamasından dolayı özellikle çalışanlar soğuk ile mücadele ediyor. Yolcuların da terminalde beklerken soğuk hava ile mücadele etmek zorunda kaldığı belirtilirken terminalin ısıtma sistemlerinin neden çalışmadığı bilinmiyor.

Yetkililerden bu konuda çözüm isteyen çalışanlar, havaların iyice soğumasına rağmen bir türlü çözüm üretilemeyince çareyi elektrikli ısıtıcılarda buldu. Çalışanlar terminal içinde bazı bölgelere kurdukları ısıtıcılarla soğuğa karşı dayanmaya çalışıyor. Ortaya da bu ilginç görüntüler çıkıyor.

KOCASEYİT'TE PERSONELİN SOĞUKLA MÜCADELESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

tanık ~ 9 yıl önce
Bunun suçlusu inşaat şirketi. ama geçen sene buranın çalışanları daha çok üşüyordu gece nöbetine kalanların bir ısıtıcısıda yoktu bu sene yine düşünüp ısıtıcı vermişler ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gg ~ 9 yıl önce
Dhmi kimseden zorla bisey almiyor, kimseyi de zorla kiracı yapmadı. ilk olumsuz durumu firsat bilmek luzumsuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
66 ~ 9 yıl önce
sen ne yazdığının farkındamısın haberin özünü bi daha oku
c 21 ~ 9 yıl önce
Bolgesel anlamda son yillarin belkide uzun yillarin en soğuk kışının yaşandığını unutmamak gerek, devlet/dhmi bolgenin en büyük en işlevsel tesisini yapmış, vatandaşin hizmetine sunmus ilk kış sorunlar cikabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet canım ~ 9 yıl önce
he he soğuk sadece bu sene he
küresel soğuma :) ~ 9 yıl önce
Güzel ülkemizde çok sert bir kış yaşandığı aşikar devletin yatırım yapmasıda ilçe ve ülke turizmi,ekonomi açısından çok güzel sonuçta bunun için vergi ödüyoruz.Sen diyorsunki bina yapılmış işte ama bu bina olmamış birşey yapılıyorsa tam yapılsın senin düşündüğün gibi düşünenler yüzünden tam yapılmıyor zaten. Gelen bir turist bina çok soğuk demesinden ziyade binaya bak ne güzel demeli hayran olmalı..
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Boyle en fazla 4-5 ucagin indiği havaalanlarinin içine şöyle küçük bir kapali bölme yapsalar. Ornegin 2. Güvenlik kontrolünden sonraki alanda kapili bir sistem yapilsa, calisan personelin olduğu bölgede vezne gibi camlarla kapatilsa isinmasi kolay olmaz mi? Gerçekten terminal binalari çok büyük ve isitmak çok masrafli. Bu binalari yapanlar bunlari neden düşünmez ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bingolden istanbula uçtum resmen buz gibi catilar saçma sapan yapılmış ters tavan zaten yok. gördüğüm en saçma havalimaniydi.. Devletin parası ziyan olmuş resmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Öğrenci Pilot... Allah yardımcınız olsun, arasıra uçuyoruz meydanınıza herkes güler yüzlü ve yardımsever. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 9 yıl önce
donmuş güler yüzler
biryolcu ~ 9 yıl önce
Terminal buz gibi işlem yaptırdıktan sonra geçen sürede uçağı beklerken soğuktan titriyoruz yetkililer olana ivedi şekilde el atmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oguz ~ 9 yıl önce
butun gun toplasan aksam saati 1 bilemedin 2 ucak iniyor dev gibi terminal yapilmis acik alanli orayi isitmaya kalksan surekli maliyeti asla cikmaz. bolgesel isiticilarla boyle isinmaya devam, belki aksam saati ucaklar inerken ve kalkarken isitma yapilabilir gerisi gercekten israf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAN ATAC ~ 9 yıl önce
Masraf oldugu doğru fakat madem uçuşları az olan bir istasyonun binasını neden büyütüyorsun madem büyütüyorsun neden ısıtamıyorsun.Sonuçta uçak olmasada çalışan personeller var.İnsan sağlığı müsriflikten daha değerlidir..
kapasite ~ 9 yıl önce
Bu terminali bekleyen uluslararası uçuşlar bu seneyi hareketlendirir diye umuyorum. Marmaris gibi 6 ay sezon yok belki, ama 3 ay da yeterli...
Gülben aksoy ~ 9 yıl önce
Havalimanında çok sık uçuş yapıyorum gerçekten çalışan personelleri allah kolaylik versin terminal buz gibi. Biran onca çözüm bulunmalı devlet bunu görmeli. !!!!!!!!!!!!! Icerinin dışarıdan farkı yok bence sigara içinde terminal de müsade edilsin de belki biraz daha isiniriz uçağa binene kadar dondum ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
edolu ~ 9 yıl önce
Yeni bina ama.. En azindan küçük terminalde isitma olmasada kucuk olmasindan insan sicakligiyla isiniyordu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000