15 Nisan 2013, Pazartesi 09:24:13

KOCASEYİT HAVALİMANI'NDA UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ndeki Kocaseyit Havalimanı’ndan, 20 Nisan’dan itibaren Ankara’ya 7 gün uçak seferi düzenleneceği bildirildi.
  • Çok bilmiyorum ama yeteri kadar biliyorum diyen biri olarak; yazları AnadoluJet'in 150-180 kişilik uçaklarının hiç de az olmayan doluluk oranları ile uçtuğunu gördüm Ankara'dan Edremit'e. Özellikle cuma günleri ise çoğu zaman %90 üzeri görünüyordu bindiğim uçaklar... Ama ATR'ler aynı ölçüde dolmuyordu tabi, çünkü hem bilet fiyatları çabuk artıyor, hem de konfor düşük...
  • Biri demiş 250 kişilik kapasite uçaklar gelsin, biri demiş yaz olmaz kış da gelsin, o 68 kişilik uçakların 40 - 50 yi geçtiğini görmedim o da yazın, kışın 10 yolcu bile çıkmıyor ama ağalar bol keseden atıyor, bilmeden konuşmayalım diyecem ama dilin ağzı torba değil ki bükesin hesabı, ağzı olan konuşuyor, Her havayolunun ortak derdi olduğundan, laf salatasına gerek yok icraat gerek...
  • Bu hattı sadece talebin arttığı yaz aylarında değil, yolcu sayısının azaldığı kış aylarında da yapacaklarsa neden olmasın? değil Pegasus, Anadolujet, Thy, Atlas, Onur, Tailwind, Sunexpress, yetmez ise Luftansa, British Airways, hatta ve hatta Amerikan Airlines' a bile açsınlar. Kurnazlar sizi... Derdiniz halka hizmet değil, cukkayı doğrultmak.
  • Birşeyi bilmeden yazmaya nekadar meraklıyız.Kardeş;bu hattın yaz aylarında müşterisi çok fazla Ayvalıktan Küçükkuyu ya kadar hizmet götürülüyor.Pervaneli uçağın kapasitesi 60 civarın da,bu nedenle bilet fiatları350 lira ya çıkıyor,diğer şirketlere müsade edilmemesine insanlar isyan ediyor.
  • Umarız SHGM Edremit için geçen sene vermediği izini bu sene Pegasus'a verir de hem ucuza hemde zamanında uçuşlar gerçekleşir...
  • Tabii herkes anasını karnından jet ile doğduğu için herkes jet istiyor. Uyanın artık bu uçakların diğer uçaklardan hiçbir farkı yok, artıları bile var. Bakın tüm dünyada tüm silahlı kuvvetler daha mukavim daha kullanışlı ve daha. ekonomik olduğu için halen pervaneli uçaklar kullanıyor . Ve evet zararına da olsa tüm yıl uçuş yapıyor. Lütfen biraz daha dikkat...,
  • TABİİKİ EDREMİT E ANKARADAN SEFERLERİN BAŞLAMASI İYİDE AYNI SIRALARDA ANKARADAN BALIKESİR ÇORLU SEFERLERİNİN GEREKÇE GÖSTERMEDEN KALDIRILMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL AYNI SIRALARDA ÇANAKKALE HAVAALANIDA BAKIM NEDENİYLE KAPANDI.
  • Kimse İstanbul'dan uçakla Edremit'e gelip de , sonra karayolu ile iki saat yol tepip Çanakkale'ye gitmez . Belki Ankara seferlerinde bu uygulanabir ... Bu arada Çanakkale meydanı da tadilata girdi , büyütülüyor , unutmayalım , Çanakkale bir il ve üniversite kentidir , sadece sezonluk tatil beldesi değildir .
  • Katılıyorum. EDO'ya jetler gitmeli...
  • Shgm Anadolujete uçuş izni vermemiş,bu yüzden Borajete mahkumuz.Borajet teşvik almış.Bu çifte standarda yetkililer bir şey yapılmalı.Bizde tatile jet uçakla gitmek istiyoruz.

Balıkesir’in Edremit İlçesi’ndeki Kocaseyit Havalimanı’ndan, 20 Nisan’dan itibaren Ankara’ya haftanın her günü uçak seferi düzenleneceği bildirildi.

Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Demre Tour Turizm Seyahat Şirketi sahibi Adem Kuşçuoğlu, Borajet’in 20 Nisan’dan itibaren İstanbul-Edremit-İstanbul, Ankara- Edremit-Ankara seferlerinin 7 güne çıkacağını söyledi. Kuşçuoğlu, İstanbul ve Ankara’dan Çanakkale’ye gitmek isteyen yolcular içinde havalimanından karayoluyla servis uygulaması başlatılacağını da belirtti.

ANKARA-EDREMİT-ANKARA

Ankara– Koca Seyit (Edremit) : Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi-Pazar:  21:50

Kocaseyit  (Edremit )-Ankara:  Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Pazar 07:00 /Cumartesi  06:00

KOCASEYİT HAVALİMANI'NDA UÇUŞLAR BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

biliyorum ~ 10 yıl önce
Çok bilmiyorum ama yeteri kadar biliyorum diyen biri olarak; yazları AnadoluJet'in 150-180 kişilik uçaklarının hiç de az olmayan doluluk oranları ile uçtuğunu gördüm Ankara'dan Edremit'e. Özellikle cuma günleri ise çoğu zaman %90 üzeri görünüyordu bindiğim uçaklar... Ama ATR'ler aynı ölçüde dolmuyordu tabi, çünkü hem bilet fiyatları çabuk artıyor, hem de konfor düşük...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok Bilenlere ~ 11 yıl önce
Biri demiş 250 kişilik kapasite uçaklar gelsin, biri demiş yaz olmaz kış da gelsin, o 68 kişilik uçakların 40 - 50 yi geçtiğini görmedim o da yazın, kışın 10 yolcu bile çıkmıyor ama ağalar bol keseden atıyor, bilmeden konuşmayalım diyecem ama dilin ağzı torba değil ki bükesin hesabı, ağzı olan konuşuyor, Her havayolunun ortak derdi olduğundan, laf salatasına gerek yok icraat gerek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapak ~ 11 yıl önce
Bu hattı sadece talebin arttığı yaz aylarında değil, yolcu sayısının azaldığı kış aylarında da yapacaklarsa neden olmasın? değil Pegasus, Anadolujet, Thy, Atlas, Onur, Tailwind, Sunexpress, yetmez ise Luftansa, British Airways, hatta ve hatta Amerikan Airlines' a bile açsınlar. Kurnazlar sizi... Derdiniz halka hizmet değil, cukkayı doğrultmak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEVAP ~ 11 yıl önce
Birşeyi bilmeden yazmaya nekadar meraklıyız.Kardeş;bu hattın yaz aylarında müşterisi çok fazla Ayvalıktan Küçükkuyu ya kadar hizmet götürülüyor.Pervaneli uçağın kapasitesi 60 civarın da,bu nedenle bilet fiatları350 lira ya çıkıyor,diğer şirketlere müsade edilmemesine insanlar isyan ediyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısınız... ~ 11 yıl önce
Kaç gündür bu konu ile ilgili uğraşıyorum. Keşke herkes bu konunun üstüne gitse... Yazları en az 250 kişilik kapasitesi olan bir hatta 60 kişilik uçak veriliyor...
karakter ~ 11 yıl önce
Umarız SHGM Edremit için geçen sene vermediği izini bu sene Pegasus'a verir de hem ucuza hemde zamanında uçuşlar gerçekleşir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor... ~ 11 yıl önce
Zannederim SHGM yaz kış uçuşları teşvik kapsamında bu hattı 2 yıl sadece Borajet'e tahsis etmiş :(
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Tabii herkes anasını karnından jet ile doğduğu için herkes jet istiyor. Uyanın artık bu uçakların diğer uçaklardan hiçbir farkı yok, artıları bile var. Bakın tüm dünyada tüm silahlı kuvvetler daha mukavim daha kullanışlı ve daha. ekonomik olduğu için halen pervaneli uçaklar kullanıyor . Ve evet zararına da olsa tüm yıl uçuş yapıyor. Lütfen biraz daha dikkat...,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANKARALI ~ 11 yıl önce
TABİİKİ EDREMİT E ANKARADAN SEFERLERİN BAŞLAMASI İYİDE AYNI SIRALARDA ANKARADAN BALIKESİR ÇORLU SEFERLERİNİN GEREKÇE GÖSTERMEDEN KALDIRILMASINI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL AYNI SIRALARDA ÇANAKKALE HAVAALANIDA BAKIM NEDENİYLE KAPANDI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tadilat ~ 11 yıl önce
Zannederim Balıkesir Merkez havalimanı da tadilata girmiş hocam...
Bu ne ya ? ~ 11 yıl önce
Kimse İstanbul'dan uçakla Edremit'e gelip de , sonra karayolu ile iki saat yol tepip Çanakkale'ye gitmez . Belki Ankara seferlerinde bu uygulanabir ... Bu arada Çanakkale meydanı da tadilata girdi , büyütülüyor , unutmayalım , Çanakkale bir il ve üniversite kentidir , sadece sezonluk tatil beldesi değildir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 ~ 11 yıl önce
Katılıyorum. EDO'ya jetler gitmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatilci ~ 11 yıl önce
Shgm Anadolujete uçuş izni vermemiş,bu yüzden Borajete mahkumuz.Borajet teşvik almış.Bu çifte standarda yetkililer bir şey yapılmalı.Bizde tatile jet uçakla gitmek istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
4 MEVSİM ~ 11 yıl önce
Borajet Edremit'e sezonluk gözüyle bakmayıp, zararına da olsa yıl boyu uçuyor. Ama Anadolujet oraya sadece 3 ay uçar, 9 ay yollarda sürünürsün. Ama sen tatilciydin değil mi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyenlerdensin:)
tatilciye ~ 11 yıl önce
Tatile jet uçakla gitmek nedir ya ? Ne kadar kibirli ne kadar kompleksli bir millet olduk! Konfor açısından bir fark yok ama uzun mesafe gidecekseniz 1 saat zaman farkı olabilir en fazla.Türkiye içinde ise pek bişey farketmez 10-15 dk anca ama millete bak sen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000