16 Şubat 2016, Salı 08:42:39

Kocaseyit Havalimanı personeline eğitim

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kocaseyit Havalimanı personeline Edremit Halk Eğitim Müdürlüğü (EHEM) tarafından “Engelli Bireylere Yönelik Davranış Biçimleri ve İşaret Dili”, “Mesleki İngilizce ile Etkili İletişim ve Drama” eğitimleri verildi.
  • Şu saçma sapan organizasyonda bile siyaset için uğraşıyor adamlar. Halk iradesiyle seçilmiş Edremit belediye başkanı yerine akp ilçe başkanı geliyor demokrasisini sevdiklerim!!
  • AK PARTİ nin karışmadığı burnunu sokmadığı yer yok. Edremit Ak Parti İlçe Başkanının Devletin kurumunda plaket vermesi çok yakışıksız bir olay. Siyaset hayatımızın her alanına girmiş durumda...
  • Ya bi yürüyün gidin ya ! Türkiyede Havacılığın nasıl yapıldığını yolcular hariç herkes biliyor. Bu eğitimler falan hikaye .

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Kocaseyit Havalimanı personeline Edremit Halk Eğitim Müdürlüğü (EHEM) tarafından “Engelli Bireylere Yönelik Davranış Biçimleri ve İşaret Dili”, “Mesleki İngilizce ile Etkili İletişim ve Drama” eğitimleri verildi.

Koca Seyit Hava Limanında Kişisel Gelişim seminerleri adı altında eğitim hizmetleri kapsamında, Kocaseyit Havalimanında görevli personelin engelli vatandaşlara yönelik verilen hizmetlerin kalitesinin arttırılmasına yönelik “Engelli Bireylere Yönelik Davranış Biçimleri ve İşaret Dili Eğitimi”, Rehber Öğretmen Özlem Arslan ve İşaret Dili Usta Öğreticisi Ceyda Akçay tarafından 4 saatlik bir seminer olarak verildi. Seminer Havalimanı personellerinden 23 kişilik katılımcı ile yapıldı.

Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Personeli ve Havalimanı Özel Güvenlik Personeline yönelik “Mesleki İngilizce ile Etkili İletişim ve Drama” konulu eğitim seminerleri verildi. “Mesleki İngilizce” semineri İngilizce Öğretmeni Sibel Evcimen tarafından, Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Personeli ve Havalimanı Özel Güvenlik Personeline, belgesi düzenlenen 41 personelin katılımıyla 4 saatlik bir seminer gerçekleştirildi.

“Etkili İletişim ve Drama” semineri Drama Öğretmeni Işıl Atak tarafından, Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Personeli ve Havalimanı Özel Güvenlik Personeline, belgesi düzenlenen 49 personelin katılımıyla tarihinde 4 saatlik bir seminer gerçekleştirildi.

Kurslar hakkında bilgi veren Edremit Halk Eğitim Müdürü İsmail Damar “Özetle ihtiyaca cevap verebilen bir eğitim kurumu olarak eğitim sistemimiz içerisinde üstlendiğimiz misyonu gerçekleştirebilmenin çabası içerisinde planlı çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürmekteyiz. Kursların yanında kurs dışı sosyal, kültürel etkinliklerle de kültür ve sosyal hayata katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Açık Ortaokul ve Lise hizmetleri, Lise mezunları ve Açık Öğretim Öğrencilerimize yönelik sınavlara hazırlık kursları, Okuma yazma bilmeyenlere yönelik kurs ve sınav hizmetleri, meslek edindirme kursları ve sanattan spora çok geniş bir yelpazede sunulan hizmetlerimizi her zaman ve her yerde sloganı ile yürütülmektedir. Şuan bulunduğumuz Kocaseyit Havalimanımızda da bu anlayışla Havalimanı Müdürlüğümüz ve Havalimanı Emniyet Müdürlüğümüzden gelen talepler doğrultusunda eğitim faaliyetlerimiz gerçekleştirilmiştir.
Kişisel Gelişim dalı altında personel geliştirmeye yönelik eğitimlerimiz Havalimanı Personeline yönelik olarak; Engelli Bireylere Yönelik Davranış Biçimleri, İşaret Dili Eğitimi. Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü Personeline yönelik, Mesleki İngilizce, Etkili İletişim ve Drama adı altında açılan 4 eğitim dalında gerçekleştirilen eğitimlere 90 kursiyerimiz katılmıştır.

Eğitimlerde Rehber Öğretmenimiz Özlem Arslan ve İşaret Dili Usta Öğreticimiz Ceyda Akçay İngilizce Usta Öğreticimiz Sibel Evcimen, Öğretmenimiz Işıl Atak görev almışlardır.

Mesai arkadaşlarıma, öğretmenlerimize ve kurslarımızın açılmasında emeği bulunan Havalimanı Müdürümüz Mehmet Kaya ve Havalimanı Emniyet Şube Müdürümüz Mehmet Çatak ’a teşekkür ediyor kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz.”dedi.
Daha sonra Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Mehmet Çatak ve Kocaseyit Havalimanı Müdürü Mehmet Kaya birer konuşma yaptı.

Seminerlere katılan personele Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Stajyer Kaymakam Muammer Sarıdoğan, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve diğer katılımcılar tarafından belgeleri verildi.







Kocaseyit Havalimanı personeline eğitim

Yorumlar

halk iradesi hani ~ 8 yıl önce
Şu saçma sapan organizasyonda bile siyaset için uğraşıyor adamlar. Halk iradesiyle seçilmiş Edremit belediye başkanı yerine akp ilçe başkanı geliyor demokrasisini sevdiklerim!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AK PARTİ ~ 8 yıl önce
AK PARTİ nin karışmadığı burnunu sokmadığı yer yok. Edremit Ak Parti İlçe Başkanının Devletin kurumunda plaket vermesi çok yakışıksız bir olay. Siyaset hayatımızın her alanına girmiş durumda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekatçı ~ 8 yıl önce
Ya bi yürüyün gidin ya ! Türkiyede Havacılığın nasıl yapıldığını yolcular hariç herkes biliyor. Bu eğitimler falan hikaye .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000