02 Ocak 2014, Perşembe 13:20:26

KOCAELİ SEFERLERİ BUGÜN BAŞLADI

Kocaeli-İstanbul arasını 22 dakikaya düşürecek olan deniz uçağı seferleri bugün başladı.
  • Hava, K.Batı - Kuzey-K.Doğu - Doğu eserse güzel yani 22 dakika. LODOS yada GÜNEY RÜZGARLARI estiği zaman " seferler iptal " denecek, sanırım..Çünkü o havada kıyıya yanaşamaz.
  • Burulaş gendi uçaklarını alıyo bu şirketin borçlarını ödemektten bıktı seabird kocaeline taşınıyo
  • İcra haciz evraklarını airport habere göndericem yayınlarsa bu maaş konusu bi netleşsin bu şirketin hiçbir özvarlığı yok kendi adına
  • Kuşadası'na da Istanbul'dan işe yarar. Özellikle İstanbul'daki turistlere Efes, Meryemana, Kuşadası turları günübirlik bile olabilir.
  • gebzede oturuyorum.eskiden tren vardı haydarpaşaya yada adapazarına trenle giderdik .e5 den 25 dk.kada hareme gelirdik.artık gebzede ulaşım okadar zorlaştıki,maalesef başkanlar göstermelik boş işlerle uğraşıyorlar.kalıcı çözümler için kafa yormuyorlar.
  • Maaşını alamayan trk personelı yok maasının ustune ıhtıyacları gıderılen bır suru personelı var hala aynı yalanlarla yapılan guzel ıslerın altına bu tur yorumları yazan zıhnıyet sız Hayatınız boyunca yattıgınız yerden maas almayı sectıgınız ıcın bu yorumu yapıyorsunuz allah sızı nasıl bılıyorsa oyle yapsın herkes herseyı ıyı. bılıyor
  • iyi güzel bir proje de genel olarak pahalı, böyle olunca deniz uçağı sektöründe bir gelişme beklenilmesin. Bu filonun sayısı da en fazla 5'e çıkar üç dört yıla kadar da kapatılır.
  • 45 dakika:)
  • Seabird personeli maaş alamiyor diye biliyorum?
  • Hızlı tren projesi 1-2 ay içinde tamamlandığından gerçekten tercih edilir mi tartışılır..Bu fiyatlarla rekabet edilmesi çok zor.Tabi bir tren fiyatıda olacak demek imkansız.Ancak en azından 60 TL bandından başlasaydı merak edenler dahi binebilirdi.Yada en azından tanıtım amaçlı olarak maliyetine uçuşlar yapılabilirdi.Bu şartlar altında pek fazla uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

İlk deniz uçağı seferi, Haliç'ten İzmit Sekapark'ta bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı terminale yapıldı. İlk seferini yapan deniz uçağı, terminalde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosnmanoğlu, "İnşallah bu uçuşlar devam eder. 15-20 dakikada İstanbul’a gidiyorsunuz. Karşıya geçiyorsunuz. Bu büyük bir avantaj. Uçağa bindiğiniz zaman 22 dakika sonra İstanbul'a gidiyorsunuz. Bu çok müthiş ve faydalı bir şey. Bu projenin Kocaeli için çok faydalı olacağına inanıyorum" dedi.

Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Kürşad Arusan ise, "Ülkemizde ulaştırma alanında yeni bir taşımacılık alanı getirdiğimize inanıyoruz. Kocaeli'de bu açıdan çok önemli bir yer. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi daha önce de zaten deniz havacılığına destek vermiş bir belediyemiz. Özel sektör devlet işbirliğiyle Bursa modelinde de olduğu gibi Kocaeli'de de bir çıkış bekliyoruz. Haftada 5 gün günde iki sefer yaparak başlayacağız. İnşallah bunu 7 güne, belki Bursa'da olduğu gibi günde altı sefere kadar çıkartmayı arzu ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Uçuşlar ilk olarak hafta içi her gün sabah ve akşam iki sefer halinde yapılacak. Talep üzerine hafta sonu uçuşları da gerçekleştirilecek. Her biri 18 yolcu kapasiteli 4 uçakla yapılacak uçuşlar için 97, 117 ve 157 lira olmak üzere 3 ayrı bilet tarifesi uygulanacak.

KOCAELİ SEFERLERİ BUGÜN BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Lodos ? ~ 10 yıl önce
Hava, K.Batı - Kuzey-K.Doğu - Doğu eserse güzel yani 22 dakika. LODOS yada GÜNEY RÜZGARLARI estiği zaman " seferler iptal " denecek, sanırım..Çünkü o havada kıyıya yanaşamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Burulaş gendi uçaklarını alıyo bu şirketin borçlarını ödemektten bıktı seabird kocaeline taşınıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burulas ~ 10 yıl önce
Burulas uçak almaktan vazgecdi. Seabirdle devam calisacakmis. Keske olsaydı ama burulas vazgecdi, aldigi ucaklarida geri veriyor.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İcra haciz evraklarını airport habere göndericem yayınlarsa bu maaş konusu bi netleşsin bu şirketin hiçbir özvarlığı yok kendi adına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kuşadası'na da Istanbul'dan işe yarar. Özellikle İstanbul'daki turistlere Efes, Meryemana, Kuşadası turları günübirlik bile olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işler ~ 10 yıl önce
gebzede oturuyorum.eskiden tren vardı haydarpaşaya yada adapazarına trenle giderdik .e5 den 25 dk.kada hareme gelirdik.artık gebzede ulaşım okadar zorlaştıki,maalesef başkanlar göstermelik boş işlerle uğraşıyorlar.kalıcı çözümler için kafa yormuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Maaşını alamayan trk personelı yok maasının ustune ıhtıyacları gıderılen bır suru personelı var hala aynı yalanlarla yapılan guzel ıslerın altına bu tur yorumları yazan zıhnıyet sız Hayatınız boyunca yattıgınız yerden maas almayı sectıgınız ıcın bu yorumu yapıyorsunuz allah sızı nasıl bılıyorsa oyle yapsın herkes herseyı ıyı. bılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
Muhasebeci konuşmuş, beğen yapmış.
Oki Doki ~ 10 yıl önce
iyi güzel bir proje de genel olarak pahalı, böyle olunca deniz uçağı sektöründe bir gelişme beklenilmesin. Bu filonun sayısı da en fazla 5'e çıkar üç dört yıla kadar da kapatılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arabayla ~ 10 yıl önce
45 dakika:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No destination. ~ 10 yıl önce
Binerim arabama rahat rahat giderim Kocaeli yerine başka bir yerede iner bunlar geçmişte gördük alaçatıya giderken bozcaadaya indik sonra öğrendik olayı alaçatıda yakıt yokmuş yakıtın yoksa ne diye uçurursun teyyareni be adam 1 saatlik uçuş bize 5 saate patlamıştı dilin kemiği yok yalana dolana devam
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Seabird personeli maaş alamiyor diye biliyorum?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜHENDİS ~ 10 yıl önce
Hızlı tren projesi 1-2 ay içinde tamamlandığından gerçekten tercih edilir mi tartışılır..Bu fiyatlarla rekabet edilmesi çok zor.Tabi bir tren fiyatıda olacak demek imkansız.Ancak en azından 60 TL bandından başlasaydı merak edenler dahi binebilirdi.Yada en azından tanıtım amaçlı olarak maliyetine uçuşlar yapılabilirdi.Bu şartlar altında pek fazla uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maliyet ~ 10 yıl önce
Maliyetine uçarlarsa kimse binemez. Sizin saat başı uçak ve işletme maliyetlerinden haberiniz yok sanırım. Küçük bir uçakta 60 lira yakıtı bile kurtarmaz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000