26 Aralık 2011, Pazartesi 16:49:48

KOCAELİ - STUTTGART VE DUSELDORF SEFERLERİ BAŞLIYOR

İzmit Cengiz Topel Havaalanı'ndan 2 Kasım 2011’de Trabzon’a başlanan ve büyük ilgi gören yurtiçi seferlerinden sonra, yurtdışı seferleri de başlıyor. İlk yurtdışı uçuş 28 Mart 2012’de Öger Türk Tur tarafından Alman Germania Airlines şirketinin uçakları ile Stuttgard ve Düsseldorf’a yapılacak.
  • Edremit seferleride baslasin artik...
  • Hocam Stuttgard degil Stuttgart olarak yazilir.
  • ÖNCELİKLE KAZADA YAŞAMINI YİTİREN PİLOTLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET ACILI AİLELERİNE SABIRLAR DİLİYORUM. SAYIN ÇEVİK BİRİ TEBRİK ETMEK LAZIM BATMAK ÜZERE OLAN İSRAİLİN AEI FİRMASINI BATMAKTAN KURTARDI AMA F-4 2020 DİYE MODERNİZE ETTİRDİĞİ UÇAKLAR PATAR PATIR DÖKÜLÜYOR. HERHALDE 2020'YE KADAR BÜTÜN FİLO UÇAKLARI DÜŞECEK PROJENİN AMACI BU OLSA GEREK. 28 ŞUBAT İCRAATCILARI İSRAİLE GÜVENMEKLE BÜYÜK HATA YAPTILAR. BUNUN SIKINTILARINI HEP BERABER CEKECEĞİZ. SAYGILAR.
Öger Türk Tur fırması yetkililerinden alınan bilgiye göre, 28 Mart 2012’de haftada birer gün İzmit ile Stuttgart ve Duesseldorf arasında direk uçak seferleri başlayacak.

Yurtdışı seferlerin başlamasıyla birlikte özellikle Avrupa'ya aktarmalı olarak giriş çıkış yapan Kocaelili vatandaş ve gurbetçiler artık 85 Euro dan başlayan fiyatlarla direk uçak seferleri ile 2 saat 5 dakikada Almanya'ya gidip gelebilecekler.

HAFTADA İKİ GÜN
Öger Türk Tur tarafından şu anda Almanya'nın 11 kentinden, Türkiye'nin 15 kentine hizmet sunulduğu, 2012 yılı kapsamında İzmit’in de içinde bulunduğu 4 şehrin planlamaya alındığı açıklandı. Alman Germania Airlines Şirketi tarafından uçuşların gerçekleşeceği İzmit- Stuttgart ve Düsseldorf uçak seferlerinin 28 Mart- 31 Ekim 2012 tarihleri arasında, İzmit-Stuttgart kalkışı 11.00, İzmit-Düsseldorf kalkışı 18.05, dönüşte ise İzmit kalkış 10.40, Almanya iniş 12.45 olacağı belirtildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Cengiz Topel Havaalanı’na gece ve sisli havalarda uçakların inişini sağlayacak sistemin montajıyla ilgili çalışmalar da son aşamaya gelindi. Yakın bir süre sonra artık gece ve sisli havalarda uçakların İzmit’e iniş ve kalkışlarında sorun yaşanmayacak. Öte yandan Cengiz Topel Havaalanına gelen yolcuların İzmit’e daha kısa sürede ulaşmalarıyla ilgili olarakta havaalanının önünden yolun karşı tarafına altgeçit yapılması için çalışmaların başladığı kamulaştırma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.(Çağdaş Kocaeli)
KOCAELİ - STUTTGART VE DUSELDORF SEFERLERİ BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Edremit seferleride baslasin artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hocam Stuttgard degil Stuttgart olarak yazilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ÖNCELİKLE KAZADA YAŞAMINI YİTİREN PİLOTLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET ACILI AİLELERİNE SABIRLAR DİLİYORUM. SAYIN ÇEVİK BİRİ TEBRİK ETMEK LAZIM BATMAK ÜZERE OLAN İSRAİLİN AEI FİRMASINI BATMAKTAN KURTARDI AMA F-4 2020 DİYE MODERNİZE ETTİRDİĞİ UÇAKLAR PATAR PATIR DÖKÜLÜYOR. HERHALDE 2020'YE KADAR BÜTÜN FİLO UÇAKLARI DÜŞECEK PROJENİN AMACI BU OLSA GEREK. 28 ŞUBAT İCRAATCILARI İSRAİLE GÜVENMEKLE BÜYÜK HATA YAPTILAR. BUNUN SIKINTILARINI HEP BERABER CEKECEĞİZ. SAYGILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000