16 Kasım 2015, Pazartesi 14:37:26

Koca Seyit Havalimanı 300 bin yolcu ağırladı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Koca Seyit Havalimanı, yükselen yolcu grafiği ve trafiği ile dikkatleri çekiyor. Koca Seyit Havalimanı 300 bininci yolcusunu ağırladı.
  • Ordu Giresun havalimanına acil olarak körüklü sistem gerek. Deniz üzerine yapılan bir Havalimanı olduğu için çok fırtına ve soğuk oluyor. Yolcular uçaktan inip yolcu salonuna yürüyerek gidiyor.
  • pardon ya geri dönmüştü :D
  • Uçuş olduğuna şükretmiyosunuz takmışsınız köprüye.... Bu arada Körük onun adı!!
  • Atlas global'in Atatürk Airporttan tekrar sefer düzenlenmesini istiyoruz. Avrupadan saw a gitmek çok zor. Elinde bavul ve sırt eşyası çekilmek istenmeyen o trafik ve İETT otobüsleri yoğunluğu tam bir rezalet. Atlas global bir zamanlar ahlden edremite ucuyordu ne güzel yolcusu da fulldu ne diye kaldirdiniz . Yolcusunu en çok seven havayolu sirketiyseniz yolcunuzu bu durumda birakmayiniz lütfen. Sizi seviyoruz Atlas.
  • Bu havalimanında neden yolcu köprüsü yok ? Diyarbakır Dalaman Bodrum gibi yerlerde varken neden balıkesirde yolcuköprüleri düşünülmemiş ?

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Koca Seyit Havalimanı, yükselen yolcu grafiği ve trafiği ile dikkatleri çekiyor. Koca Seyit Havalimanı 300 bininci yolcusunu ağırladı.

Devlet Hava Meydanları İşletmeleri rakamlarına göre, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı, yılın ilk on ayında iç hatlarda 289 bin 556, dış hatlarda 9 bin 455 olmak üzere toplam yolcu 299 bin 11 yolcuya hizmet verdi. Kasım ayı içinde ise 300 bininci yolcusunu ağırlayan havalimanında yolcu sayısı her geçen gün artıyor. 101’i dış hat olmak üzere 2 bin 774 uçağa ev sahipliği yapan hava limanı, 3 bin boyunda ve 45 metre eninde pisti, 294 metreye 120 metre 6 yolcu uçağı kapasiteli A apronu ve 90 metreye 60 metre 1 yolcu uçağı kapasiteli B apronu ile hizmet veriyor.

23 bin 600 metrekareli kapalı alana sahip terminal binası ile hizmetlerine devam eden hava limanı yolcu güvenliği ve konforuna da büyük önem veriyor. 21 kontuarın bulunduğu terminal binası işlem hızıyla da takdir topluyor. Yolcu ve yolcu yakınları için 114 araçlık otoparka sahip hava limanı engelsiz havalimanı ve yeşil havalimanı gibi sertifikalara sahip.

Koca Seyit Havalimanı 300 bin yolcu ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ORDU GİRESUN ~ 8 yıl önce
Ordu Giresun havalimanına acil olarak körüklü sistem gerek. Deniz üzerine yapılan bir Havalimanı olduğu için çok fırtına ve soğuk oluyor. Yolcular uçaktan inip yolcu salonuna yürüyerek gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerdesin mehmet kaya ~ 8 yıl önce
pardon ya geri dönmüştü :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 8 yıl önce
Uçuş olduğuna şükretmiyosunuz takmışsınız köprüye.... Bu arada Körük onun adı!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air to air ahl edo. ~ 8 yıl önce
Atlas global'in Atatürk Airporttan tekrar sefer düzenlenmesini istiyoruz. Avrupadan saw a gitmek çok zor. Elinde bavul ve sırt eşyası çekilmek istenmeyen o trafik ve İETT otobüsleri yoğunluğu tam bir rezalet. Atlas global bir zamanlar ahlden edremite ucuyordu ne güzel yolcusu da fulldu ne diye kaldirdiniz . Yolcusunu en çok seven havayolu sirketiyseniz yolcunuzu bu durumda birakmayiniz lütfen. Sizi seviyoruz Atlas.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balıkesir Havalimanı ~ 8 yıl önce
Bu havalimanında neden yolcu köprüsü yok ? Diyarbakır Dalaman Bodrum gibi yerlerde varken neden balıkesirde yolcuköprüleri düşünülmemiş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
Yolcu köprüsü konulması için kat olmasi lazim. Terminal e dışarıdan bakıldığında katlı gibi gözüküyor. Halbuki terminal bina tavanı oldukça yüksek inşa edilirken terminal binası iki katlı olsaydı yolcu köprüsü kurulabilirdi. Bunu içinde gerek yok. Bende şunu sormak isterim bu terminal yapılırken yazın onca yoğun olmasına rağmen dış hatlar küçük de olsa yapilsaydi daha iyi olurdu. Icieris zaten Birleşik. Iç ve dış hatlar olsaydı daha makul olacaktı.
ADANA ~ 8 yıl önce
Adana 5 milyon yolcuyla köprüsü yok.300,000 yolcuya köprü istiyorsunuz. hele bir milyona bir gelsin
mustafa ~ 8 yıl önce
adana köprü başı adana köprü başı otur saraya karşı ......
kyzer ~ 8 yıl önce
Adana 5 milyon, Trabzon 3 milyon yolcuya hizmet veriyor bu iki havalimaninda da körük sistemi yok. Lütfen biraz gerçekci olalımç

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000