28 Ağustos 2014, Perşembe 12:06:01

KOBE THY’Yİ POTA DIŞINA ATTI

Türk Hava Yolları’nın marka yüzü Kobe Bryant, THY’nin reklam filmi teklifini reddetti. Kobe’nin bu kararı THY’yi şoke ederken ünlü yıldızın gerekçesi ise kafaları karıştırdı.
  • Kabin ekibini misafirperverliğinin kabin rahatlığının reklamlarını yapalım bilinirliğide organizasyon sponsorlukları ile artıralım. Tabii kabin ekibi misafirperverliğinin reklamı derken ilk önce bu konuyu geliştirip sonra reklamını yapsak iyi olur maşallah bazı arkadaşlar basit ingilizceyi anlamakta bile zorluk çekiyor ve basit bir istekte bile surat asıyorlar. Yan yolcudan birşey istesem daha sevecen davranır. Doğuya ucucaksam singapur dan şaşmam bizim thy de kabini o seviyeye getirse iyi olur. Kabini geliştirin siz kabini boşverin kobeyi falan...
  • Cem yılmaz ın reklam repliklerini sorsam coğumuz hatırlarız ama hangi firmanın reklamıydı o desem malesef bilinirlik seviyesi o kadar yüksek değildir. Ünlülerle hele her önüne gelen reklama çıkmaya çalışan ünlülerle yapılan reklamlar firma yerine ünlünün reklamını yapmaktır. Messi maşallah hangi firmayı bulsa reklama çıkıyor adam birgün cips reklamında öteki gün kozmetik parayı denkleştir yeterki mahalle bakkalı için bile reklam yapar bu adam ne ara anteraman yapıyor anlamış değilim valla milletini bilmiyordum ama burda yazılanlar gibi abi hakkaten iyi bir yahudi demekki böyle bir adamın reklamda oynatılmasının thy ye bir katkısı olduğunu düşünmüyorum adam thy yüzü falan değil orta malı maşallah . kobe deseniz amerika pazarı için bir anlam ifade edebilir ama thy nin ana hatlarında bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Bir havayolu şirketinde müşterinin irtibatta olduğu alan kabin personeli ve kabin içi kolaylıklardır bence elin oğluna yatırım yapacağımıza bunlara yatırım yapalım
  • Kobe de mi paralelmiş yoksa? :)
  • banu alkan a sponsor olunmalı ve de her uçağın üzeri resimleri ile kaplanmalıdır.
  • ya ne komik bir milletiz, herseyin altinda bir lobi, bir paralel yapi ariyoruz, bence milletce hayir'a tahammulumuz sifir!!!
  • Amerika haricinde tanıyan kimse yok zaten bu adamı , ancak lokal reklamlarda etkili olur , lokalde de alternatif çok zaten
  • bence Adnan hoca ve kediciklerini oynatin
  • jöleli saçları ile en büyük yalaka yiğit bulut thy reklamında oynarsa yerinde olur.
  • Sakiz ruvaz faforim bence ona teklif gitsin olmadi helena paparizou- komsu " ya kalisperasis
  • Cok uzuldum beni oynatsinlar o paraya durmadan gobek atarim--

Türk Hava Yolları, dünyaca ünlü marka yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant ile yollarını ayırma noktasına geldi. 2011 yılından bu yana başarılı bir reklam çalışmasına imza atan taraflar reklam filmi çekiminde ters düştü.

2012 yılında her yıl için bir reklam filmi çekimi için anlayan ve Messi ile birlikte iki reklam filminde oynayan Kobe Bryant, THY’nin üçüncü kez kamera karşısına geçme teklifini geri çevirdi.

THY’nin başarılı reklam çalışmasını sürdürmek için bir reklam filmi daha çekmek için yaptığı teklifi NBA yıldızı Kobe Bryant’ın reddetmesi THY kanadında şok etkisi yarattı. Airporthaber’in edindiği bilgiye göre Bryant’ın reklam filmini geri çevirmesine gerekçe olarak, 'Uzun sakatlık süreci geçirdim. Yeniden basketbol sahalarına dönmek istiyorum. Bunun için de basketbola ağırlık vermem gerekiyor. Yeni bir reklam filmine ayıracak vaktim yok' dediği öğrenildi.

Basketbol oynadığı dönemde THY reklam filmlerine vakit ayırabilen Kobe’nin sahalardan uzak olduğu dönemde THY’nin teklifini reddetmesi akıllarda soru işareti yarattı.

THY’nin üçüncü reklam filmi için yeni arayışlara girdiği belirtilirken yeni filmde Messi’nin tek başına rol alabileceği kaydedildi.
Kobe Bryant’ın THY ile sponsorluk anlaşması 2014 yılı sonunda sona erecek.

ERMENİ LOBİSİ Mİ?

Bu arada Kobe Bryant’ın reklam filmi teklifini geri çevirmesinin ardında Ermeni lobisinin olduğu iddiaları da ortaya atıldı. Hatırlanacağı üzere THY Los Angeles Lakers’lı ünlü yıldıza ilk teklifi götürdüğünde Los Angeles’ta oldukça etkili olan Ermeni lobisinin ünlü yıldıza teklifi kabul etmemesi yönünde baskı uyguladığı iddia edilmişti. NBA yıldızının son kararında bu baskının etkili olmuş olabileceği de belirtildi.

©AirportHaber Özel

KOBE THY’Yİ POTA DIŞINA ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Reklam ~ 10 yıl önce
Kabin ekibini misafirperverliğinin kabin rahatlığının reklamlarını yapalım bilinirliğide organizasyon sponsorlukları ile artıralım. Tabii kabin ekibi misafirperverliğinin reklamı derken ilk önce bu konuyu geliştirip sonra reklamını yapsak iyi olur maşallah bazı arkadaşlar basit ingilizceyi anlamakta bile zorluk çekiyor ve basit bir istekte bile surat asıyorlar. Yan yolcudan birşey istesem daha sevecen davranır. Doğuya ucucaksam singapur dan şaşmam bizim thy de kabini o seviyeye getirse iyi olur. Kabini geliştirin siz kabini boşverin kobeyi falan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reklam ~ 10 yıl önce
Cem yılmaz ın reklam repliklerini sorsam coğumuz hatırlarız ama hangi firmanın reklamıydı o desem malesef bilinirlik seviyesi o kadar yüksek değildir. Ünlülerle hele her önüne gelen reklama çıkmaya çalışan ünlülerle yapılan reklamlar firma yerine ünlünün reklamını yapmaktır. Messi maşallah hangi firmayı bulsa reklama çıkıyor adam birgün cips reklamında öteki gün kozmetik parayı denkleştir yeterki mahalle bakkalı için bile reklam yapar bu adam ne ara anteraman yapıyor anlamış değilim valla milletini bilmiyordum ama burda yazılanlar gibi abi hakkaten iyi bir yahudi demekki böyle bir adamın reklamda oynatılmasının thy ye bir katkısı olduğunu düşünmüyorum adam thy yüzü falan değil orta malı maşallah . kobe deseniz amerika pazarı için bir anlam ifade edebilir ama thy nin ana hatlarında bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Bir havayolu şirketinde müşterinin irtibatta olduğu alan kabin personeli ve kabin içi kolaylıklardır bence elin oğluna yatırım yapacağımıza bunlara yatırım yapalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haşim ~ 10 yıl önce
Kobe de mi paralelmiş yoksa? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öneri ~ 10 yıl önce
banu alkan a sponsor olunmalı ve de her uçağın üzeri resimleri ile kaplanmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SA ~ 10 yıl önce
ya ne komik bir milletiz, herseyin altinda bir lobi, bir paralel yapi ariyoruz, bence milletce hayir'a tahammulumuz sifir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper olmuş ~ 10 yıl önce
Amerika haricinde tanıyan kimse yok zaten bu adamı , ancak lokal reklamlarda etkili olur , lokalde de alternatif çok zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYNEN ~ 10 yıl önce
GUZEL YORUM
amitos ~ 10 yıl önce
bence Adnan hoca ve kediciklerini oynatin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yb ~ 10 yıl önce
jöleli saçları ile en büyük yalaka yiğit bulut thy reklamında oynarsa yerinde olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sakiz ruvaz faforim bence ona teklif gitsin olmadi helena paparizou- komsu " ya kalisperasis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cok uzuldum beni oynatsinlar o paraya durmadan gobek atarim--

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000