14 Ekim 2017, Cumartesi 08:25:06

KLM 'ucuzcu yolculara' sanal gerçeklik gözlüğü dağıttı

KLM Royal Dutch Airlines şirket bir ilke imza attı. Ucuza uçak bileti satan şirketleri tercih eden yolcuların kullanabileceği bir sanal gerçeklik deneyimi hizmeti sunma yönünde bir adım attılar.
  • Benim aklimda da oyle kalmis. Butun dunya duysun bunu.
  • Onun yerine ucaklarini yenilensinler. Kulustur oyuncaklarla yolcularin guveni tehlikeye atiyorlar. Meal kalitesinden hic bahsetmim.

Günümüzde havayolu şirketleri fazlasıyla ucuzlamış ve her bütçeye hitap eder hale gelmiş durumda. İnsanların geneli de nasıl daha ucuza uçakla seyahat edebilirim diye arayış içinde ve daha ucuza bilet satan havayolu şirketleri daha çok tercih edilmekte. Tabi ki ucuz uçuşun da bedelleri bulunmakta. Dar koltuklar, ekstra ücretler ve yemeğin hiç olmaması gibi bazı talihsiz durumlar.

Bütün bu sıkıntıları gören KLM Royal Dutch Airlines şirket bir ilke imza attı. Ucuza uçak bileti satan şirketleri tercih eden yolcuların kullanabileceği bir sanal gerçeklik deneyimi hizmeti sunma yönünde bir adım attılar.

Ücretsiz Sanal Gerçeklik Gözlüğü Dağıttılar

KLM şirketi tarafından yolculara Newyork JFK Havalimanı'nda sanal gerçeklik gözlükleri dağıtıldı. Akıllı telefonlarından indirebilecekleri bir uygulama ile kullanılan bu gözlük, seyahat boyunca eğer KLM şirketini tercih etselerdi neler yaşayacaklarını görmeleri için bu gözlükler kullanıldı.

Kampanyayı hazırlayan kişiler belli ki çok zeki kişiler ve bu kampanya ile büyük bir başarı elde etmeleri kaçınılmaz. İndirimli biletleri aldığımızda yaşadığımız sıkıntıları hedef alarak oluşturulan bu kampanya gerçek ve müthiş bir uçuş deneyiminin nasıl olacağını bize gösterme fırsatı buluyor. Eğer sizde bu deneyimi evde ya da bir dahaki uçuş deneyiminizde yaşamak isterseniz bu uygulamayı telefonunuza indirip sanal gerçeklik gözlüğünüz ile yaşayabilirsiniz. KLM Flight Upgrader isimli bu uygulama Android ve İos ortamlarında indirilebilir. 

KLM 'ucuzcu yolculara' sanal gerçeklik gözlüğü dağıttı

Yorumlar

Ucaklari eskiydi ~ 7 yıl önce
Benim aklimda da oyle kalmis. Butun dunya duysun bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzz ~ 7 yıl önce
Zzzzzz uyku modu
G ~ 7 yıl önce
Onun yerine ucaklarini yenilensinler. Kulustur oyuncaklarla yolcularin guveni tehlikeye atiyorlar. Meal kalitesinden hic bahsetmim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klm nedirr ~ 7 yıl önce
Klm kotu meal servis yapiyo. Eminim thy ascilar ve klm ascilar yemek yarisi yapsa, thy ascilar yener!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000