20 Şubat 2011, Pazar 08:11:42

KKTC'li havacılar Türkiye'de

Türkiye’de kurulacak olan Yavru Kuş Uçuş Okulu’yla son değerlendirmeleri yapmak üzere Ankara’ya gelen KKTC Hava Sporları Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti.
  • Karalama kampanyası ve namalanmak isteyenler var diyerek yorum yazanlar da kesinlikle bu kumpanya içindedirler. Atatürk'ün şu sözü sözü herşeyi anlatıyor zaten. "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."
  • fed yönetimi maalsef tanınmamış bir ülkede yaşadığı için Türkiyede böyle bir okul açma yoluna gitti. böyle bir okulun kurulabilmesi için de böyle bir şirketin kurulması nı Türkiye yasaları şart koşuyor okul yöneticilerin geğil KKTC nin öz malı dır. gereği nin çalışması hukucular tarafından yapılmaktadır.Fed yönetimi ondan nemalanmak istayenlere geçit vermediği için bu eleştirileri hak etmiyor.
  • Yazılanlar gerçekten çok üzücü, hava sporları federasyonu başkanı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu senelerdir herşeylerini ortaya koyarak, sömürülen, hortumlanan ve yok edilen havacılık sporunu yeniden ayağa kaldırmış, buda yetmemiş uluslar arası bir sıfat alabilmek için Türkiye'de bir uçuş okulu açmak için çaba göstermektedirler. Bunu taktir edeceğimize eleştiriyoruz, anlamsız yorumlar yapıyoruz.
  • Ankara'da ne işleri var diye soranlar, lafım size; KKTC halkı hezaman Atatürk'ün yolunda yürümüş ve hiçbirzaman bu yoldan sapmamıştır, tabiki Ankaraya gelmişken atalarını unutmamışlar. Tanınmayan bir ülkenin evlatleri olarak ne yazıkki ne spor yapabiliyorlar nede bir kurs düzenleyip uluslar arası bir sertifika verebiliyorlar. Tabiki Türkiye onlar için ilk tercih olacaktır, Kıbrıs'lı Türk havacılara destek olun lütfen.
  • LÜTFEN YAZINIZ...HANGİ FEDERASYON ARKADAŞLAR....KKTHK ..AİT MALLAR VE UÇAKLARI KİM KİME PEŞKEŞ ÇEKTİ...BENİM BİLDİĞİM MUHTAR MEHMET VE ONUNLA OLANLARIN BECERİKSİZLİĞİNE BİRDE BAŞKAN OLAN VE CTP TARAFINDAN DESTEKLENEN SÜLEYMAN ŞİMDİ NEREDE VE ONUN DÖNEMİNDEKİ CTP Lİ TÜM MİLLETVEKİLLERİ VEDE TALAT CIK ...SOYERCİK..HAYATLAR ÇIK ..ÇİK İLE GEÇEN ZATLAR NEREDE KENDİ ÜLKELERİNE KÖTÜLÜK YAPAN BU İNSANLAR SES VERMEZLER ÇÜNKÜ HAYATLARI KKTC HİÇ BİR ZAMAN SONSUZA YAŞATMAYI HEDEF ALMADILAR..DEDELERİNİ...ANNANELERİNİ...VE BİR ÇOK İNSANINI YOK EDEN RUMLARLA BERABER YAŞAMAYI ARZU ETTİLER İŞTE BUYRUN ŞİMDİ YAŞAYIN ...ACABA BU LÜZUMSUZ İSTEĞİNİZ GÖNLÜNÜZCE OLDUMU ...DÜŞÜNMENİZİ İSTERİM..SİZLERİ ÇOK İYİ TANIYORUM...
  • Geçmişte olduğu gibi Bugün de KKTC hava sporları federasyonu, birilerinin ceplerini doldurmak için kurulmuş paravan bir devlet yamasıdır. 2009 ve 2010 bütcelerini kendilerine uçuş okulu şirketi açmak için kullanan hava sporları fed. yönetimi, pastayı süslü göstermek için Anıtkabir ziyareti yapmış ve ellerinin deymemesi gereken bir kitaba bile el sürmüşlerdir. Yapılan onca habere rağmen, sayıştaylığın bu şahıslar hakkında araştırma başlatmamasını, arkalarında bir çok devlet yetkilisinin olduğu düşüncesini getiriyor akla!
  • Aman sendika ağaları duymasın. Yeni havayolu kuruldu zannedip, bunu da batırmaya çalışırlar valla.
  • Kuzey Kıbrıs Türk Hava Kurumunun hortumlanmasına çanak tutan şimdiki Federasyon yöneticileri, bırakın gençlere havacılığı sevdirmeyi, havacılığın içinde olanları bile bıktırıp usandırdılar. KKTHK'nun mirasına konmakla birlikte Fed yöneticileri kendilerine bir de şirket kurdular. Bu şirket kendi adlarına olmakla birlikte Fed ile herhangi bir bağı yoktur. Tek bilinen Fed bütcesi ile kendi ceplerinden tek kuruş koymadan bu şirketi kurmuş olmalarıdır. Gençliğe havacılığı sevdirmek miş!!! THK kursları üçretsiz yaparken, fFed KKTC devletinden alınan katkı payı ile kendilerine şirket kuruyorlar sonrada kursları üçretli yapıyorlar. 650 TL yamaç paraşütü kursu. Yok mu hesabını soracak olan ???
  • Karalama kampanyalarını bırakın artık...Hayırlısı olsun demek gerekir havacılıkla ilgili girişimlere ve adımlara. Umarız verecekleri kaliteli eğitimle havacılığa yeni pırıl pırıl pilotlar yetiştirirler. Yavru kuş yolunuz açık olsun.
  • KKTC'li gençlere havacılığı sevdireceklerse Ankara'da işleri ne ??? Anlaşılan Federasyon parasıyla, yönetiminin kendi adlarına kurdukları LTD. şirketi yoluna koymak için Ankara'ya kadar uzandılar. Burada fayda gençlere mi yoksa kendi ceplerine mi ??? Bu şirket dersleri bedava verecek değil ya !!!

KKTC’den getirdikleri ‘yavru vatan toprağını’ KKTC Hava Sporları Başkanı Serdar Turganer, Anıtkabir Komutanı Albay Nevzat Büyükceran’a makamında takdim etti.

Anıtkabir özel defterine de  KKTC Türklerinin Atasına bağlılığını  anlamlı cümlelerle ifade eden Turganer, Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözü doğrultusunda  KKTC’li gnçleri havacılığa yönlendirmek ve pilotlar yetiştirmek gayreti içinde olduklarını belirtti.

KKTC'li havacılar Türkiye'de

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
Karalama kampanyası ve namalanmak isteyenler var diyerek yorum yazanlar da kesinlikle bu kumpanya içindedirler. Atatürk'ün şu sözü sözü herşeyi anlatıyor zaten. "Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
fed yönetimi maalsef tanınmamış bir ülkede yaşadığı için Türkiyede böyle bir okul açma yoluna gitti. böyle bir okulun kurulabilmesi için de böyle bir şirketin kurulması nı Türkiye yasaları şart koşuyor okul yöneticilerin geğil KKTC nin öz malı dır. gereği nin çalışması hukucular tarafından yapılmaktadır.Fed yönetimi ondan nemalanmak istayenlere geçit vermediği için bu eleştirileri hak etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazılanlar gerçekten çok üzücü, hava sporları federasyonu başkanı başta olmak üzere tüm yönetim kurulu senelerdir herşeylerini ortaya koyarak, sömürülen, hortumlanan ve yok edilen havacılık sporunu yeniden ayağa kaldırmış, buda yetmemiş uluslar arası bir sıfat alabilmek için Türkiye'de bir uçuş okulu açmak için çaba göstermektedirler. Bunu taktir edeceğimize eleştiriyoruz, anlamsız yorumlar yapıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ankara'da ne işleri var diye soranlar, lafım size; KKTC halkı hezaman Atatürk'ün yolunda yürümüş ve hiçbirzaman bu yoldan sapmamıştır, tabiki Ankaraya gelmişken atalarını unutmamışlar. Tanınmayan bir ülkenin evlatleri olarak ne yazıkki ne spor yapabiliyorlar nede bir kurs düzenleyip uluslar arası bir sertifika verebiliyorlar. Tabiki Türkiye onlar için ilk tercih olacaktır, Kıbrıs'lı Türk havacılara destek olun lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
LÜTFEN YAZINIZ...HANGİ FEDERASYON ARKADAŞLAR....KKTHK ..AİT MALLAR VE UÇAKLARI KİM KİME PEŞKEŞ ÇEKTİ...BENİM BİLDİĞİM MUHTAR MEHMET VE ONUNLA OLANLARIN BECERİKSİZLİĞİNE BİRDE BAŞKAN OLAN VE CTP TARAFINDAN DESTEKLENEN SÜLEYMAN ŞİMDİ NEREDE VE ONUN DÖNEMİNDEKİ CTP Lİ TÜM MİLLETVEKİLLERİ VEDE TALAT CIK ...SOYERCİK..HAYATLAR ÇIK ..ÇİK İLE GEÇEN ZATLAR NEREDE KENDİ ÜLKELERİNE KÖTÜLÜK YAPAN BU İNSANLAR SES VERMEZLER ÇÜNKÜ HAYATLARI KKTC HİÇ BİR ZAMAN SONSUZA YAŞATMAYI HEDEF ALMADILAR..DEDELERİNİ...ANNANELERİNİ...VE BİR ÇOK İNSANINI YOK EDEN RUMLARLA BERABER YAŞAMAYI ARZU ETTİLER İŞTE BUYRUN ŞİMDİ YAŞAYIN ...ACABA BU LÜZUMSUZ İSTEĞİNİZ GÖNLÜNÜZCE OLDUMU ...DÜŞÜNMENİZİ İSTERİM..SİZLERİ ÇOK İYİ TANIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçmişte olduğu gibi Bugün de KKTC hava sporları federasyonu, birilerinin ceplerini doldurmak için kurulmuş paravan bir devlet yamasıdır. 2009 ve 2010 bütcelerini kendilerine uçuş okulu şirketi açmak için kullanan hava sporları fed. yönetimi, pastayı süslü göstermek için Anıtkabir ziyareti yapmış ve ellerinin deymemesi gereken bir kitaba bile el sürmüşlerdir. Yapılan onca habere rağmen, sayıştaylığın bu şahıslar hakkında araştırma başlatmamasını, arkalarında bir çok devlet yetkilisinin olduğu düşüncesini getiriyor akla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Aman sendika ağaları duymasın. Yeni havayolu kuruldu zannedip, bunu da batırmaya çalışırlar valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kuzey Kıbrıs Türk Hava Kurumunun hortumlanmasına çanak tutan şimdiki Federasyon yöneticileri, bırakın gençlere havacılığı sevdirmeyi, havacılığın içinde olanları bile bıktırıp usandırdılar. KKTHK'nun mirasına konmakla birlikte Fed yöneticileri kendilerine bir de şirket kurdular. Bu şirket kendi adlarına olmakla birlikte Fed ile herhangi bir bağı yoktur. Tek bilinen Fed bütcesi ile kendi ceplerinden tek kuruş koymadan bu şirketi kurmuş olmalarıdır. Gençliğe havacılığı sevdirmek miş!!! THK kursları üçretsiz yaparken, fFed KKTC devletinden alınan katkı payı ile kendilerine şirket kuruyorlar sonrada kursları üçretli yapıyorlar. 650 TL yamaç paraşütü kursu. Yok mu hesabını soracak olan ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Karalama kampanyalarını bırakın artık...Hayırlısı olsun demek gerekir havacılıkla ilgili girişimlere ve adımlara. Umarız verecekleri kaliteli eğitimle havacılığa yeni pırıl pırıl pilotlar yetiştirirler. Yavru kuş yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KKTC'li gençlere havacılığı sevdireceklerse Ankara'da işleri ne ??? Anlaşılan Federasyon parasıyla, yönetiminin kendi adlarına kurdukları LTD. şirketi yoluna koymak için Ankara'ya kadar uzandılar. Burada fayda gençlere mi yoksa kendi ceplerine mi ??? Bu şirket dersleri bedava verecek değil ya !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000