07 Ekim 2012, Pazar 07:56:43

KKTC UÇAĞINDA "SERT" KRİZİ!

Show TV'de yayınlanan Bugün Ne Giysem? yarışmasının jüri koltuğuna oturan Ivana Sert, Kıbrıs uçağını birbirine kattı.
  • Bu hanımın özelliği nedir ? Ne gibi bir yeteneği var ?
  • Burada yazıldığı gibi olmadı. Uçağa geldiğinde business class koltukların boş olduğunu görünce farkını ödeyip oturmak istedi. Yetkili ödeme onayı aldı ve business class'a geçti. Uçakta gecikmedi. Hatta 2-3 dakika erken hareket etti ama bilinçsiz yolcular, uçağın kalkış saatinde uçağın havalanacağını sanıyorlar.
  • Bu kadini hic sevmiyirum me kadarda igrenc. Kazandigi para da cabasi. Ülkesinde öyle bir daveanista bulunabilirmiydi acaba ?
  • Ünlü olsa bile ayricalik olmamasi lazim. O kadar para kazaniyor bir business bileti almaya parasi mi yok? Önemli olan böyle insanlara göz dagi vermemek...
  • Herkes yerini bilecek bilette ekonomi sınıf ise ekonomi de uçacak sın farklı muamele beklemek niye...

Türkiye’nin 9 ilinde 12 farklı kuaför salonunda gerçekleştirilen stil danışmanlığı projesinde görev alan ünlü tasarımcı İvana Sert, Kayseri’deki etkinliğin ardından dün sabah Kıbrıs’a uçtu. Ancak Sert’in Kıbrıs’a gitmek için bindiği uçakta ekonomi bileti olduğu halde business class’ta uçmak istediği öne sürüldü.

Sert’in bu davranışı yüzünden uçağın vaktinden biraz geç kalktığı, yolcuların da bu duruma tepki gösterdiği belirtildi. İddiaya göre Sert, sabah çok erken saatte ekonomi sınıfı biletiyle bindiği Kıbrıs uçağında business class bölümündeki boş koltukları görünce görevlilere rica ederek o bölüme geçmek istediğini söyledi.

Avluda şortla, içeride başörtülü

Sert’in talebi nedeniyle kalkmak üzere olan uçakta kısa süreli karmaşa yaşandı. Yolcular 236 TL fark ödeyip business bileti almamak için böyle davrandığını belirttikleri ünlü tasarımcıyı twitter’da bedavacılıkla suçladı. Kıbrıs’a vardıktan sonra bölgenin tarihi ve turistlik yerlerini gezen İvana Sert ise önce Selimiye Camisi’nin avlusunda, ardından da içinde çektirdiği fotoğrafları twitter’dan paylaştı. Caminin görkemine hayran kalan ve “Selimiye Camisi’nin avlusundayız. Müthiş, çok beğendim” notu düşen Sert’in avludayken şortlu, caminin içindeyken ise başörtülü, kısa kollu hali dikkat çekti. (Milliyet)

KKTC UÇAĞINDA "SERT" KRİZİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Özellik ~ 11 yıl önce
Bu hanımın özelliği nedir ? Ne gibi bir yeteneği var ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 11 yıl önce
Burada yazıldığı gibi olmadı. Uçağa geldiğinde business class koltukların boş olduğunu görünce farkını ödeyip oturmak istedi. Yetkili ödeme onayı aldı ve business class'a geçti. Uçakta gecikmedi. Hatta 2-3 dakika erken hareket etti ama bilinçsiz yolcular, uçağın kalkış saatinde uçağın havalanacağını sanıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ilgin kadin ~ 11 yıl önce
Bu kadini hic sevmiyirum me kadarda igrenc. Kazandigi para da cabasi. Ülkesinde öyle bir daveanista bulunabilirmiydi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ivana ~ 11 yıl önce
Ünlü olsa bile ayricalik olmamasi lazim. O kadar para kazaniyor bir business bileti almaya parasi mi yok? Önemli olan böyle insanlara göz dagi vermemek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kktc ~ 11 yıl önce
Herkes yerini bilecek bilette ekonomi sınıf ise ekonomi de uçacak sın farklı muamele beklemek niye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000