18 Temmuz 2018, Çarşamba 12:01:37

KKTC Anadolujet uçağını istiyor

KKTC Bayındırlık ve Taşımacılık Bakanı Tolga Atakan, Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolu Jet'in Ercan Havalimanı'nda bulunan uçaklarından birine sahip olması için görüşmelerin devam ettiğini belirtti.
  • KTHY sirketinden hatirladigim kadariyla asiri fazla, tembel,siyasi torpilli personeliyle ucaklar full ucsa bile zarar ediyordu,Bilal Eksi kurtarmak icin gitti,personel azaltilmadan sirket yurumez dediydi,sendikasi ve personal karsi cikti,iflas etti,herkes issiz kaldi.
  • Bırak yatıyı Ercan denilen meydana uçak indiğine şükür edin. O ücretlerle ilave sefer falan kimse yapmaz. Civarın en kötü işletilen havaalanı kategorisine girdiniz. Tebrikler
  • Kibris basli basina bir zarar adasi. Yerine geldigi zaman Turk uz dahi diyemiyorlar. Biz Kiprisliyiz derler. Her sey Turkiye den bekleniyor. Az yiyin truzim ve kumar paralarini yoplayip kendi hava yolunuzu kurun. Bir ise yaramadiginiz gibi baskalarinida engellemeyin. Kiprisli bakan...
  • Niye KKTC icin hep “alt markalar” “low costlar”.... Kendi hava yolunu batirip bunlara teslim olmussunuz. Bir handling sirketini bile yonetemiyorsunuz. Ya adam gibi duzgun bir hava yolu kurun ya da bir kac ayda bir sacma sapan fikirler uretmeyin.
  • ooo ercan yatısı mı? alırım bi dal
  • Elinizdeki CAS handlinge sahip çıkamadınız uçağı ne yapacaksınız. Hem o ücretlerle ercan havalimanında uçak yatırılır mı ? Bir ayda uçağın parasını işletmeciye bırakırız.
  • Kurusanıza bitane şirket 2-4 uçaklık olmadi gidin kiralayın
  • kıbrısı sattı herşeyi satan adam , kaçmayı mı planlıyorsunuz
  • TC-JKU veya TC-JKV ucaklarindan birisi olabilir
  • Elınızdekı yonetıcı dıye tuttugunuz vasıfsıs yonetıcıler ve sözde sendıkacılık yapan hava sen ıle hıcbırsey olmaz..

KKTC Bayındırlık ve Taşımacılık Bakanı Tolga Atakan, Türk Hava Yolları'nın alt markası olan Anadolu Jet'in Ercan Havalimanı'nda bulunan uçaklarından birine sahip olması için görüşmelerin devam ettiğini ve bunun da uçuşun KKTC'de başlayıp biteceği anlamına geldiğini söyledi.

KKTC'li Bakan Atakan, bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, Ankara, Antalya, İzmir, Hatay ve Adana gibi destinasyonlara uçuş sıklığının artabileceğini söyledi.

Atakan, tüm kabine üyelerinin bulunduğu önceki gün düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin yüksek bilet fiyatları konusundaki soruya verdiği cevapta, havayolu sektöründe tüm maliyetlerin döviz cinsinden olduğunu ve dövizdeki artışın bilet fiyatları üzerinde olumsuz bir etki yarattığını ifade etti.

Atakan, KKTC'ye gelen uçak sayısını arttırmak için çalıştıklarını, ancak mevcut havalimanının sadece belirli sayıda uçağa hizmet verebileceğini söyledi. Atakan, yeni havalimanı açılıncaya kadar neler yapılabileceğini ve Türkiye Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile temas halinde olduğunu belirtti.

Bakan, hem İstanbul’daki havalimanlarındaki yoğun trafik nedeniyle, oradaki uçuş sayısını arttırmanın imkansız olduğunu hatırlattı. 2018-2019 kış yarıyılı başladıktan sonra talebi karşılamak için üniversite öğrenci taşımacılığı üzerinde çalıştıklarını söyledi. 

KKTC Anadolujet uçağını istiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Dokuz koyden kovulan ~ 6 yıl önce
KTHY sirketinden hatirladigim kadariyla asiri fazla, tembel,siyasi torpilli personeliyle ucaklar full ucsa bile zarar ediyordu,Bilal Eksi kurtarmak icin gitti,personel azaltilmadan sirket yurumez dediydi,sendikasi ve personal karsi cikti,iflas etti,herkes issiz kaldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatı Matı ~ 6 yıl önce
Bırak yatıyı Ercan denilen meydana uçak indiğine şükür edin. O ücretlerle ilave sefer falan kimse yapmaz. Civarın en kötü işletilen havaalanı kategorisine girdiniz. Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aytenin yeri ~ 6 yıl önce
Kibris basli basina bir zarar adasi. Yerine geldigi zaman Turk uz dahi diyemiyorlar. Biz Kiprisliyiz derler. Her sey Turkiye den bekleniyor. Az yiyin truzim ve kumar paralarini yoplayip kendi hava yolunuzu kurun. Bir ise yaramadiginiz gibi baskalarinida engellemeyin. Kiprisli bakan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Winston ~ 6 yıl önce
Niye KKTC icin hep “alt markalar” “low costlar”.... Kendi hava yolunu batirip bunlara teslim olmussunuz. Bir handling sirketini bile yonetemiyorsunuz. Ya adam gibi duzgun bir hava yolu kurun ya da bir kac ayda bir sacma sapan fikirler uretmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 6 yıl önce
KKTC’de yolcu potansiyelinin onemli bir kismi ogrenciler ve askerler. Dolayisiyla ucuz ucuslar daha cok talep goruyor.
asdfg ~ 6 yıl önce
ooo ercan yatısı mı? alırım bi dal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAS ~ 6 yıl önce
Elinizdeki CAS handlinge sahip çıkamadınız uçağı ne yapacaksınız. Hem o ücretlerle ercan havalimanında uçak yatırılır mı ? Bir ayda uçağın parasını işletmeciye bırakırız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw ~ 6 yıl önce
Kurusanıza bitane şirket 2-4 uçaklık olmadi gidin kiralayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emel ~ 6 yıl önce
Bir zamanlar kıbrıs türk hava yolları adlı bir şirketleri vardı.akıbetini araştırmak lazım
hayırdır ~ 6 yıl önce
kıbrısı sattı herşeyi satan adam , kaçmayı mı planlıyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Adamın parası alır sen ver sen al.
Olumlu ~ 6 yıl önce
TC-JKU veya TC-JKV ucaklarindan birisi olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 6 yıl önce
TC-SCG , TC-SCL , TC-SCK bunlar yapar
Yaw he he ~ 6 yıl önce
TC-SCG , TC-SCL , TC-SCK bunlar yapar
Olmaz ~ 6 yıl önce
Maşallah en yeniyi de istemişsiniz. Anadolujet zaten bir sürü görev hattına çalışıyor, kâr ettigi hat sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Bir de üstüne 1 uçaklık Ercan zararını mı göğüslesin? İnşallah bu talep yerine getirilmez.
. ~ 6 yıl önce
TC-SCE, SCF, SCK, SCL de KKTC operasyonlarinda kullanilabilecek SkyInterior kabin tasarimina sahip ucaklar. Onlardan biri de olabilir.
Ercan ~ 6 yıl önce
Ercan zarar ettirecek bir destinasyon degil. Ucus mesafesi her yere ortalama 1 saat, ortalama 200₺ ye tek yon bilet satiliyor ve ucuslar yetmiyor, neredeyse hepsi full. Atlasglobal cogu seferini iptal ederken bile Ercan’dan vazgecmedi. Pegasus Ercan’dan ihya oldu. Anadolujet’in bu kadar pasif kalmasini anlamak zor aslinda.
Sezon Hattı ~ 6 yıl önce
Sezonda kar yazıp off-peak dönemde çatır çatır milyon dolarlarca zarar yazacak, yıl genelinde de ciddi bir zararla kapatacak bir operasyon. Pegasus kar etti AnadoluJet de kar eder demek saçma, çünkü aynı maliyet yapısına sahip değiller. AnadoluJet çok daha yüksek maliyetlerle uçuyor. Önce havacılığın temel ticari parametrelerini anlayıp ondan sonra yorum yapmak gerek.
Zypern ~ 6 yıl önce
Kıbrısta kumarhaneler ve uzun yaz sezonu olduğu müddetçe hiç bir firma zarar yazmaz...Kıları bile cazip,öğrenciler cabası.
kapasite..... ~ 6 yıl önce
Elınızdekı yonetıcı dıye tuttugunuz vasıfsıs yonetıcıler ve sözde sendıkacılık yapan hava sen ıle hıcbırsey olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapasite ~ 6 yıl önce
bugün havayolu kursalar yarın havasen batırmazsa namerdim.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000