16 Mart 2011, Çarşamba 08:48:33

KKHY İÇİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner, Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na personel alımı için müracaatların yarın başlayacağını açıkladı.
  • hayatımda kthy'nin pilotları kadar küstah,şımarık ve bilinçsiz pilot görmedim thy'nin bu durumu iyice araştırmasını bekliyorum !!!
  • Mağdur yolcuların paraları aylardır ödeniyor. Eğer başvrumadıysan gidin SGHM ne başvurun. Esas ödenmeyen paralar KTHY Türkiye çalışanlarının parasıdır !
  • Pilotlar ne olacak kthy'nin pilotlarını da alacaklar mı? hepsi de çok değerliydi nasıl çağıracaklar. acaba gelecekler mi?
  • problem şu. babam ve arkadaşlarının 74'te adadaki halkı kurtarması.. 5 senedir bu adadayım hala açıklayamadıkları bi yasa değişiklği var ama anayasadaki madde orjinalliğini koruyor.
  • Kıbrısı harıtada gosteremeyenlere bıle vatandaşlık verdıler sen Kıbrısda doğup vatandaşlık alamadıysan sende cook buyuk bir prop var arkadaşım..
  • magdur yolcu'nun paralar
  • Sayın Bakan Saner 50 personel uçak başı demiş, ancak kimlere ihtiycaı olduğunu söylememiş.. Bunu nasıl öğrenebiliriz, bilen var mı?
  • Arkadaşlar, eğer alımları THY yapacak ise, zaten bütün pozisyonlar çoktan dolmuştur. İlan vermezler. Amcaoğlu varken size ne oluyo! Hatırlayın, Airport TV'de Temel Kotil'e bu yorum yapıldığında suratındaki inceden gülümsemeyi. Reddetmiyorlar zaten.
  • Şimdi diyeceğim, Kıbrıs'ta yaşayan T.C. Vatandaşı başvurabiliyomu diye, korkuyom havayolunu batıranlar söylemedikleri laf bırakmıcak. Hoş, burada doğduk ama anayasada bile doğumdan kazanılan hakkım varken vatandaşlığımı vermediler hala.. siyasilerde birbirlerine laf ederler öyle..
  • İnşallah Türkiyede çalışan personel unutulmaz. KKTC de çalışanları sendika batırdı zararı buralara kadar uzandı.
Müracaatların 16-21 Mart tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde yapılabileceğini söyleyen Saner, müracaat edecek olan kişilerin CV’lerini yazılı veya CD ortamında Bakanlığa şahsen ulaştırmaları gerektiğini söyledi. Saner, Personel alımında önceliğin Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın çalışanları olduğunu vurguladı. Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ersan Saner Bayrak Haber’de yayınlanan Akşama Doğru programına katılarak Kuzey Kıbrıs Hava Yolları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Türk Hava Yolları İnsan kaynakları ekibinin Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na personel alımı ile ilgili gerçekleştirdiği değerlendirme toplantısının ardından müracaatların yarın başlayacağını kaydeden Saner, müracaat başvurularının Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’na yapılacağını belirtti.

Müracaatların en kısa sürede değerlendirilerek sonuca varılacağını söyleyen Saner, uçak başına uluslararası standartlara uygun olarak 50 personel alınacağını kaydetti.

Saner, İlk etapta üç uçakla uçmaya başlayacak olan Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’na 150 kişinin alınacağını söyledi. Kuzey Kıbrıs Hava Yolları’nın ay sonu uçuşlarına başlayacağını belirten Saner, şirketin kurulmasında herhangi bir sıkıntı kalmadığını söyledi.

Saner, Perşembe gün Türk Hava Yolları ve Kuzey Kıbrıs Hava Yolları ortaklarının bir toplantı daha gerçekleştireceğini de ifade etti. Hukukçulardan oluşan bir ekibin de Türkiye’de temaslarda bulunduğunu söyleyen Saner, ekibin şirketin kurulması için gerekli evrakların hazırlanması yönünde çalıştığını söyledi.



KKHY İÇİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 13 yıl önce
hayatımda kthy'nin pilotları kadar küstah,şımarık ve bilinçsiz pilot görmedim thy'nin bu durumu iyice araştırmasını bekliyorum !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Mağdur yolcuların paraları aylardır ödeniyor. Eğer başvrumadıysan gidin SGHM ne başvurun. Esas ödenmeyen paralar KTHY Türkiye çalışanlarının parasıdır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pilotlar ne olacak kthy'nin pilotlarını da alacaklar mı? hepsi de çok değerliydi nasıl çağıracaklar. acaba gelecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
problem şu. babam ve arkadaşlarının 74'te adadaki halkı kurtarması.. 5 senedir bu adadayım hala açıklayamadıkları bi yasa değişiklği var ama anayasadaki madde orjinalliğini koruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrısı harıtada gosteremeyenlere bıle vatandaşlık verdıler sen Kıbrısda doğup vatandaşlık alamadıysan sende cook buyuk bir prop var arkadaşım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
magdur yolcu'nun paralar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın Bakan Saner 50 personel uçak başı demiş, ancak kimlere ihtiycaı olduğunu söylememiş.. Bunu nasıl öğrenebiliriz, bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar, eğer alımları THY yapacak ise, zaten bütün pozisyonlar çoktan dolmuştur. İlan vermezler. Amcaoğlu varken size ne oluyo! Hatırlayın, Airport TV'de Temel Kotil'e bu yorum yapıldığında suratındaki inceden gülümsemeyi. Reddetmiyorlar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şimdi diyeceğim, Kıbrıs'ta yaşayan T.C. Vatandaşı başvurabiliyomu diye, korkuyom havayolunu batıranlar söylemedikleri laf bırakmıcak. Hoş, burada doğduk ama anayasada bile doğumdan kazanılan hakkım varken vatandaşlığımı vermediler hala.. siyasilerde birbirlerine laf ederler öyle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İnşallah Türkiyede çalışan personel unutulmaz. KKTC de çalışanları sendika batırdı zararı buralara kadar uzandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000