11 Aralık 2012, Salı 13:27:56

KIYAMET SENARYOSU UÇUŞLARA DA YANSIDI

Maya takvimine göre 21 Aralık’ta dünyanın sonunun geleceğine inananlar, iki ufak köyde toplanıyor.
  • yaaa bırakın bu işleri..bende o gün ucuyorumm..hurafe bunlarr
  • Biri çıksa da 21 Aralık günü bomba yüklü bir araçla Şirince köyüne gidip orayı havaya uçursa harika olur. Dünyanın en geri zekalıları bir araya toplanmışken hepsinden birden kurtulmuş olunur, dünyanın oksijenini ve suyunu boşa israf etmeleri engellenir.
  • Karakartal olarak bizde 21 Aralık sonrasına yeni yapılanmamıza baslatacagız. Duyurulur.
  • Allahim sen akil fikir ver bu insanlara...
  • Hicbirsey olmayacak, hersey sacmalik. Ben o günde ucacagim bu arada. Harika bir gün olacak ve ertesi gün de harika olacak. Sacmaliktan uzak durunuz arkadaslar. Iyi aksamlar diliyorum.
  • 21 aralıkda bizi çok büyük bir değişim bekliyor..
  • dunya mılletlerı arasında bole bır ınanış varsa bızım işini bılır ınsanımız nerde...hepsını getırseler yaa ızmır ın şirince köyune...hıc olmazzssa senede bır gun şırınce ekonomısı kalkınmış olur böylece.. bızm işini bılır ınsanlarımızda bu vesıle ıle nasıplerını almış olurlar ..

Skyscanner’ın araştırmasına göre 21 Aralık kehaneti uçuşlara da yansıdı. Bu tarihte zarar görmeyeceğine inanılan İzmir’in Şirince ve Fransa’nın güneyindeki Bugarach köylerinin aramalarında ciddi artışlar gözlemlendi.  21 Aralık öncesi Fransa’nın güneyine yapılan tek yönlü uçak bileti aramalarında %41 oranında artış gözlenirken, İzmir’e yapılan aramalarda da %30’luk bir artış dikkat çekiyor.

Maya takvimine göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın yok olacağına ya da pek çok felaket yaşayacağına inananların bir kısmı, farklı bir enerji seviyesinde olduğunu düşündükleri İzmir’in Şirince Köyü ve Fransa’nın güneyindeki Bugarach Köyü’nün zarar görmeyeceğine inanıyor. En ucuz uçak bileti alternatiflerini karşılaştırmalı olarak sunan Skyscanner, bu inanışın uçuşlara nasıl yansıdığını araştırdı.

Kehanet nedeniyle bu noktalara olan tek yönlü uçuş aramalarında önemli bir artış gözlendi. Buna göre 21 Aralık öncesi Fransa’nın güneyine yapılan tek yönlü uçak bileti aramalarında %41 oranında artış gözlenirken İzmir’e yapılan aramalarda da %30’luk bir artış dikkat çekiyor.  Uçuşların tek yön olarak aranması kehanete inananların ne kadar ciddi olduğunu da gösteriyor.

Bununla birlikte dünya genelinde birçok kişi de kehanete inanmıyor. Avrupa genelinde 22 Aralık, seyahatseverler için en yoğun gün olarak görünüyor. Çalışanlar ve aileler, Noel tatili öncesi ailelerinin yanına ya da tatile gitmek için 22 Aralık’ı tercih ediyor. Bu tarih, Avrupa genelinde uçuşların en yoğun olduğu gün olarak dikkat çekiyor.

Konuyla ilgili olarak Skyscanner Türkiye Pazarlama Müdürü Murat Özkök “ Araştırma sonucunda ortaya çıkan veriler bizim için de şaşırtıcı oldu. Maya takvimine göre 21 Aralık’ta dünyanın sonunun geleceğine inananlar yoğun bir şekilde Şirince ve Bugarach’a uçak bileti arıyorlar. Ancak 22 Aralık gününün de bütün senenin en çok uçuş aranan günü olması da kehanete inanmayanların sayısının oldukça fazla olduğunu gösteriyor.” dedi.

KIYAMET SENARYOSU UÇUŞLARA DA YANSIDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

HAHAAA ~ 11 yıl önce
yaaa bırakın bu işleri..bende o gün ucuyorumm..hurafe bunlarr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir'li ~ 11 yıl önce
Biri çıksa da 21 Aralık günü bomba yüklü bir araçla Şirince köyüne gidip orayı havaya uçursa harika olur. Dünyanın en geri zekalıları bir araya toplanmışken hepsinden birden kurtulmuş olunur, dünyanın oksijenini ve suyunu boşa israf etmeleri engellenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saygı.... ~ 11 yıl önce
öyle yada böyle herkese saygı göstermek lazım, bıyık altından güler geçersin ama bu tip düşünceleri şaka bile olsa dile getirmek hiç hoş değil.
Karakartal ~ 11 yıl önce
Karakartal olarak bizde 21 Aralık sonrasına yeni yapılanmamıza baslatacagız. Duyurulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Allahim sen akil fikir ver bu insanlara...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mantik adam ~ 11 yıl önce
Hicbirsey olmayacak, hersey sacmalik. Ben o günde ucacagim bu arada. Harika bir gün olacak ve ertesi gün de harika olacak. Sacmaliktan uzak durunuz arkadaslar. Iyi aksamlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu işin şakası yok ~ 11 yıl önce
21 aralıkda bizi çok büyük bir değişim bekliyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
dunya mılletlerı arasında bole bır ınanış varsa bızım işini bılır ınsanımız nerde...hepsını getırseler yaa ızmır ın şirince köyune...hıc olmazzssa senede bır gun şırınce ekonomısı kalkınmış olur böylece.. bızm işini bılır ınsanlarımızda bu vesıle ıle nasıplerını almış olurlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000