18 Aralık 2012, Salı 09:26:04

KIYAMET SENARYOSU TUTMADI!

Maya takvimine göre 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı iddiaları havacılık sektörünü vurdu. 21 Aralık uçuşlarında promosyon biletler bile boş kaldı. İstanbul-İzmir, İstanbul-Antalya ve İstanbul-Ankara uçuşları 39 lira ile 69 lira arasında değişiyor...
  • MİLLET SAÇMA SAPAN ŞEYLERE KAFASINI YORUYOR İNSANLAR BU KADARDA MEMLEKETE VE İŞLERİNE YORSA NE KADAR İYİ OLACAK
  • Turkiyede bile bu sacmaliga inanan insan var demek allah akil fikir versin!
  • INSAF ARKADASLAR KIYAMET KOPACAK VE SIZLER EVELERINIZDEN CIKMAYACAKSINIZ VE KIYAMET SIZI TEYET GECECEK . E SONRA
  • Kıyamet kopacak diye maaşlar da yatmıyor ya kıyamet kopmazsa yinede maaşları alacaz mı??
  • Bütün hatlar tek yön 39'a gider, ama Ankara/İstanbul tek yön 179'un altına düşmez :) Nitekim şimdi de öyle... Bahsettiğiniz fiyatlar zaten en son tercih edilen geceyarısı sonrası sabaha karşı uçuşları... Artık bu hatta ciddi rekabet gerekiyor yahu... Maya'lar bile bir şey yapamadı :)

MAYA takvimine göre 21 Aralık’ta kıyametin kopacağı iddiaları havayolu taşımacılığını vurdu. Şirketlerin 21 Aralık günü promosyon biletleri bile boş kalırken, şirketler uçakları doldurabilmek için harekete geçti. 21 Aralık’ın cuma gününe denk gelmesine rağmen, İstanbul-Antalya, İstanbul-İzmir ve İstanbul-Ankara uçuşlarında 39 lira ile 69 lira arasında bilet bulmak mümkün. Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Murat Ersoy, “Müşteriler biletleri bir gün öncesine ve sonrasına alıyor” dedi.

BİLETLER UCUZLADI

20-22 Aralık tarihlerinde ise uçakların doluluk oranlarının yüksek olduğuna işaret eden Murat Ersoy, şöyle konuştu: “Türkiye’de 21 Aralık günü uçmak istemeyenler biletlerini bir gün öncesine ya da bir gün sonrasına alıyor. 20-22 Aralık tarihlerindeki uçaklarda yaşanan yoğunluk bu durumun bir göstergesi. 21 Aralık havayolu şirketleri uçakları doldurmak için bilet fiyatlarını aşağıya çekti.”

21 Aralık günü uçuşlarının sadece Türkiye’de değil bir çok ülkede az sayıda yolcuyla gerçekleşeceğini söyleyen Murat Ersoy, şu bilgileri verdi: “Sadece Türk havayolu şirketleri değil yabancılar da aynı sıkıntıyı yaşıyor. Amerika ve Avrupa’da bir çok uçuşun boş koltuklarla gerçekleşeceği tahmin ediliyor. 21 Aralık’ta seyahet etmek zorunda olan bir çok çalışan şirketlerinden biletlerini bir gün sonrasına alınmasını talep ediyor. Bu konuda şirketlerin çalışanların hassasiyetini dikkate aldığı da gözleniyor. Ancak bunlar iptal şeklinde değil, değişiklik olarak gerçekleşiyor.” (Hürriyet)

KIYAMET SENARYOSU TUTMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

MİSAFİR ~ 11 yıl önce
MİLLET SAÇMA SAPAN ŞEYLERE KAFASINI YORUYOR İNSANLAR BU KADARDA MEMLEKETE VE İŞLERİNE YORSA NE KADAR İYİ OLACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Turkiyede bile bu sacmaliga inanan insan var demek allah akil fikir versin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KİYAMET KOPACAK VE SIZ HUZURA ERECEKSINIZ ~ 11 yıl önce
INSAF ARKADASLAR KIYAMET KOPACAK VE SIZLER EVELERINIZDEN CIKMAYACAKSINIZ VE KIYAMET SIZI TEYET GECECEK . E SONRA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
Belki insanlar evde ailelerinin yanında olmak istiyorlardır hocam ;)
Kıyamet ~ 11 yıl önce
Kıyamet kopacak diye maaşlar da yatmıyor ya kıyamet kopmazsa yinede maaşları alacaz mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara/İstanbul... etkilenmez ~ 11 yıl önce
Bütün hatlar tek yön 39'a gider, ama Ankara/İstanbul tek yön 179'un altına düşmez :) Nitekim şimdi de öyle... Bahsettiğiniz fiyatlar zaten en son tercih edilen geceyarısı sonrası sabaha karşı uçuşları... Artık bu hatta ciddi rekabet gerekiyor yahu... Maya'lar bile bir şey yapamadı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000