07 Şubat 2012, Salı 13:23:26

KIRŞEHİR'E HELİPORT YAPILIYOR...

Kırşehir İl Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker, acil durumlarda çağırılan hava ambulansının rahat hareket edebilmesi için Kırşehir'e heliport yapılacağını söyledi...
  • Türkiye'nin en eski vilayetlerinden olan Kırşehir'e ,bugüne kadar bir heliportun yapılmamış olması o güzide şehrimizin bugüne kadar idaresinde söz sahibi olanların utancıdır.
  • shgm,belediye,genelkurmay,il özel idaresi, yahu insaf millet helikopter ile hareket halinde kamyon tentesine iniyor. üç beş metre beton bu kadar zor mu ? resmi izin çıkınca törenle izinlisini yaparsınız
  • ölen olursa,yazıktır niyazi olmasın. 40 X 40 metre düz beton dökün. ortasına büyük amber renkli H yazın. acil durumlarda kullanırsınız.
  • BU GUNE KADAR NEDEN BEKLENMIS.?? KIRSEHIR YETKILILERI UYUYORMU YOKSA TANRI KORUSUN BIR KAZA OLMASINIMI BEKLIYORLAR... CABUK SELCUK, ELINI CABUK TUT..
Acil hasta nakillerinde hayat kurtaran bir unsur olan Hava Ambulansının Kırşehir'e gelişlerinde Ahi Stadyumu'nda karşılaştığı zorluklar sonrası yapılan müracaatların ardından Kırşehir'e helikopter pisti yapılması kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyüker "Bir heliport alanı çalışmamız var, bu alan için yerimiz belirlendi. Bununla ilgili Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden izin aşamasındayız. Bunun yanı sıra Genel Kurmay Başkanlığı ve Kırşehir Belediye Başkanlığından da görüşlerini aldıktan sonra heliport alanının inşası için çalışmalara başlayacağız. Heliport alanını Ankara-Kayseri yolu üzerinde Hisar Evleri sitesinin hemen karşısında yapacağız. Heliport alanı yapımında resmi prosedürler tamamlandıktan sonra İl Özel İdaresinin de katkısı olacak." dedi.
KIRŞEHİR'E HELİPORT YAPILIYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Türkiye'nin en eski vilayetlerinden olan Kırşehir'e ,bugüne kadar bir heliportun yapılmamış olması o güzide şehrimizin bugüne kadar idaresinde söz sahibi olanların utancıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
shgm,belediye,genelkurmay,il özel idaresi, yahu insaf millet helikopter ile hareket halinde kamyon tentesine iniyor. üç beş metre beton bu kadar zor mu ? resmi izin çıkınca törenle izinlisini yaparsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ölen olursa,yazıktır niyazi olmasın. 40 X 40 metre düz beton dökün. ortasına büyük amber renkli H yazın. acil durumlarda kullanırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU GUNE KADAR NEDEN BEKLENMIS.?? KIRSEHIR YETKILILERI UYUYORMU YOKSA TANRI KORUSUN BIR KAZA OLMASINIMI BEKLIYORLAR... CABUK SELCUK, ELINI CABUK TUT..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000