16 Mayıs 2014, Cuma 10:46:04

KIRIM'A UÇUŞ YAPACAK ŞİRKETLER AÇIKLANDI

Yaz tatili sezonunda Kırım uçak bilet fiyatlarının, yolcuların uçacakları şehirlere göre özel tarifelerden hesaplanacağını açıklandı.
  • yaşa be yoldaş lenin seninle gurur duyuyor.
  • ukraynalı rüya görüyorsun galiba.thy pegasus ilk fırsatta simferopolya uçmya başlarlar.hiç merak etme kimse amerika babanı dinlemez.
  • Ruslar artık kendine Krımda yazlıklar yapar uçarlar. Dünya'nın hiç bir hava yolu oraya uçmaz...Yazık oldu...

Rusya Federal Hava Yolu Taşımacılığı Ajansı Rosaviatsiya, yaz tatili sezonunda Kırım uçak bilet fiyatlarının, yolcuların uçacakları şehirlere göre özel tarifelerden hesaplanacağını bildirdi. Buna göre, kişi başı tek yön uçuş biletinin fiyatı 2 bin ile 6.8 bin ruble arasında değişecek.

Gazetem.ru'da yer alan habere göre; Özel tarife ile yapılacak uçuşlar, 1 Temmuz-31 Ekim tarihleri arasında Rusya'nın Kuzeybatı, Volga, Ural ve Sibirya Federal bölgesinin 17 şehri ile Simferopol havalimanı arasında yapılacak. Sübvansiyonlu uçuşları gerçekleştirecek havayolu şirketleri ise şöyle: "Ak Bars Aero", "ALROSA", "Nordavia", "Red Wings", "Sibir", "Uralskiye Avialinii", "Yakutiya" ve "Yamal".

Yetkililer, sübvansiyonlu uçuş gerçekleştirecek tüm havayolu şirketleri ile sözleşme imzalamaya hazır olduklarını bildirdi. Bu amaçla 679.8 milyon ruble ayrıldığını belirtildi. Öte yandan, indirimli tarifelerin yabancı turistler dahil tüm yolcular için geçerli olacağı bildirildi. 

KIRIM'A UÇUŞ YAPACAK ŞİRKETLER AÇIKLANDI

Yorumlar

aslan max (algida) ~ 10 yıl önce
yaşa be yoldaş lenin seninle gurur duyuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
max ~ 10 yıl önce
ukraynalı rüya görüyorsun galiba.thy pegasus ilk fırsatta simferopolya uçmya başlarlar.hiç merak etme kimse amerika babanı dinlemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ukraynalı ~ 10 yıl önce
Ruslar artık kendine Krımda yazlıklar yapar uçarlar. Dünya'nın hiç bir hava yolu oraya uçmaz...Yazık oldu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000