14 Haziran 2018, Perşembe 13:30:07

Kırgız kadın Atatürk Havalimanı'nda sır oldu!

Kanada’dan İstanbul aktarmalı ülkesine gitmek isteyen Kırgızistanlı Nurgiza Kulmanbetova Atatürk Havalimanı’nda adeta sır oldu.
  • Bir sürü kadını bu tür dalavere ile getiriyorlar. O sır olmamıştır. Pasaport çıkışından sonra pimp in tekinin peşine takılıp alemlere akıtmışlardır.
  • O kadına bulduğu lar Anakara hastane 'de ama haberimiz yok nasıl bu kadın orda oldu ve ne oldu????
  • 60 dolar şüpheli geldi Kırgızistan pasaportu varsa vizesiz girebiliyor ülkeye sonuçta resmi yollardan ülkeye gitmiş bir yerlerde bağlantısı vardır uçağın nereye geldiği belli pasaportun orada sürekli Özbek Kırgız yoğunluğu oluyor çıkış kısmında da bagaj aramaların da ülkeye kaçak getirmeye çalıştıkları eşyalar kontrol ediliyor mutlaka biri görmüş çevirmiştir
  • Kameralar çalışmıyor mu
  • AHL de kameralar her metrekareyi görüyor , kadın kim ile konuştu, pasaporttan çıktıktan sonra kim ile gitti , hangi araca bindi plakası ne? Birilerinin işine gelmemiş olmalı ki araştırmamışlar , bi kurcalasınlar bakalım bu işin altından ne çıkacak ? ? ? ...
  • Aksarayda falandır ya. Ankara garip geldi biraz.
  • Kedimi kardeşim bu koca kadın havalimanında kaybolsun, her yerde kamera var. Şimdi nasıl 11 Haziran'da mı girmiş 12 Haziran'da mı. Kendi isteğiyle tuvalete girip farklı bir kılıkla çıktıysa feriştahı arasa zor iş. İnşallah sağsalim bulunur

Kanada’dan İstanbul aktarmalı ülkesine gitmek isteyen Kırgızistanlı Nurgiza Kulmanbetova Atatürk Havalimanı’nda adeta sır oldu.

Kanada merkezli bir şirkette çalışan Kırgızistanlı Nurgiza Kulmanbetova, ülkesine dönmek için THY’ye ait uçakla 11 Haziran günü Toronto’dan İstanbul’a geldi. Saat 15.00 sıralarında Atatürk Havalimanı’na inen Kulmanbetova, aynı akşam saat 19.00’da İstanbul-Bişkek uçağına rezervasyonu olmasına rağmen uçağa binmedi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Ailesi Kırgız kadına ulaşmak istedi ancak bu süreçte iletişim kuramadı. Seyahatin üzerinden iki gün geçmesine rağmen Kulmanbetova’nın adeta sırra kadem basması üzerine Kırgızistan Başkonsolosluğu harekete geçti. Atatürk Havalimanı kayıtlarından genç kadının Türkiye’ye giriş yaptığı tarihi öğrenen konsolosluk, giriş tarihinin seyahat gününden bir gün sonra yani 12 Haziran günü saat 22.06’da gerçekleştiğini tespit etti.

Bu arada aile, genç kadına ait banka kartından Ankara’daki bir banka şubesinden 11 Haziran günü 60 dolar ve 390 TL para çekildiğini öğrendi.

Kulmanbetova’nın Türkiye’ye resmi olarak giriş yaptığı tarihten bir gün önce bankadan işlem yapılmış olması, kartın çalınmış olması ihtimalini akıllara getirdi.

Kulmanbetova’nın izini bulmak için sosyal medya üzerinden çağrıda bulunan ailenin bu çağrısına bir görgü tanığı cevap verdi.  O kişi, Kırgız kadını son olarak Atatürk Havalimanı’nda 310 numaralı köprünün olduğu bölgede gördüğünü söyledi.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

Kırgız kadın Atatürk Havalimanı'nda sır oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Sır!? ~ 6 yıl önce
Bir sürü kadını bu tür dalavere ile getiriyorlar. O sır olmamıştır. Pasaport çıkışından sonra pimp in tekinin peşine takılıp alemlere akıtmışlardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mm ~ 6 yıl önce
O kadına bulduğu lar Anakara hastane 'de ama haberimiz yok nasıl bu kadın orda oldu ve ne oldu????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sht ~ 6 yıl önce
60 dolar şüpheli geldi Kırgızistan pasaportu varsa vizesiz girebiliyor ülkeye sonuçta resmi yollardan ülkeye gitmiş bir yerlerde bağlantısı vardır uçağın nereye geldiği belli pasaportun orada sürekli Özbek Kırgız yoğunluğu oluyor çıkış kısmında da bagaj aramaların da ülkeye kaçak getirmeye çalıştıkları eşyalar kontrol ediliyor mutlaka biri görmüş çevirmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kkk ~ 6 yıl önce
Kameralar çalışmıyor mu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kirli İşler ~ 6 yıl önce
AHL de kameralar her metrekareyi görüyor , kadın kim ile konuştu, pasaporttan çıktıktan sonra kim ile gitti , hangi araca bindi plakası ne? Birilerinin işine gelmemiş olmalı ki araştırmamışlar , bi kurcalasınlar bakalım bu işin altından ne çıkacak ? ? ? ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahri ~ 6 yıl önce
Aksarayda falandır ya. Ankara garip geldi biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kırgız ~ 6 yıl önce
Sen ne düşünüyorsun zavallı insan, Kırgız, Rus ya da Özbek ise illa Aksaray mı? Kendine gel! Kendini hırkını çok büyük görüyorsun herhalde! Türk kadın yok mu Aksaray’da? Yeter artık be? Temizlikçi, bakıci ise insan değil mi? Kız Toronto’dan geldi söylenmiş sen kimsin, algılanmak için? Okul için iş için yada tatlı için belki gitti. İnsan olun yeter ya!
Aksaray ~ 6 yıl önce
Bunu söylemendeki kasıt kadının kötü yolda oldugunu ima etmek ama unutma. Sadece hayat kadınları o ülkelerden olmuyor. Türkiyede eskort ara %99 Türk cıkar. İğneyi kendi kendine çuvaldızı başkasına batır..
Haseki ~ 6 yıl önce
Haseki -Yusufpaşa - Aksaray tramvay civarında olabilir.
Yok artık ~ 6 yıl önce
Kedimi kardeşim bu koca kadın havalimanında kaybolsun, her yerde kamera var. Şimdi nasıl 11 Haziran'da mı girmiş 12 Haziran'da mı. Kendi isteğiyle tuvalete girip farklı bir kılıkla çıktıysa feriştahı arasa zor iş. İnşallah sağsalim bulunur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000