18 Ocak 2013, Cuma 13:56:25

KILIÇDAROĞLU'NUN UÇAĞINA YAKIT İKMALİ!

CHP’nin Çin gezisi dönüşünde bavul rötarı yaşanacak. Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyeti taşıyacak uçak, yolcuların yaptığı alışveriş sonrası aşırı yük nedeniyle alması gereken yakıtı alamadı. Uçak bu nedenle Trabzon'da yakıt ikmali yapacak...
  • Gumrukculer is basina
  • arkadasım full yakıtla daha hafıf ucakla ıstanbula kadar gelebılırdınız..almasaydınız canım sızde cakma saatlerı?cok mu lazım cakma saat?
  • Şu karşı rüzgar olmasa chp nerlere uçacak ama..rüzgar kuvvetli işte..
  • Bu tip saçma haberleri sorgulamadan yayına neden koyuyorsunuz anlamıyorum. Uçak Urumçi'den full yakıt almıştır ve toplam ağırlık ile ilgili bir sorun olmamıştır. Tek sorun ters yönden gelen 100-150 knot civarındaki rüzgar nedeniyle menzilin azalması idi. Daha sonradan siddeti azalan rüzgar nedeniyle Ankara'ya kadar gidebilme durumu ortaya çıktığından Trabzon'a inilmemiştir. Yorumların seviyesiz olması normal ancak site yönetimi olarak en azından siz biraz dikkatli olun. Saygılarımla. FA
  • bu adamların bır de ıktıdara gelıp hazıneyı yonettıklerını dusunsenıze...
  • Ekonomimizi Manukyana devredecekler hatta bence Ulkeyı bıraksınlarda Manukyanlar yonetsın. Ulkenın kazanchaneden vatandasında kazanchane emekcısınden farkı kalmadı!
  • Parti paralari babalarinin cebinden mi cikiyor? Hazine yardimi yani devletin parasiyla geziyorlar. Birilerine cevap verirken sistemden biraz haberdar olun!
  • Başka bir sitedeki yorum hoşuma gitti. Cari açığı artırıp hükümeti zor durumda bırakmak için bu kadar alışveriş yapmışlar :)
  • ee tabi kacaklikta milletvekili ve yakinlarinin dokunulmazligi var biz 3 karton sigara getirsek hemen emniyet tepemize biner :))
  • Sincan'dan Ankara'ya uçak mı olurmuş, banliyo treni var, dolmuş var, bilemedin taksi tut!

Normalde Sincan’dan Ankara’ya mola vermeden gelebilecek özel uçak heyetteki siyasetçi işadamı ve gazetecilerin de bulunduğu yüzden fazla kişilik heyetin Pekin, Şangay ve Urumçi’de yaptığı rekor alışverişten dolayı ağırlık limitlerini aştı ve alması gereken yakıtı alamadı.

O nedenle heyeti taşıyan uçak dönüş yolunda yakıt ikmali için Trabzon’da zorunlu mola verecek. Uçak, yakıt ikmalinin ardından Ankara’ya devam edecek.

En çok neler aldılar?

İpek yorgan, çakma saat, bijuteri, telefon ve çeşitli elektronik eşyalar.

1995'TE DE BENZERİ YAŞANMIŞTI

Süleyman Demirel'in Cumhurbaşkanlığı döneminde gerçekleştirdiği 10 günlük uzakdoğu gezisinde de benzer bir durum yaşanmıştı. 1995 mayısında Demirel ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak aşırı yük nedeniyle havalanamama tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştı. (Hürriyet)

KILIÇDAROĞLU'NUN UÇAĞINA YAKIT İKMALİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Gumruk ~ 11 yıl önce
Gumrukculer is basina

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yakıt? ~ 11 yıl önce
arkadasım full yakıtla daha hafıf ucakla ıstanbula kadar gelebılırdınız..almasaydınız canım sızde cakma saatlerı?cok mu lazım cakma saat?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
Şu karşı rüzgar olmasa chp nerlere uçacak ama..rüzgar kuvvetli işte..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F.A. ~ 11 yıl önce
Bu tip saçma haberleri sorgulamadan yayına neden koyuyorsunuz anlamıyorum. Uçak Urumçi'den full yakıt almıştır ve toplam ağırlık ile ilgili bir sorun olmamıştır. Tek sorun ters yönden gelen 100-150 knot civarındaki rüzgar nedeniyle menzilin azalması idi. Daha sonradan siddeti azalan rüzgar nedeniyle Ankara'ya kadar gidebilme durumu ortaya çıktığından Trabzon'a inilmemiştir. Yorumların seviyesiz olması normal ancak site yönetimi olarak en azından siz biraz dikkatli olun. Saygılarımla. FA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
bu adamların bır de ıktıdara gelıp hazıneyı yonettıklerını dusunsenıze...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cari Aćık ~ 11 yıl önce
Ekonomimizi Manukyana devredecekler hatta bence Ulkeyı bıraksınlarda Manukyanlar yonetsın. Ulkenın kazanchaneden vatandasında kazanchane emekcısınden farkı kalmadı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Parti paralari babalarinin cebinden mi cikiyor? Hazine yardimi yani devletin parasiyla geziyorlar. Birilerine cevap verirken sistemden biraz haberdar olun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rna ~ 11 yıl önce
Başka bir sitedeki yorum hoşuma gitti. Cari açığı artırıp hükümeti zor durumda bırakmak için bu kadar alışveriş yapmışlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 11 yıl önce
ee tabi kacaklikta milletvekili ve yakinlarinin dokunulmazligi var biz 3 karton sigara getirsek hemen emniyet tepemize biner :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
israf ~ 11 yıl önce
Sincan'dan Ankara'ya uçak mı olurmuş, banliyo treni var, dolmuş var, bilemedin taksi tut!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000