17 Mayıs 2011, Salı 08:05:43

Kılıçdaroğlu havalimanında zor anlar yaşadı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon Havalimanı'nda partililerin yoğun ilgisi nedeniyle ezilme tehlikesi atlattı...
  • KILICTAR OGLUU YANLIS YERDESIN TRABZON DIYER 80 ILIMIZE BENZEMEZ. HEPSI AKP`LI YADA MHP`LI
  • Kursat Tuzmen delikanli olsaydi MHPde olurdu, AKPde degil.Gerci AKPde kapinin onune koydu ya, artik gelir sana delikanliligini gosterir..
  • 500 partiliye gerek yok, sadece Kürşat TÜZMEN gibi bir delikanlı olsa yeterdi. Dün TOBB genel kurulunda, herkes kimin ne olduğunu gördü... :)
  • Kardeşim burada siyaset yapmanın ne anlamı var? Herkesin görüşü kendinedir. Burası yeri değil. Lütfen...
  • sayın genel başkanım seninle ölümüne kadar varız.CHP varsa KILIÇDAROĞLU varsa herkes için var.AZ KALDI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ.13 haziran sabahı herkes huzurla kalkacak.dürüst ve doğru bir siyasetci ile uyanacak.
Erzincan'dan özel  uçakla akşam saatlerinde Trabzon'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Trabzon Havalimanı'nda yaklaşık 500 partili, 'Başbakan Kemal' sloganları ile karşıladı. VIP Salonu'ndan çıkan Kılıçdaroğlu, yoğun kalabalık içinde kalınca bir ara ezilme tehlikesi geçirdi.

Partililerin yardımıyla güçlükle otobüse bindirilen Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla konaklayacağı otele geçti. Havalimanında kendisine verilen çiçekleri otelin  önünde bekleyen genç kızlara veren Kılıçdaroğlu'na gençler KPSS'den yakındı. Bir geç kız, "KPSS mağduruyuz. Bizi unutmayın. Oylarımız sizin" diye seslendi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra otelde dinlenmeye  çekildi.
Kılıçdaroğlu havalimanında zor anlar yaşadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
KILICTAR OGLUU YANLIS YERDESIN TRABZON DIYER 80 ILIMIZE BENZEMEZ. HEPSI AKP`LI YADA MHP`LI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kursat Tuzmen delikanli olsaydi MHPde olurdu, AKPde degil.Gerci AKPde kapinin onune koydu ya, artik gelir sana delikanliligini gosterir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
500 partiliye gerek yok, sadece Kürşat TÜZMEN gibi bir delikanlı olsa yeterdi. Dün TOBB genel kurulunda, herkes kimin ne olduğunu gördü... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kardeşim burada siyaset yapmanın ne anlamı var? Herkesin görüşü kendinedir. Burası yeri değil. Lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sayın genel başkanım seninle ölümüne kadar varız.CHP varsa KILIÇDAROĞLU varsa herkes için var.AZ KALDI GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ.13 haziran sabahı herkes huzurla kalkacak.dürüst ve doğru bir siyasetci ile uyanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000