22 Nisan 2018, Pazar 09:47:18

Kiev-İstanbul seferleri artırılıyor

Ukrayna Altyapı Bakanı’nın Avrupa Entegrasyonundan Sorumlu Yardımcısı Viktor Dovgan, Ukrayna'nın Kiev-İstanbul uçak seferlerinin sayısının artması beklentisinde olduğunu ifade etti.
  • Uzun vadeli pozisyon olmak icin Ukrayna ucuslari ve baglantilari cok onemli
  • Insan olun. Ondan olma vasfi olmayan sapık karaktersizler oraya gitmesin... Türkler dedin mi sapık görgüsüz kaba lafını duymak üzücü...
  • Ruslar vizeyle bloke ediyor Ukrayna frekansla acıyor. Hey be
  • Hadi gençler Kiev de Türk ün gücünü daha çok gösterin :)
  • 55 milyon Ukrayna her gecen gun batiya aciliyor, THY nin Malezya yi kaybettigi gibi burayi da Araplara Avrupalilara birakmamali gerekirse, Ukraine Air ile THY ortak olsun, Kirv ucuslari cok az THY nin gunde 5 ucus koymasi lazim devaminda Ankarada Kiev

Ukrayna Altyapı Bakanı’nın Avrupa Entegrasyonundan Sorumlu Yardımcısı Viktor Dovgan, Ukrayna'nın Kiev-İstanbul uçak seferlerinin sayısının artması beklentisinde olduğunu ifade etti.

2018 yılının Ekim ayı sonunda faaliyete açılacak yeni İstanbul havalimanında, Ukraynalı hava yolu şirketlerine ihtiyaç duydukları sürelerin verilmesi halinde Kiev-İstanbul seferlerinin artmasının mümkün olacağını ifade eden Viktor Dovgan, gazetecilere yaptığı açıklamada, günümüzde Odesa-İstanbul seferlerinde uçuş sayısının her iki taraf için de 14’ten 28’e kadar arttırıldığını vurguladı.

Viktor Dovgan, “Biz, Karadeniz üzerinde hava ulaşımının normalleşmesini istiyoruz. Bu, bölgede uçuş güvenliğini arttırmamızı ve ICAO ile sivil havacılık alanında uluslararası hukuka uyulmasını sağlayacak. Ancak bu, Türkiye ile hava seyrüsefer hizmetin etkinliğini ve hava seyrüsefer hizmeti sağlayıcıları arasında koordinasyonun arttırılması, söz konusu bölgede uçuş güvenliği ile ilgili Avrupa normlarının uygulanması ve hava seyrüsefer hizmetleri etkinliğine yardımcı olacak fonksiyonel hava sahası bloğu (FAB) kurulması halinde mümkün olacak” diye anlattı.

Fonksiyonel hava sahası bloğunun kurulması konusunun hükümetler arası komisyon düzeyinde ayrı olarak ortaya koyulduğunu ifade eden Dovgan, “Bu siyasi bir mesele ve ancak iki ülkenin üst düzey yönetimi tarafından onaylanmasından sonra çözülebilir” diye kaydetti.

Daha önce Türkiye ile Ukrayna arasında uçuşların artırılması amacıyla imzalanan yeni anlaşmayla, İstanbul-Odesa uçuş frekansının iki katına çıkarıldığı bildirilmişti. İstanbul-Odesa hattındaki haftalık uçuşları 14'ten 28'e çıkarılırken, iki ülke arasında yeni uçuş noktaları konusunda da mutabık kalındı. (Kırım Haber Ajansı)

Kiev-İstanbul seferleri artırılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ukrayna ~ 6 yıl önce
Uzun vadeli pozisyon olmak icin Ukrayna ucuslari ve baglantilari cok onemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Insan ~ 6 yıl önce
Insan olun. Ondan olma vasfi olmayan sapık karaktersizler oraya gitmesin... Türkler dedin mi sapık görgüsüz kaba lafını duymak üzücü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rusya ~ 6 yıl önce
Ruslar vizeyle bloke ediyor Ukrayna frekansla acıyor. Hey be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ün gücü ~ 6 yıl önce
Hadi gençler Kiev de Türk ün gücünü daha çok gösterin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Strategist ~ 6 yıl önce
55 milyon Ukrayna her gecen gun batiya aciliyor, THY nin Malezya yi kaybettigi gibi burayi da Araplara Avrupalilara birakmamali gerekirse, Ukraine Air ile THY ortak olsun, Kirv ucuslari cok az THY nin gunde 5 ucus koymasi lazim devaminda Ankarada Kiev

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000