06 Aralık 2016, Salı 21:20:06

Kıbrıs'ta grev bilançocu; 23 sefer yapılamadı

KKTC genelindeki grev nedeniyle planlanan 23 uçuş iptal edilirken, iptallerden 2 bin yolcu etkilendi.
  • Grevde en rezili Pegasustu. Arka arkaya seferleri koydu. Ne hizmet vardı ne de başka birşey. Hayatımızdan bezdirdi bizi. Keşke iptal etseydi daha iyi olurdu. Siz siz olun Ercana pegasus ile gitmeyin.
  • Tillarca turkiye tarafinda finansa edilen ve dunyada hiçbir ulkenin tanimadiği bir ulkedir kuzey kibris..malesef çalişanlarin maaşlari turkiyedeki muadillerinden en az 2 kato fazlidir..her turlu uatirim turkiye devleti tarafinda yapilir ve turk şirketleri yaparlar..varliklisi ingiltere de amerikada yaşar goç etmiştir..kendi memleketine tek bir faydasi olmamiştir olamazdir..da..kusura bakmayin grtçek budur işte...grev olmuş turizm etkilenmiş kimim umurunda nasilsa turkiye var para gonderir grevde yapariz onu da yapariz..
  • Bu Kıbrıs ta grev yapmak adettendir canı sıkılan grev yapar
  • Tabii ki grev bir hak. Ama KKTC de ki sendikalar üzüm yemek değil bağcı dövmek kafasında olduklarından kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. KTHY örneğinde Havasen göz göre göre şirketi batırdı. Ülkenin en yüksek maaşlarına sahiptiler. Arkasından CAS şirketine göz diktiler, sonunda Türkiyenin en büyük yer hizmetleri şirketi Havaş ortaklığı bozup gitti. Şimdi de CAS personelinşn her an yapacağı grev korkusundan müşteri bulamıyorlar. Bakın IST handlinge ? Adamlar adam gibi çalışıyorlar ama ne hikmetse sendika onlara dokunamıyor.
  • KKTC'ye sadece Turk sirketleri ucabiliyor ve ulkenin kendi havayolu yok. Dolayisiyla bu grevden sadece Turk sirketleri etkilendi. Bu tutum devam ederse yeni yapilacak havalimani ile birlestirerek havalimani kontrolu de T.C. Ye baglanir olan yine KKTC calisanlarina olur. KTHY olayinda da aynisini yasadik
  • Ya arkadaşlar AB ülkeleri vs gibi ileri demokrasilerde her allahın günü grev oluyor. Pilotlar greve gidiyor, doktorlar gidiyor v.s. Grev bir hak arama yöntemidir. Öcü değildir. Şirketleri yada ülkeleri batırmaz. Bir pazarlık yöntemidir. Güçlü olan işveren karşısında güçsüz ve ezilir durumdaki çalışanı koruyan demokratik bir stratejidir. Sizlerde yarın bir gün çalışma hayatına gireceksiniz. Hak arama sizlere de lazım olacak. Daha geçen hafta Lufthansa pilotları greve gitti binlerce uçuş iptal oldu. Ne oldu? Lufthansa mı battı?... Almanya mı battı?... Yarım günlük bir greve bile bu kadar işçi düşmanlığı ve bu kadar tahammülsüzlük insanlarımızın kafalarındaki demokrasi düzeylerinin de ne kadar yerlerde sürünüyor olduğumum da açık bir göstergesi galiba.. Üzgünüm..
  • .. goca kıprız'da herşeyi yediniz , bitirdiniz , tükettiniz , gala gala elinizde işleyen bir ercan galdı .. onu da bitirin da , görelim siz gardaçcığım .. ne hotele turist gelir , ne gumarhaneye gumarcı .. hade , bütün gıprız birlik olun da gapatdırın ercan 'ı ..
  • Helal size. KTHY nı kapattınız. CAS kapanmak üzere. Ercan havalimanı zaten rezillik. Eh sendikalar bitirdiniz ülkeyi bitirdiniz. Allah size akıl fikir versin.
  • Yakında CAS yer hizmetleri şirketi de grev yapacak. Hizmet alan havayolları bugünden hazırlansın. Hem de uzun süreli olacak.
  • Yeni bir tane şirket kuruyorsunuz "bird airlines" diye.Resmi evrak üzerinde böyle bir şirket yok bile.Web sitesi desen aşırı amatörce.Şirket yetkilisi Tuncay denilen kişi daha önce Philips'in ürünlerini satmış normal bir sıradan insan.Adamın havacılıkla alakası yok.İstanbul,İstoç'da elektrikçi dükkanı var.Medet umduğunuz adamlara bakın Allah Aşkına.

KKTC genelindeki grev nedeniyle planlanan 23 uçuş iptal edilirken, iptallerden 2 bin yolcu etkilendi.

Açıklama da ayrıca bulunan Sivil Havacılık Dairesi Müdürü Mustafa Sofi, grevden 23 uçak seferinin etkilendiğini; grevin saat 15.30’ da sona ermesiyle hava yollarının planlanan uçuşlarının yapılacağını söyledi.

Ercan Devlet Havaalanı’nda her türlü önlemin, havacılık kuralları çerçevesinde alındığını kaydeden Mustafa Sofi, uçuşlara saat 15.30’ da yeniden başlanacağını belirtti. Sabah saatlerinde yapılması planlanan Bakanlar Kurulu, grev nedeniyle öğleden sonra toplanacak.

Kıbrıs'ta grev bilançocu; 23 sefer yapılamadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Grev ~ 7 yıl önce
Grevde en rezili Pegasustu. Arka arkaya seferleri koydu. Ne hizmet vardı ne de başka birşey. Hayatımızdan bezdirdi bizi. Keşke iptal etseydi daha iyi olurdu. Siz siz olun Ercana pegasus ile gitmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
Tillarca turkiye tarafinda finansa edilen ve dunyada hiçbir ulkenin tanimadiği bir ulkedir kuzey kibris..malesef çalişanlarin maaşlari turkiyedeki muadillerinden en az 2 kato fazlidir..her turlu uatirim turkiye devleti tarafinda yapilir ve turk şirketleri yaparlar..varliklisi ingiltere de amerikada yaşar goç etmiştir..kendi memleketine tek bir faydasi olmamiştir olamazdir..da..kusura bakmayin grtçek budur işte...grev olmuş turizm etkilenmiş kimim umurunda nasilsa turkiye var para gonderir grevde yapariz onu da yapariz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yusuf ~ 7 yıl önce
Bu Kıbrıs ta grev yapmak adettendir canı sıkılan grev yapar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ~ 7 yıl önce
Tabii ki grev bir hak. Ama KKTC de ki sendikalar üzüm yemek değil bağcı dövmek kafasında olduklarından kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. KTHY örneğinde Havasen göz göre göre şirketi batırdı. Ülkenin en yüksek maaşlarına sahiptiler. Arkasından CAS şirketine göz diktiler, sonunda Türkiyenin en büyük yer hizmetleri şirketi Havaş ortaklığı bozup gitti. Şimdi de CAS personelinşn her an yapacağı grev korkusundan müşteri bulamıyorlar. Bakın IST handlinge ? Adamlar adam gibi çalışıyorlar ama ne hikmetse sendika onlara dokunamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC Havacilik ~ 7 yıl önce
KKTC'ye sadece Turk sirketleri ucabiliyor ve ulkenin kendi havayolu yok. Dolayisiyla bu grevden sadece Turk sirketleri etkilendi. Bu tutum devam ederse yeni yapilacak havalimani ile birlestirerek havalimani kontrolu de T.C. Ye baglanir olan yine KKTC calisanlarina olur. KTHY olayinda da aynisini yasadik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 7 yıl önce
Ya arkadaşlar AB ülkeleri vs gibi ileri demokrasilerde her allahın günü grev oluyor. Pilotlar greve gidiyor, doktorlar gidiyor v.s. Grev bir hak arama yöntemidir. Öcü değildir. Şirketleri yada ülkeleri batırmaz. Bir pazarlık yöntemidir. Güçlü olan işveren karşısında güçsüz ve ezilir durumdaki çalışanı koruyan demokratik bir stratejidir. Sizlerde yarın bir gün çalışma hayatına gireceksiniz. Hak arama sizlere de lazım olacak. Daha geçen hafta Lufthansa pilotları greve gitti binlerce uçuş iptal oldu. Ne oldu? Lufthansa mı battı?... Almanya mı battı?... Yarım günlük bir greve bile bu kadar işçi düşmanlığı ve bu kadar tahammülsüzlük insanlarımızın kafalarındaki demokrasi düzeylerinin de ne kadar yerlerde sürünüyor olduğumum da açık bir göstergesi galiba.. Üzgünüm..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lufthansa ~ 7 yıl önce
Lufthansa grev nedenlerini biliyor musunuz ? Lufthansa battı mı ? Batmadı. Peki KTHY grev yaptı battı mı ? Evet. CAS da sendika tehlikesi müşteri kaçırdı mı ? Evet. Bu işçi düşmanlığı değil, para şımarıklarına karşı bir tepkidir.
.. ~ 7 yıl önce
.. goca kıprız'da herşeyi yediniz , bitirdiniz , tükettiniz , gala gala elinizde işleyen bir ercan galdı .. onu da bitirin da , görelim siz gardaçcığım .. ne hotele turist gelir , ne gumarhaneye gumarcı .. hade , bütün gıprız birlik olun da gapatdırın ercan 'ı ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 7 yıl önce
Helal size. KTHY nı kapattınız. CAS kapanmak üzere. Ercan havalimanı zaten rezillik. Eh sendikalar bitirdiniz ülkeyi bitirdiniz. Allah size akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bekleyin ~ 7 yıl önce
Yakında CAS yer hizmetleri şirketi de grev yapacak. Hizmet alan havayolları bugünden hazırlansın. Hem de uzun süreli olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev 3 ~ 7 yıl önce
Yeni bir tane şirket kuruyorsunuz "bird airlines" diye.Resmi evrak üzerinde böyle bir şirket yok bile.Web sitesi desen aşırı amatörce.Şirket yetkilisi Tuncay denilen kişi daha önce Philips'in ürünlerini satmış normal bir sıradan insan.Adamın havacılıkla alakası yok.İstanbul,İstoç'da elektrikçi dükkanı var.Medet umduğunuz adamlara bakın Allah Aşkına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000