10 Ekim 2008, Cuma 08:13:06

Kıbrıs'ta eğitim uçağı düştü!

Kıbrıs Rum kesiminde, Crifon tipi eğitim uçağı, Baf Havaalanı'ndan havalandıktan kısa süre sonra düştü.
  • Haber başlığını son derece doğru buluyorum. Uçak Kıbrıs'ta düşmüştür. Kıbrıs Cumhuriyeti adlı ülkeyi bir tek Türkiye tanımamaktadır. Bu da neyi değiştirir ki? Tüm Dünya Kıbrıs olarak biliyor, KKTC olarak değil. Türkiye'de elbet tanıyacaktır....
  • Haber başlığınızı son derece yanlış ve yanlı buluyorum. Habere konu uçak GÜNEY Kıbrıs da kırıma uğramıştır. Kıbrıs Cumhuriyet adı altında bir ülke Türkiye Cumhuriyetince tanınmadı ve asla tanınmayacaktır!!!!

Rum radyosunun haberine göre, dün sabah saat 11.00 sularında Baf Havaalanı'ndan kalkan uçak, havalandıktan kısa süre sonra alçak irtifadayken düştü.

Uçaktaki biri kadın 2 İngilizin, kazadan hafif yaralarla kurtulduğu belirtildi.

 

Kıbrıs'ta eğitim uçağı düştü!

Yorumlar

Kıbrıslı ~ 16 yıl önce
Haber başlığını son derece doğru buluyorum. Uçak Kıbrıs'ta düşmüştür. Kıbrıs Cumhuriyeti adlı ülkeyi bir tek Türkiye tanımamaktadır. Bu da neyi değiştirir ki? Tüm Dünya Kıbrıs olarak biliyor, KKTC olarak değil. Türkiye'de elbet tanıyacaktır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KKTC ~ 16 yıl önce
Haber başlığınızı son derece yanlış ve yanlı buluyorum. Habere konu uçak GÜNEY Kıbrıs da kırıma uğramıştır. Kıbrıs Cumhuriyet adı altında bir ülke Türkiye Cumhuriyetince tanınmadı ve asla tanınmayacaktır!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000