09 Ağustos 2016, Salı 09:27:25

Kıbrıslı üniversiteler havayolu kuracak

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kıbrıs Üniversiteler Birliği (KÜB) Başkanı Serhat Akpınar, katıldığı TV programında, ortak havayolu kuracaklarını belirtti.
  • Yaa su yavru vatanin adi batiran vatan olarak degistirilse? TC nin parasini ayni su zengin cocuklari gibi yiyolar 5-6 tane portakal agacindan baska ne var orda?
  • KKTC de sendika ağaları olduğu sürece bir numara olmaz. Önce KTHY nı batırdılar. Sonra CAS'ı. Hatta KTHY nı batıran yönetim kurulu başkanını CAS şirketine müdür yaptılar. Bu kafayla siz bir adım ilerleyemezsiniz.
  • Eğer bunlar bu işin başına Gıbrıslıları getirecek ve yiönetim kadrosu Gıbrıslı olucaksa o şirketten kimseye hayır gelmez. Çünkü mantelite çok önemli bu havacılıkta. Ahmet Akpınarı KTHY de gördük kankası İlyas ile ne kadar başarıyı sağladılar.
  • Desenize uçuş işletme müdürünün adı şimdiden belli
  • KTHY batirilari 5 yil oldu. Elde var sifir.... KKTC 2 Cessnayi bile ucuramadi. Cyprus Airways batali 1 bucuk yil oldu.... Elde var 3.... Cobalt Airways, TUS ve yakinda Orion Airways.... Biz ancak bullicik ucururuk.... gisgirta gisgirta....
  • maceraya atılmayın ama en azından mevcut şirketler ile anlaşma yapın ve öğrencilerin yıllık 4 uçusu ( 2 gidiş-2 geliş ) süspanse edin ve gençler daha az yol parası ödesin.
  • Adam direk proje osman fikirleri ile çıkmış yola. Ama o milletin parasını savırdu batırdı kurumu siz kimin parasını savuracaksınız..?
  • Dar gövde 100-110 yolculu uçaklar iş yapar.
  • Kibrisa mersinden tren yolu yapılmalı. Ucak pahali, gemi cok sallaniyor millet rezil oluyor. En temizi yavru vatani anavatana demir aglarla baglamaktir.
  • ya o değilde KTHY nasıl battı gitti arkadaş ????

GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Kıbrıs Üniversiteler Birliği (KÜB) Başkanı Serhat Akpınar, katıldığı TV programında, KKTC Yüksek Öğretiminin dünden bugüne gelişimi, olması gerekenleri ve işleyişi hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Girne'deki üniversitenin Türkiye'deki birçok vakıf üniversitesinden daha uygun fiyatlara sahip olduklarını belirten Akpınar, öğrencileri adada okumaya davet etti. Öte yandan Akpınar Kıbrıslı Üniversiteler Birliği (KÜB) olarak ilerleyen dönemde ortak havayolu kurma projelerinin olduğunu belirtti.

Akpınar, havayolu ile öğrencilere büyük avantajlar sağlayacak uçuş imkanları sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Kıbrıslı üniversiteler havayolu kuracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

TC ~ 8 yıl önce
Yaa su yavru vatanin adi batiran vatan olarak degistirilse? TC nin parasini ayni su zengin cocuklari gibi yiyolar 5-6 tane portakal agacindan baska ne var orda?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batırıcı güçler ~ 8 yıl önce
KKTC de sendika ağaları olduğu sürece bir numara olmaz. Önce KTHY nı batırdılar. Sonra CAS'ı. Hatta KTHY nı batıran yönetim kurulu başkanını CAS şirketine müdür yaptılar. Bu kafayla siz bir adım ilerleyemezsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRUSÖZ ~ 8 yıl önce
Eğer bunlar bu işin başına Gıbrıslıları getirecek ve yiönetim kadrosu Gıbrıslı olucaksa o şirketten kimseye hayır gelmez. Çünkü mantelite çok önemli bu havacılıkta. Ahmet Akpınarı KTHY de gördük kankası İlyas ile ne kadar başarıyı sağladılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AAK ~ 8 yıl önce
Desenize uçuş işletme müdürünün adı şimdiden belli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALY ~ 8 yıl önce
Kim acaba?
TUN ~ 8 yıl önce
Benmiyim yoksa?
Bullicik ~ 8 yıl önce
KTHY batirilari 5 yil oldu. Elde var sifir.... KKTC 2 Cessnayi bile ucuramadi. Cyprus Airways batali 1 bucuk yil oldu.... Elde var 3.... Cobalt Airways, TUS ve yakinda Orion Airways.... Biz ancak bullicik ucururuk.... gisgirta gisgirta....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
macera ~ 8 yıl önce
maceraya atılmayın ama en azından mevcut şirketler ile anlaşma yapın ve öğrencilerin yıllık 4 uçusu ( 2 gidiş-2 geliş ) süspanse edin ve gençler daha az yol parası ödesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sündüs ~ 8 yıl önce
Süspanse degil sübvanse..
Tdk ~ 8 yıl önce
Suspanse edilmez subvanse edilir
macera 2 ~ 8 yıl önce
Ne oldugunu anlamişsiniz iste duzeltince daha mi iyi anlasildi . Yinede sagolun ama ben ekonomist falan degilim bir cogu gibi halkım sadece.
Proje osman ~ 8 yıl önce
Adam direk proje osman fikirleri ile çıkmış yola. Ama o milletin parasını savırdu batırdı kurumu siz kimin parasını savuracaksınız..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crafter ~ 8 yıl önce
Dar gövde 100-110 yolculu uçaklar iş yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kibrisa tren ~ 8 yıl önce
Kibrisa mersinden tren yolu yapılmalı. Ucak pahali, gemi cok sallaniyor millet rezil oluyor. En temizi yavru vatani anavatana demir aglarla baglamaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kktc ~ 8 yıl önce
ya o değilde KTHY nasıl battı gitti arkadaş ????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000