01 Mart 2009, Pazar 11:18:09

Kıbrıs Rum Hava Yolları 4 yıl sonra kâr etti

Kıbrıs Rum Hava Yolları, 4 yıllık zarardan sonra 1.7 milyon Euro kâr etti
  • kime helal olsun diyorsunuz,okuduğunuzu anlamadınız herhalde rum havayolları yani tanımadığımız bir ülkenin havayolu,kthy değil bu firma
  • Amerika Birleşik Devletletleri ile Türkiye nasıl karşılaştırılamaz ise THY bir büyükde de Kıbrıs Rum Hava Yollaro ile de karşılaştırılamaz. Başımıza ne geliyor ise kör cehaletimizden geliyor. Keşke bu uçakların üzerinde sadece CYPRUS yazmasa. Kıbrıs sadece rumlara ait değil ve sadece rumlardan oluşmuyor. Gerçi CYPRUS ismini kullanmaları yasak ama kimsenin bundan haber yok sanıyorum. Eski bilgileri ve anlaşmaları kurcalayıp bunun üzerine gidilebilinseydi keşke.
  • Sizce THY ile Cyprus Airways kıyaslanabilirmi!!!bunu yazmak bile bence cahilliktir!! Dünyanın en Kötü havayollarından bir tanesi "Cyprus Airways"tir.!!! Nasıl konuları saptırıp bu durumlara getiriyorsunuz anlamadım. Bu konun içinde bulunmakdan bile şu an kendimi küçülmüş bile görüyorum. Lütfen daha fazla basitleşmeyin derim.KIBRISLI
  • İlk olarak söylemek isdediğim ben öyle bie şey yazmadım!!!!!lütfen bu yazdığım ilk yorumdu.!!!!lütfen kimin yazdığını dikkat edin derim!!!!
  • Sn Kıbrıslı, söylediklerinin hiçbirine alınmadım. Ancak sizi yukarıda bahsedilen haberi tekrardan okumaya davet ediyorum. Söz konusu Cyprus Airwas in karıdır. Ancak siz konuyu saptırıp THY ile kıyas yapmaya kalktınız. Hemde THY nin bu acılı gününde böyle şeyleri söylemekten de geri kalmadınız. Size Kıbrıscık dedim ve sözümün arkasındayım. Çünkü Kıbrısda Kıbrıslı arkadaşlarım yerli kıbrıslılar için Kıbrıscık kelimesini kullanırlar.Bu kelimeyi kıbrısda kullanırken alınmıyorsunda burada bu kelimeyi kullandım diye mi alındınız?
  • thy tabiiki ornek alacak..Isterse 700 ucagi olsun yine ornek alacak,yine ornek alacak.Sen milli havayolunun yonetilis,idare edilisine bak,her sey sacma sapan,olmaz olsun boyle profesyonellik disi yonetim anlayisi..Ben sadece helal olsun demiyorum,GURUR DUYUYORUM Cyprsu ve bunun gibi bir cok havayolu sirketine.
  • Belki filo olarak THY gibi degiller ama yonetim sekilleri bin ceker bu bizimkilere.Cyprus airways'e helali hos olsun diyorum..
  • Arkadaşlar siz nasıl yorum yapıyorsunuz ben anlamamadım bu sitesinin bu kadar düşük seviyeli okuyucuları olduğunu bilmiyordum. Konu hakkında bilgisi olup olmayanlar yazıyor.Burası politika istesi deil HAVACILIK sitesidir. Ben Kuzey Kıbrıslı bir Türk olarak arkadaşın söylediği Kıbrıscık kelimesi kınıyorum.Hangi Kıbrıslı Türk Rumları destekleyebilirki böyle düşük basit bir yorum yapıyor!!yazıklar olsun bu gibi düşüncelere sahip olan insanlara!!!!
  • sen muhtemelen kuzey kıbrıslı rumları destekleyen tipik Türk düşmanı Kıbrıscıksın galiba. Bence buralarda fazla ağzını açma yoksa sinek kaçar çıkaramayız.
  • burada yazılacak bir tek söz var ki KLAVYESİ OLAN YAZIYOR , YORUM YAPIYOR THY 'yi Cyprus ile kıyaslıyacak kadar mı cahilsin kardeşim . Biraz oku biraz araştır yahu

Kıbrıs Rum Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Kikis Lazarides, art arda iki yıl kâr elde edildiğini açıkladı.

Lazarides, bu gelişmenin art arda dört yıl süren, 150 milyon Euro miktarında ve havayollarının hayatta kalmasını tehdit eden, zararın ardından yaşandığını söyledi. 

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Lazarides, 2007’deki 1.2 milyon Euro’luk kara kıyasla, bu yılın sonunda, 31 Aralık 2008’de, vergilerden sonra 1.7 milyon Euro’luk kâr elde edildiğini söyledi.

Lazarides, petrol fiyatlarındaki beklenmedik artışa, mali krizin etkilerine ve şirketin uçakların aşırı kullanım masraflarına rağmen bu sonuçların elde edildiğini belirtti.

Kıbrıs Rum Hava Yolları 4 yıl sonra kâr etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
kime helal olsun diyorsunuz,okuduğunuzu anlamadınız herhalde rum havayolları yani tanımadığımız bir ülkenin havayolu,kthy değil bu firma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amerika Birleşik Devletletleri ile Türkiye nasıl karşılaştırılamaz ise THY bir büyükde de Kıbrıs Rum Hava Yollaro ile de karşılaştırılamaz. Başımıza ne geliyor ise kör cehaletimizden geliyor. Keşke bu uçakların üzerinde sadece CYPRUS yazmasa. Kıbrıs sadece rumlara ait değil ve sadece rumlardan oluşmuyor. Gerçi CYPRUS ismini kullanmaları yasak ama kimsenin bundan haber yok sanıyorum. Eski bilgileri ve anlaşmaları kurcalayıp bunun üzerine gidilebilinseydi keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sizce THY ile Cyprus Airways kıyaslanabilirmi!!!bunu yazmak bile bence cahilliktir!! Dünyanın en Kötü havayollarından bir tanesi "Cyprus Airways"tir.!!! Nasıl konuları saptırıp bu durumlara getiriyorsunuz anlamadım. Bu konun içinde bulunmakdan bile şu an kendimi küçülmüş bile görüyorum. Lütfen daha fazla basitleşmeyin derim.KIBRISLI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İlk olarak söylemek isdediğim ben öyle bie şey yazmadım!!!!!lütfen bu yazdığım ilk yorumdu.!!!!lütfen kimin yazdığını dikkat edin derim!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sn Kıbrıslı, söylediklerinin hiçbirine alınmadım. Ancak sizi yukarıda bahsedilen haberi tekrardan okumaya davet ediyorum. Söz konusu Cyprus Airwas in karıdır. Ancak siz konuyu saptırıp THY ile kıyas yapmaya kalktınız. Hemde THY nin bu acılı gününde böyle şeyleri söylemekten de geri kalmadınız. Size Kıbrıscık dedim ve sözümün arkasındayım. Çünkü Kıbrısda Kıbrıslı arkadaşlarım yerli kıbrıslılar için Kıbrıscık kelimesini kullanırlar.Bu kelimeyi kıbrısda kullanırken alınmıyorsunda burada bu kelimeyi kullandım diye mi alındınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
thy tabiiki ornek alacak..Isterse 700 ucagi olsun yine ornek alacak,yine ornek alacak.Sen milli havayolunun yonetilis,idare edilisine bak,her sey sacma sapan,olmaz olsun boyle profesyonellik disi yonetim anlayisi..Ben sadece helal olsun demiyorum,GURUR DUYUYORUM Cyprsu ve bunun gibi bir cok havayolu sirketine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Belki filo olarak THY gibi degiller ama yonetim sekilleri bin ceker bu bizimkilere.Cyprus airways'e helali hos olsun diyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar siz nasıl yorum yapıyorsunuz ben anlamamadım bu sitesinin bu kadar düşük seviyeli okuyucuları olduğunu bilmiyordum. Konu hakkında bilgisi olup olmayanlar yazıyor.Burası politika istesi deil HAVACILIK sitesidir. Ben Kuzey Kıbrıslı bir Türk olarak arkadaşın söylediği Kıbrıscık kelimesi kınıyorum.Hangi Kıbrıslı Türk Rumları destekleyebilirki böyle düşük basit bir yorum yapıyor!!yazıklar olsun bu gibi düşüncelere sahip olan insanlara!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sen muhtemelen kuzey kıbrıslı rumları destekleyen tipik Türk düşmanı Kıbrıscıksın galiba. Bence buralarda fazla ağzını açma yoksa sinek kaçar çıkaramayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
burada yazılacak bir tek söz var ki KLAVYESİ OLAN YAZIYOR , YORUM YAPIYOR THY 'yi Cyprus ile kıyaslıyacak kadar mı cahilsin kardeşim . Biraz oku biraz araştır yahu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000