27 Haziran 2016, Pazartesi 14:00:55

Kharkov-Dalaman seferleri başladı

Ukrayna'nın ikinci büyük şehri Kharkov'dan Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne dolu gelen yolcu uçağı, havalimanında su takı ile karşılandı.
  • Kendi havayollari yemek vermiyor herhalde... baksana aç gibi saldırmışlar... edep yahu...
  • Rusya ekonomosi resmen bizim ambargoyla coktu grl oxur dile eyyyyyy congo:)
  • lan arkadaş itfaiye araçlarını böyle enstantenelerde kullanmayın.o araçlar oyuncak değil.uçakta oyuncak değil.bir terslik olur uçağın kanadını manadını kopartır o basınçla.hangi heyvan böyle bir şey düşünmüşse zihinsel çabalarını daha anlamlı işlere harcamasını canı gönülden temenni ederim.
  • Böyle sürekli yurt dışı sevdaniz devam etsin. Kendi ülkenize hayriniz yok..
  • Bakan köfte verecek. Expo yapacak. Turizm kutlayacak. Hotel dolacak. Göbek atacak. Patron yeni hotel dikecek. Kharkow gelecek. Türkiye Schenk kalkacak?
  • putin bizi sadece turizmle şah mat ettti!!! dik dur eğilmeeee:)
  • Ne kadar ucuz ucak var artik onlar iniyor meydanlara! Md,lr falan ne günlere kaldık
  • en sonunda Putin abiden özür dilemişiz ohh beeeee:) Putin daha dik durud:)
  • Vay Türkiye 'm vay....
  • Gelsin bakiim beleşci turistler. Adamlar turist getircez diye bu gidişle yakında turistlere ülkemize gelmeleri için birde para verecekler. Sirf şu kadar turist geldi bu ülkeye diyebilmeleri için. Biz keriziz bence.

Ukrayna'nın ikinci büyük şehri Kharkov'dan Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne dolu gelen yolcu uçağı, havalimanında su takı ile karşılandı.

Bravo Airways’e ait uçaktan inen turistler Türk lokumu, uçuş ekibi ise çiçeklerle karşılandı. Yolcular için ayrıca resepsiyon düzenlendi.

Ukrayna’dan Dalaman’a ilk seferini dolu olarak yapan Bravo Airways’e  uçakla ilgili olarak konuşan YDA Dalaman Havalimanı Genel Müdürü Hamdi Güvenç, Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmenin sürdüğüne işaret ederek, “40 milyonun üzerinde nüfusa sahip Ukrayna pazarında yaşanan olumlu gelişmeler Türkiye ve bölge turizmi açısından çok önemli. Ukrayna’nın farklı kentlerinden Dalaman’a yapılan sefer sayısı bu uçakla birlikte 19’a yükseldi. Bölgemizi Ukrayna’da partnerlerimizle birlikte tanıtmaya devam ediyoruz” dedi.

Ukrayna’dan Dalaman’a haftada 5 gün sefer koyan Lemar Tour ve Partneri TPG’ye ve diğer tur operatörlerineteşekkür eden  Genel Müdür Güvenç, “Ukrayna’daki tanıtım faaliyetlerimiz Kültür ve Turizm Bakanlığı’mızın destek ve işbirliği ile sürüyor” diye konuştu.
Lemar Tour Ege Bölge Müdürü Semih Mod ise şunları söyledi:“Bugünkü karşılama için öncelikle YDA ekibine ve başta Sayın Genel Müdürü Hamdi Bey’e çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandır bölgemizle ilgili Ukrayna’da çalışmalar yapıyoruz. Özellikle Rusya ile aramızda yaşanan malum olaydan sonra ciddi bir Ukrayna atağımız oldu. Şu anda Harkov'la birlikte aşağı yukarı gelecek bir uçağımız daha var. Ukrayna’nın farklı kentlerinden haftada 5 uçağa çıkıyoruz. Kiev’den 3, Kharkov ve Odesa’dan birer uçak Dalaman’a uçacak” diye kaydetti.

YDA Dalaman havalimanında törenle karşılanan Ukraynalı turistler ve Türkiye’yi ve Dalaman bölgesini çok sevdiklerini anlatarak, “Özellikle Marmaris ve Fethiye’nin tarihi ve doğal güzellikleri  ile mutfağı insanı kendisine hayran bırakıyor. Dalaman bölgesinde tatil yapmak çok güzel. Tüm tanıdıklarımıza bölgede tatil yapmalarını önereceğiz” ifadesini kullandılar.





Kharkov-Dalaman seferleri başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Salı sallanir ~ 8 yıl önce
Kendi havayollari yemek vermiyor herhalde... baksana aç gibi saldırmışlar... edep yahu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Rusya ekonomosi resmen bizim ambargoyla coktu grl oxur dile eyyyyyy congo:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hasan yavuz ~ 8 yıl önce
lan arkadaş itfaiye araçlarını böyle enstantenelerde kullanmayın.o araçlar oyuncak değil.uçakta oyuncak değil.bir terslik olur uçağın kanadını manadını kopartır o basınçla.hangi heyvan böyle bir şey düşünmüşse zihinsel çabalarını daha anlamlı işlere harcamasını canı gönülden temenni ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Böyle sürekli yurt dışı sevdaniz devam etsin. Kendi ülkenize hayriniz yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abey ~ 8 yıl önce
Bakan köfte verecek. Expo yapacak. Turizm kutlayacak. Hotel dolacak. Göbek atacak. Patron yeni hotel dikecek. Kharkow gelecek. Türkiye Schenk kalkacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerler ~ 8 yıl önce
putin bizi sadece turizmle şah mat ettti!!! dik dur eğilmeeee:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 8 yıl önce
Ne kadar ucuz ucak var artik onlar iniyor meydanlara! Md,lr falan ne günlere kaldık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakışır ~ 8 yıl önce
en sonunda Putin abiden özür dilemişiz ohh beeeee:) Putin daha dik durud:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
solid rivet ~ 8 yıl önce
Vay Türkiye 'm vay....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beleşciler ~ 8 yıl önce
Gelsin bakiim beleşci turistler. Adamlar turist getircez diye bu gidişle yakında turistlere ülkemize gelmeleri için birde para verecekler. Sirf şu kadar turist geldi bu ülkeye diyebilmeleri için. Biz keriziz bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000