21 Şubat 2010, Pazar 10:25:36

Kevin Smith, Southwest Airlines'ı yerlere vuruyor

Clerks ve Mallrats isimli filmleriyle tanınan Amerikalı oyuncu-yönetmen Kevin Smith fazla kilosu yüzünden uçağa alınmadı.
  • amerika başlıklı arkadaşım komik bir dille doğruyu söylemiş :))).southwest airlines bir lowcost kuruluşudur .kaldıki bu tür şeyler uçuş güvenliğinide etkiler .kişi başı ortalama bir ağırlık belirlenir .iki kişinin ağırlığına eşit birisinin iki koltuk alması gerekmektedir ama bizim ülkemizde pek uygulanmasada .amerikada mecburen uygulanır.ayrıca istediğini yapsın tek bir kişi amerikan başkanı olmadığı sürece 540 dan fazla uçağı filosunda bulunduran southwest e bir zarar veremez...
  • Topix.com'da takip ettiğim kadarıyla Amerikalılar obez yolculardan şikayetci ve obez yolculara karşı uygulanan politakalardan da memnunlar. Kimse sonuçta yanındaki koltukta oturan adamın kıçının yarısının kendi koltuğuna kadar taşmasını istemiyor.

Geçtiğimiz cumartesi günü Southwest Havayolu şirketinden bileti olmasına rağmen kilosu gerekçe gösterilerek uçağa alınmayan Smith, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden durumu protesto etmesi ünlü oyuncunun yaşadıklarını ülke gündemine taşıdı.

Sosyal iletişim ağı Twitter'da, "Sevgili Soutwest Havayolu şirketi: biliyorum şişmanım fakat yerime oturduktan sonra kaptanın beni uçaktan çıkartması adil mi?" yazan Smith'e, havayolu şirketi de Twitter üzerinden cevap verdi. 25 yıldır ağırlık konusunda geçerli bir politika yürüttüklerini açıklayan Southwest, ünlü oyuncunun ilk önce iki kişilik koltuk aldığını fakat sonra biletini daha erken bir uçağa değiştirdiğini, erken kalkacak uçakta ise tek bir kişilik koltuk olduğunu açıkladı. Yaşananlardan sonra kaptanın haklı olarak ünlü oyuncuyu politikaları gereği uçaktan çıkarttığını kaydeden Southwest, kısa bir süre sonra da ünlü oyuncudan özür diledi.

Gitmek istediği yere vardıktan sonra Twitter'dan eleştirilerine devam eden ünlü oyuncudan Twitter üzerinden özür dileyen Southwest, Smith'e 100 dolarlık indirim kuponu önermesi ünlü oyuncuyu daha da sinirlendirdi. İndirim kuponunu reddeden Smith, Twitter'da Southwest aleyhine küfürlü bir mesaj yazarak ne kadar kızgın olduğunu bir kez daha gösterdi.

Aşırı kiloları yüzünden haksızlığa uğrayanların haklarını savunan The National Association to Advance Fat Acceptance Derneği de konuyla ilgili bir açıklama yaparak; Southwest Havayollarını boykot etme çağrısında bulundu. Bu arada ünlü oyuncu, Twitter üzerinden havayollarını küçümseyen mesajlar yazmaya devam ediyor.

Star

Kevin Smith, Southwest Airlines'ı yerlere vuruyor

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
amerika başlıklı arkadaşım komik bir dille doğruyu söylemiş :))).southwest airlines bir lowcost kuruluşudur .kaldıki bu tür şeyler uçuş güvenliğinide etkiler .kişi başı ortalama bir ağırlık belirlenir .iki kişinin ağırlığına eşit birisinin iki koltuk alması gerekmektedir ama bizim ülkemizde pek uygulanmasada .amerikada mecburen uygulanır.ayrıca istediğini yapsın tek bir kişi amerikan başkanı olmadığı sürece 540 dan fazla uçağı filosunda bulunduran southwest e bir zarar veremez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Topix.com'da takip ettiğim kadarıyla Amerikalılar obez yolculardan şikayetci ve obez yolculara karşı uygulanan politakalardan da memnunlar. Kimse sonuçta yanındaki koltukta oturan adamın kıçının yarısının kendi koltuğuna kadar taşmasını istemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000