04 Ocak 2015, Pazar 12:10:14

KENYA'DA UÇAK GÖVDE ÜZERİNE İNİŞ YAPTI

Kenyalı charter havayolu şirketi Skyward International Aviation'a ait Fokker 50 tipi uçak, iniş takımlarındaki arıza nedeniyle Nairobi Havalimanı'na gövde üzeri iniş yaptı.
  • en azindan motoru kapali, bu durumda yanginda cikabilirdi. Veya dönen rotorlara birisi takilip ölebilirdi. Pilotu tebrik etmek gerekir
  • airporthaber yetkililerine sesleniyorum. lütfen şu yorum kısmını kapatın yada bütün mesajları onaylayarak sayfaya aktarın. yorumlar haydar dümenin köşesindeki zihni sinir şeylerden beter oluyor bazen. kötü inmiş nedir yahu böyle yorum mu olur :) kokpit camı çatlayan uçak haberinde de 321 ' in yerine 330 gittiyse zarar etmiştir falan yazmışlar :))) bu durum ağzı olan konuşuyor durumundan daha fena olmaya başladı.
  • Bizim oto sanayide bu ucagi eski haline getirler hem de cok makul fiyata.
  • Çok kötü inmiş uçağı kal etmiş.
  • Thy'den iş teklifi almıştır

Kenyalı charter firması Skyward International Aviation'a ait uçağın iniş takımlarında arıza meydana geldi. 

Kenya'nın Wajir kentinden başkent Nairobi'ye sefer düzenleyen charter şirketin Fokker 50 tipi uçağı iniş takımlarının açılmaması nedeniyle Nairobi'deki Jomo Kenyatta Uluslararası Havalimanı'na gövde üzerine iniş yaptı.

Kazada yaralanan olmadığı belirtilirken, kaza nedeniyle kapatılan pisti temizleme çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.





KENYA'DA UÇAK GÖVDE ÜZERİNE İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
en azindan motoru kapali, bu durumda yanginda cikabilirdi. Veya dönen rotorlara birisi takilip ölebilirdi. Pilotu tebrik etmek gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu nedir yahu :) ~ 9 yıl önce
airporthaber yetkililerine sesleniyorum. lütfen şu yorum kısmını kapatın yada bütün mesajları onaylayarak sayfaya aktarın. yorumlar haydar dümenin köşesindeki zihni sinir şeylerden beter oluyor bazen. kötü inmiş nedir yahu böyle yorum mu olur :) kokpit camı çatlayan uçak haberinde de 321 ' in yerine 330 gittiyse zarar etmiştir falan yazmışlar :))) bu durum ağzı olan konuşuyor durumundan daha fena olmaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bizim oto sanayide bu ucagi eski haline getirler hem de cok makul fiyata.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kötü ~ 9 yıl önce
Çok kötü inmiş uçağı kal etmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neye göre ~ 9 yıl önce
Neye göre kötü inmiş sayın ordinaryus profesör ? Muhteşem zekanızla bize iniş takımları açılmadığı takdirde nasıl ineceğimizi açıklarmısınız ? Lütfen bizi o muhteşem beyninizden çıkan fikirlerinizden mahrum bırakmayın.
S.B ~ 9 yıl önce
Thy'den iş teklifi almıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000