31 Temmuz 2015, Cuma 15:41:38

Kenya Havayolları'nda tarihi zarar

Afrika'nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Kenya Havayolları geçen yıl 290 milyon dolar zarar ettiğini açıkladı.
  • Meyve veren ağaç her haberin altında taşlanır,ne mutlu sana ülkemin gurur kaynağı Türk Hava Yolları
  • Kenya Airways Afrikanın önde gelen en büyük havayolu şirketlerinden biridir. Etophian Airlines, South Africa'da diğerleri. bence THY bir atak yapsa Kenya'yı alır. Nairobi'den tüm afrika hatlarına dahada iyi açılırdı. Kenya gerçi SkyTeam ittifakında ama olsun. THY'nin eline bir sürü fırsat geliyor ama bunu değerlendirmiyorlar anlamıyorum...
  • kenyalilar , cagirsin havaciligi 6 ayda kitaptan ogrenci gibi ders calisarak ogrenen! thy eski ykb'sini ve genel mudur hemsehrisini ogrensinler,gorsunler zarari kara nasil ceviriyorlar !
  • Thy yi sollayamamislar ama zararda.
  • 787 leri thy alsın

Havayolunun yazılı açıklama ile duyurduğu söz konusu zararın en büyük sebebi olarak ülkedeki turizm sektöründeki daralma ve çöküş gösterildi.

Petrol fiyatları, vergiler ve Körfez ülkeleri ile Etiyopya Havayolları'nın Nairobi'ye daha uygun fiyatlarla uçması zararın sebepleri arasında yer alsa da Kenya Havayolları'nın en büyük zarar kaynağı taşıdığı yolcu miktarındaki düşüş olarak gösteriliyor. Somali merkezli Eş Şebab örgütünün Kenya'da geçen yıldan itibaren terör saldırılarını arttırması üzerine bu ülkeye giden turist miktarında ciddi düşüş yaşanıyor.

Bir çok ülkenin Kenya'ya turizm uyarısı bulunuyor. Kenya'daki saldırılardan sonra yolcu sayısı turizme orantılı olarak düşen Kenya Havayolları'nın batmaktan kurtulabilmesi için 200 milyon dolarlık kredi gerekiyor. "Afrika'nın gururu" sloganı ile Kenya'nın ulusal havayolu şirketi olan Kenya Havayolları, Afrika'nın en büyük havayolu şirketlerinden biri olarak gösteriliyor.

Kenya Havayolları'nda tarihi zarar

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

vatandaş ~ 9 yıl önce
Meyve veren ağaç her haberin altında taşlanır,ne mutlu sana ülkemin gurur kaynağı Türk Hava Yolları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenya ~ 9 yıl önce
Kenya Airways Afrikanın önde gelen en büyük havayolu şirketlerinden biridir. Etophian Airlines, South Africa'da diğerleri. bence THY bir atak yapsa Kenya'yı alır. Nairobi'den tüm afrika hatlarına dahada iyi açılırdı. Kenya gerçi SkyTeam ittifakında ama olsun. THY'nin eline bir sürü fırsat geliyor ama bunu değerlendirmiyorlar anlamıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ka ~ 9 yıl önce
kenyalilar , cagirsin havaciligi 6 ayda kitaptan ogrenci gibi ders calisarak ogrenen! thy eski ykb'sini ve genel mudur hemsehrisini ogrensinler,gorsunler zarari kara nasil ceviriyorlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 9 yıl önce
Thy yi sollayamamislar ama zararda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 9 yıl önce
787 leri thy alsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000