19 Ocak 2012, Perşembe 17:22:18

"KENDİMİ YORGUN VE TUHAF HİSSEDİYORUM"

İki yıl önce Beyrut yakınlarında ET 409 sefer sayılı uçağın düşmesi sonucu 82 yolcu ve 8 mürettebat hayatını kaybetmişti. Uçağın düşme sebebi hala araştırılıyor.
  • DOMUZ DNA,sı insan DNA,sına en yakın oldugunu bilyormusun*
  • Bu habere böyle bir yorum yapan kişinin ciddi sağlık sorunu vardır.
  • O yorumcu sadece dalga geçmiyor arıca provoke ediyor konuyu. Bu haberi dini açıdan yorumlamak ne kadar anlamsızsa, o gariban yorumcununda insan olması o kadar anlamsız. Sözüm ona espri ile dindar insanlarla dalga geçecek ve yorumuna(!) sazan misali atlayacak dindar insanları bulacak ve sonradan sevinecek, hahaaa salakları nası gaza getirdim diye. Fakat yazdığı yorum ve kullandığı dilin beceriksiz yönetmenlerin çevirdiği filmlerdeki din adamı konuşmalarından farklı olmadığını kendisinden cahil olan insanlar bile rahatlıkla anlamaktadır... Adam olsanız bu habere böyle yorumlar yapmazsınız....
  • geçenlerde dini bütün konya'da sahibi hacı olan bir lokanta da domuz etinden yapılma köfte satıldığı ortaya çıktı ...önce eti aldığım kasabın suçu dedi sonra sıkıştırılınca maliyeti çok daha ucuza geldiği ve dindar olmayanlara!!! sattığı için sorun olmayacağına inandığım için sattım dedi..ayrıca bu ülkede ruhsatlı,ruhsatsız yemekhanelerde üretilen yemeklerden binlerce insan zehirleniyor..hatta geçen sene thy nin yemekhanesinde çıkan güllaç yüzlerce insan zehirlendi suçlulara da hiçbir şey olmadı...yüzünden ee buna ne diyeceksin peki??
  • Ben Avrupa sirketinde ucuyorum Turkum , muslumanim ve ucusta domuz eti yiyorum. Yarin emekli oacagim. Demekki senin sifat eklemeden ismini agzina bile alamadigin Allah her domuz eti yiyenle ugrasmiyor. Sahi ya Domuz dunya disi baska bir gezegenden geliyor dimi. Kus beyinli... Domuz eti onceleri niye yasaklanmis asli nedir git onu arastir. Domuz eti surlarda gizli veya kontrolsuz kesilen NALLI KUZU lardan daha temiz ve sagliklidir.. Daha onceleri domuz etinde erkege karisi uzerinde baski yapma gucunu yok eden hormon var diyen bu zihniyet bundan sonra dusen ucaklari da domuz etine baglamaya calisiyor. Bi bu eksikti...!!!!
  • yok be ya dalga geçiyor o yorumcu... yoksa nerde görülmüş tek hücrelilerin klavye kullandığı...
  • Domuz Ne alaka ? İnsanların ne yiyip ne yiyemeyeceğini nasıl kısıtlarsın Kızmızı etin insanı zehirlemesi veya miğde bozukluğu yaratması zordur.Yediğin basit bi tavuk seni öldürür bile bilinçli olalım biraz.
  • allah helios kazasini hypoxia ya degilde domuz pastirmasina baglayanlardan bizi korusun
  • hani bir aci vardir aglamakla gulmek arasinda kalirsin..senin yazibi okuyunca ayni duygulari hissettim..yunan ucaginin pilotlari ucagin oksijen sistemindeki bir hatadan bayildida gerci kime ne anlatiyorim ah be birader gidin su turkiyeden
  • Türk uçaklarındada domuz fti yiyen yabancı kaptanlar var.Herhalde kaptanın kim oldugunu ögrenmeden uçmazsınız..
Bu arada gelen yeni bilgiler, kaza sebebini araştıran kurumların kafasını karıştırmaya devam ediyor.

Lübnan’a ait araştırma ekibinin iddialara göre, uçakta son kaydedilen ve kaptan pilotlar yardımcısı arasında geçen konuşmalar, bir ipucu olabilir. Ses kayıtlarına göre, kazadan hemen önce kokpit içersinde yüksek sesli bir patlama sesi duyuluyor.

Bundan yola çıkan ekipler, kaynağı belirsiz bir patlamanın düşüşe sebep olduğunu düşünüyorlardı. Şimdi ise patlamaya bizzat pilotların sebep olmuş olabileceği tartışılıyor. Lübnanlı yetkililere göre, pilotlar, uçağın yükseklik, hız ve uçuş açısını yanlış hesaplamış olabilirler. Doğru hesaplayıp hesaplamadıkları ise, o gün hakim olan zorlu ve kötü hava şartları nedeniyle tam olarak belirlenemiyor. Ama ses kaydındaki bir detay, araştırma ekibinin dikkatini çekiyor:

Ses kaydına göre, kaptan pilot, yardımcı pilot ve baş kabin görevlisi, bir önceki gece beraber yedikleri yemekten şikayet ediyorlar. Üçü de “Dünkü yemek bana dokundu. Kendimi yorgun ve ‘tuhaf’ hissediyorum” diyorlar.

Bundan yola çıkan Lübnanlı yetkililer, mürettebatın yemekten zehirlenmiş ve bundan dolayı uçuşta ölümcül hatalar yapmış olabileceklerini öne sürüyor.

Aynı yetkililer, kaptan pilotun 51 gün içinde 188 saat uçuş yaptığını ve asgari dinlenme sürelerine uymadığını da iddia ettiler. Pilotları çalıştıran Ethiopian Airlines şirketi ise, bu iddiaları ‘Abartılı ve komplo teorisini andıran senaryolar’ olarak niteledi ve kaptanların yorgunluklarını reddetti.
"KENDİMİ YORGUN VE TUHAF HİSSEDİYORUM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 12 yıl önce
DOMUZ DNA,sı insan DNA,sına en yakın oldugunu bilyormusun*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu habere böyle bir yorum yapan kişinin ciddi sağlık sorunu vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
O yorumcu sadece dalga geçmiyor arıca provoke ediyor konuyu. Bu haberi dini açıdan yorumlamak ne kadar anlamsızsa, o gariban yorumcununda insan olması o kadar anlamsız. Sözüm ona espri ile dindar insanlarla dalga geçecek ve yorumuna(!) sazan misali atlayacak dindar insanları bulacak ve sonradan sevinecek, hahaaa salakları nası gaza getirdim diye. Fakat yazdığı yorum ve kullandığı dilin beceriksiz yönetmenlerin çevirdiği filmlerdeki din adamı konuşmalarından farklı olmadığını kendisinden cahil olan insanlar bile rahatlıkla anlamaktadır... Adam olsanız bu habere böyle yorumlar yapmazsınız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
geçenlerde dini bütün konya'da sahibi hacı olan bir lokanta da domuz etinden yapılma köfte satıldığı ortaya çıktı ...önce eti aldığım kasabın suçu dedi sonra sıkıştırılınca maliyeti çok daha ucuza geldiği ve dindar olmayanlara!!! sattığı için sorun olmayacağına inandığım için sattım dedi..ayrıca bu ülkede ruhsatlı,ruhsatsız yemekhanelerde üretilen yemeklerden binlerce insan zehirleniyor..hatta geçen sene thy nin yemekhanesinde çıkan güllaç yüzlerce insan zehirlendi suçlulara da hiçbir şey olmadı...yüzünden ee buna ne diyeceksin peki??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ben Avrupa sirketinde ucuyorum Turkum , muslumanim ve ucusta domuz eti yiyorum. Yarin emekli oacagim. Demekki senin sifat eklemeden ismini agzina bile alamadigin Allah her domuz eti yiyenle ugrasmiyor. Sahi ya Domuz dunya disi baska bir gezegenden geliyor dimi. Kus beyinli... Domuz eti onceleri niye yasaklanmis asli nedir git onu arastir. Domuz eti surlarda gizli veya kontrolsuz kesilen NALLI KUZU lardan daha temiz ve sagliklidir.. Daha onceleri domuz etinde erkege karisi uzerinde baski yapma gucunu yok eden hormon var diyen bu zihniyet bundan sonra dusen ucaklari da domuz etine baglamaya calisiyor. Bi bu eksikti...!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yok be ya dalga geçiyor o yorumcu... yoksa nerde görülmüş tek hücrelilerin klavye kullandığı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Domuz Ne alaka ? İnsanların ne yiyip ne yiyemeyeceğini nasıl kısıtlarsın Kızmızı etin insanı zehirlemesi veya miğde bozukluğu yaratması zordur.Yediğin basit bi tavuk seni öldürür bile bilinçli olalım biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
allah helios kazasini hypoxia ya degilde domuz pastirmasina baglayanlardan bizi korusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hani bir aci vardir aglamakla gulmek arasinda kalirsin..senin yazibi okuyunca ayni duygulari hissettim..yunan ucaginin pilotlari ucagin oksijen sistemindeki bir hatadan bayildida gerci kime ne anlatiyorim ah be birader gidin su turkiyeden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk uçaklarındada domuz fti yiyen yabancı kaptanlar var.Herhalde kaptanın kim oldugunu ögrenmeden uçmazsınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000