26 Ocak 2010, Salı 07:27:42

Kendi işini kendi gördü

Pilotluğunu ünlü film yıldızı John Travolta'nın yaptığı bir uçak, depremzedeler için yardım malzemesi ile doktorlar ve Scientology rahiplerinden oluşan bir ekiple Haiti'ye indi...
  • Degerli arkadasim aslinda haklisin ama bence biryandan da, cizdikleri kötü amerika imajini bu tip seylerle üstüne örtmeye calisiyorlar gibime geliyor.biryandan okadar müslümani öldür et kil, sonra insani yardimda bir numara ol.gelde yazdigim gibi düsünme.
  • Siyasi vb yorum yapmak istemiyorum , herkes olumsuz şeyler söylesede bu tip olaylarda hep ön sıralarda oluyorlar. ABD nin dışında pek az ülkede TV de sık sık yardım kampanya reklamları gördüm. Halkı bana göre oldukça insancıl ve iyiler. Travoltaya da şapka çıkartıyorum.

ABD'nin Floride eyaletinden dün havalanan, depremzedelere 4 ton, savaşlarda Amerikan askerlerinin kullandığı cinsten, hemen yenmeye hazır gıda ve tıbbi malzeme taşıyan Boeing 707 tipi uçakta, uçağı kullanan 55 yaşındaki Trovolta'ya eşi, sinema sanatçısı Kelly Preston da eşlik etti.

Kendi işini kendi gördü

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Degerli arkadasim aslinda haklisin ama bence biryandan da, cizdikleri kötü amerika imajini bu tip seylerle üstüne örtmeye calisiyorlar gibime geliyor.biryandan okadar müslümani öldür et kil, sonra insani yardimda bir numara ol.gelde yazdigim gibi düsünme.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siyasi vb yorum yapmak istemiyorum , herkes olumsuz şeyler söylesede bu tip olaylarda hep ön sıralarda oluyorlar. ABD nin dışında pek az ülkede TV de sık sık yardım kampanya reklamları gördüm. Halkı bana göre oldukça insancıl ve iyiler. Travoltaya da şapka çıkartıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000